19 Şubat 2023 Pazar

20 - 26 ŞUBAT HAFTASI - YARALARIMIZI SARARKEN...



Neyi beslersen, ona dönüşürsün. Duygularımızın içinde demleneceğimiz bu hafta, yasımızın içinden daha güçlü doğabilmek için ruhumuzu dinlendirmeye ihtiyacımız var. Hafta boyunca korku, kaygı, çatışma enerjilerinden uzak durarak kendinizi koruyun. Sabırlı ve sakin olun. Karanlığın yayılmasına izin vermeyin. Birbirimizi iyileştirmek için önce kendimize iyi gelmeye ihtiyacımız var. Size iyi gelen yerde, iyi gelenlerle olun. Güzel olanı çoğalttığımız bir hafta olsun.

PAZARTESİ: Yeniay günü!

Yapmak istediğiniz başlangıçları yazdıkça yeni fikirler üretebilir ve yaratıcılığınızın geliştiğini görebilirsiniz. Başkalarına sözlerinizle iyi gelebilirsiniz. Eğer zihninizden korku ve öfke geçiyorsa, onları da yazın ve yırtın. Merkür Şiron açısı ile, sözcüklerin şifasını deneyimliyor olacağız.

Bugün, yapılması gereken sorumluluklar yapılmadıkça üstümüzde baskı hissedebiliriz. Planlamalar yaparak günümüzü geçirmeliyiz.

Venüs'ün Koç burcuna geçişi ile ilişkilerde başlayan 1 aylık yeni döngüde ilişkilerde hızlı ve cesur hareket etme eğiliminde olacağız. Duygusal itiraf ve teklifler yaşayabiliriz.

SALI: Hayatımızı yenilemek için istekli olduğumuz, özgün işler ortaya koyabileceğimiz bir gündeyiz. Bugün yardımlar ve şifalarla toplumda etki yaratabilir, daha çok kişiye ulaşabiliriz. Manevi çalışmalar, doktor randevuları ve terapiler için güzel bir gündeyiz. Gün genelinde sakin kalmalı, enerjimizi atmak için spor veya yürüyüş yapmalıyız. Planlarımızda değişiklikler olabileceğini bilerek esnek olmalıyız.

ÇARŞAMBA: Yeniay sonrası yeni başlangıçlarımızı bugün yapabiliriz!

Gün genelinde duygusal ve durağan enerjimizi atıyor, hareketli bir ruh haline geçiyoruz. Bugün ertelediğimiz tüm konularda adım atabiliriz. Attığımız adımlarda şans ile destekleniyor olacağız. Duygularımızı açabilir, ilişkilerde heyecanlı kararlar alabiliriz. Önemli görüşmeler ve anlaşmalarımızı yapabiliriz. Her ne yapıyorsak, aceleci ve aşırı iyimser olmamak önemli olacaktır.

PERŞEMBE: Yeteneklerimizle, kimliğimizle görünür olabileceğimiz, öne çıktıkça etki yaratabileceğimiz, lider ve cesur hissedeceğimiz, hareketli ve enerjik bir gündeyiz. Bugün birbirimizi daha çok iyileştirebilir, sözlerimizle güç verebilir, daha güçlü ayağa kalkabiliriz. Önemli eğitim, iş, seyahat ve görüşmelerimizi yapabiliriz. Spora başlamak için güzel bir gündeyiz. 

CUMA: Bugün öğlen saatlerine dek işlerimizde yavaşlamalar olabilir, yarım kalmış meseleleri tamamlamak biraz baskı yaratabilir. 11:30 itibariyle içsel ihtiyacımız güvende hissetmek, önümüzü görebilmek, huzur ve sakinlik olacaktır. Gün genelinde çok özel kadersel destekler alabilir, hayatımızda önemli etkiler yaratacak insanlarla karşılaşabiliriz. Eğitim, iş, ilişkiler ve finansal konularda attığımız adımlar bizi ileriye taşıyacak güzel başlangıçlara vesile olacaktır.

Yeni dönem astroloji sınıfıma başarılar diliyorum!

CUMARTESİ: Keyif, güven, huzur arayışında olacağımız gün genelinde, önemli gelecek planları yapabilir, ilham ve vizyon dolu hissedebiliriz. Zihninizden geçenleri mutlaka not etmelisiniz. Öte yandan, hayatımızda direnç gösterdiğimiz ve yenilenmesi gereken konular beklenmedik değişim ve iptallere sebep olabilir. Önemli planlarınızı bugüne denk getirmemeli, sözcüklerinizde seçici olmalısınız. Toplumda ise sarsıcı, ani olaylar yaşayabiliriz.

PAZAR: Tam bir pazar keyfi yapma isteğiyle başlayacağımız bugün, teslimiyette ve akışta oldukça günümüzü rahat geçirebiliriz. Duygusal ihtiyaçlarımız, derinlik, tutku, anlama ve anlaşılma hali bizim için daha önemli olabilir. Günümüzü dinlenme ve yeme içme ile geçirmek isteyebiliriz. Cümlelerimizde abartıdan kaçınmalı, abartılı sözlerin değişebileceğini bilmeliyiz. Günlük işlerimizde zamanı doğru yönetemeyebiliriz. 18:46 itibariyle ise zihinsel enerjimiz yükselebilir, görüşme ve yazışmalarımızı bu saatten sonrasına alabiliriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder