12 Mart 2023 Pazar

13- 19 MART HAFTASI - DALGALI DENİZ



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bahar ekinoksuna yaklaştığımız bu hafta bir dinlenme ve yenilenme sürecinden geçiyoruz. Teslimiyette oldukça, yaşamın bizi en doğru yola yönlendirdiğini görebiliriz. Yeryüzüne aidiyetsiz hissetmeye başlayan ruhumuz; dünyaya daha çok bağlanmak için yeme içme, uyku, alışveriş gibi dürtülerimizi çoğaltabilir, konsantrasyon problemi çekebiliriz. Yoğun duygularımızı ve mantığımızı dengelemeliyiz.

Hafta boyunca skandal, kandırılma ve ifşalara açıkken; bir şeylere adım atmadan önce mutlaka sorgulamalıyız. 

Kalıcı, sağlam aşk ve iş başlangıçları için 21 Mart ve sonrasını değerlendirmeliyiz.

PAZARTESİ: Rüyalarımızdan önemli rehberlikler alabileceğimiz etkilerle güne başlıyoruz. Bugün enerjimizi 10:21 itibariyle toplayabilir ve günlük işlerimize başlayabiliriz. Ancak zamanı doğru yönetmekte ve dikkatimizi toplamakta zorlanabiliriz. Olayları zorlamaktansa, akışa bırakmalıyız. Gün genelinde keşif arzumuz yükselebilir. Yeni hikayeler dinlemek, yeni diller, kültürler keşfetmek ruhumuza iyi gelecektir.

SALI: Enerjimizin ve özgüvenimizin yükseldiği, kendimizi gösterme ve anlatma fırsatları bulabileceğimiz etkilerle dolu bir güne başlıyoruz. Bugün dertleşerek,  terapilere katılarak, manevi çalışmalar yaparak benlik yaralarımızı şifalandırabilir, diğerlerine de şifa olabiliriz. Kendimizi olduğumuz gibi kabul edebilmeyi öğrendiğimiz günlerden geçerken, bugün yara aldığımız konularda ilahi destekler alabiliriz. Eğitim, seyahat, hukuksal konular, ticari konular gündemimizde olabilir.

ÇARŞAMBA: Haftanın en keskin enerjilerle dolu gününe başlıyoruz. Bugün 15:04'e dek iletişim, trafik, imza, alışveriş gibi konularda dikkatli olmalı, her şeyi iyice sorgulamalı ve sakin bir dil kullanmalıyız. Zihnimizi topraklamak için yazılar yazmak, yürüyüşler yapmak ruhumuza iyi gelecektir. Gün genelinde siyasi karmaşalar, su taşkınları, artçılar ve kazalara açık bir gündeyiz. 15:05 itibariyle zamanı doğru kullanabilir, her şeyi kolaylıkla halledebilir ve sorumluluklarımızı yerine getirebiliriz.

PERŞEMBE: Mars, retrodan çıktığı dereceyi ve Ay da Merkür retrosu derecesini tetikliyor. Dolayısıyla bugün Ekim ayından bugüne geldiğimiz noktayı, aldığımız kararların etkisini daha çok fark edebilir, yaşadıklarımızı anlamlandırabiliriz. Gün genelinde dinlenme ihtiyacımız artarken, bir belirsizlik içinde hissedebiliriz. Kontrol edememe halimizi öfkeye ve aceleciliğe dönüştürmemeye dikkat etmeliyiz. Yanlış anlaşılmalar, sakarlıklar, kazalara karşı dikkatli olmalı, ani ve fevri kararlar almamalıyız. İlişkilerde önemli dönüşümler yaşayabiliriz.

CUMA: İlişkilerde yeni bir döngü başlıyor...

Bugünden itibaren bir ay boyunca ilişkiler içerisinde ne istediğimizi daha çok anlayabiliriz. Bizi güvende hissettiren kişilerle buluşabilir, bize iyi gelmeyenlerden özgürleşerek gerçekten ruhumuza denk olan, değerimizi yaşayacağımız ilişkilere alan açabiliriz. Satürn etkisi ile özellikle 21 Mart sonrası kalıcı, sağlam temelli, aşk dolu ilişkilere başlayabiliriz. Gün genelinde geleceğimizle ilgili önemli kararlar alabilir, planlar yapabiliriz ancak mali konularda risk almamalıyız.

CUMARTESİ: Toplumsal yardımların olması gereken yere ulaşacağı, etki edebileceği bir güne başlıyoruz. Bugün aynı zamanda fikirlerimizle büyük kitlelere ulaşabilir, kendimize yeni gelecek vizyonları yaratabiliriz. İçsel ihtiyacımız sosyalleşme olurken, bugün evde durmamalı, bol hava almalıyız. Terapiler, etkinlikler ve doktor randevuları için bugünü değerlendirebiliriz. Ani plan değişimlerine karşı esnek olmalıyız.

PAZAR: Merkür yeni yolculuğuna başlıyor...

Bugünden itibaren uzun süredir hayatımızda netleşmeyen konular netleşebilir. Bireysel ve toplumsal gündemde daha net ve hızlı yollara girebiliriz. Hızlı kararlar alma eğiliminde olabiliriz. Gün genelinde enerjimiz yükselirken; spor, seyahatler, geziler için uygun bir gündeyiz. 13:30 - 18:10 saatleri arasında zaman yavaş akabilir ve keyif yapma ihtiyacında olabiliriz. Akşam saatlerinde kendimizle başbaşa kalmak isteyebiliriz. Duygularımızı açmak, mantık duygu dengesini kurabilmek bugün önemli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder