8 Ocak 2023 Pazar

9 - 15 OCAK HAFTASI - HAYAT HIZLANIYOR!





Müjde! 13 Ocak tarihinde Mars, 19 Ocak tarihinde Merkür retrosunun bitişine hazırlanıyoruz. 20 Nisan tarihine dek hayat çok hızlı akacak, üzerimizdeki durağanlığı atacağız ve hiçbir retro yaşamayacağız. Hafta boyunca gelecek planlarımızı iyi yapmalı, ileriye dönük düşünmeli, geçmiş enerjilerde takılı kalmamalıyız.

İlişkilerde yepyeni ruh eşi buluşmalarına ilerlediğimiz bu hafta, uyumlu ve gerçek bağlara sahip ilişkiler, yollarına daha güçlü devam edebilirler. Duygusal ihtiyaçlarına cevap bulamayan ilişkilerde olanlar yol ayrımları yaşarken, ruhuna eş olanla buluşmak üzere yeni yolculuklara çıkabilirler.

Kalbinizin sesinin peşinden gittiğiniz bir hafta olsun.

PAZARTESİ: Önemli kararlar alabileceğimiz, yepyeni fikirler üretebileceğimiz etkilerle güne başlıyoruz. Bugün, dolunayın yarattığı etkilerle kendi gücümüzü ele alabilir, özgüvenle harekete geçebiliriz. Ani değişim, erteleme ve iptaller yaşanabilir. Güç içerisinde; ilişkilerde önemli kararlar alabilir, kırgınlıkları onarabiliriz. Doktor randevularına gidebilir, saç bakımı yaptırabiliriz. 

SALI: Güne dinlenme, yarım kalan işlerimizi toparlama etkileri ile başlıyoruz. Yeni işlere başlamak için 18:16 sonrasını beklemeliyiz. Bugün; diyete başlayabilir, evimizi arındırabilir, yeni sağlıklı bir düzen kurabiliriz. Hafiflemek ve yenilenmek için güzel bir gündeyiz.

ÇARŞAMBA: Kendini ve hayatı olduğu gibi sevebilmen için neler mümkün?

Korkular ve kaygıların ayaklanabileceği bugün yaşamı, hayatı, çevremizi suçlama eğilimimiz artabilir. Kendimizi ve çevremizi detaylara takılarak eleştirebiliriz. Gün içerisinde bizi mutlu eden aktivitelere yönelmek, zihnimizi rahatlatmak için yazılar yazmak, yürüyüşler yapmak çok iyi gelecektir. Bağışıklığımızı korumalı, ruhsal ve bedensel ihtiyaçlarımızı fark etmeli, hafif beslenmeli, aceleci ve riskli hareketlerden, ani kararlardan kaçınmalıyız.

PERŞEMBE: Mars S (durağan) !

Kalp yaralarını sarabileceğimiz, şifalandırabileceğimiz, ilişkilerimizi güzelleştirebileceğimiz etkilerle güne başlıyoruz. Bugün çevremize şifa olmak, terapilere katılmak ruhumuza iyi gelecektir. Önemli yazışmalarımızı bugün yapabiliriz. Mars'ın gün boyu durağan olması ile yaşamımızda kalıcı olmasını istediğimiz bitiş ve tamamlanmalar yaşayabilir, geçmişten özgürleşebiliriz. Dil yarası açmamaya, karma yaratmamaya dikkat etmeli, bedenimizi dinlendirmeliyiz. İlahi adaletin keskin biçimde tezahür edebileceği bir gündeyiz.

CUMA: Teslimiyette ve akışa güvenerek güzellikleri çekebileceğimiz bir güne başlıyoruz. Gün genelinde kendimizi rahatça ifade edebilir, kalıcı kararlar alabilir, sosyalleşebilir, spora gidebilir, bakım yaptırabilir, önemli görüşmelerimizi yapabiliriz. Geçmişe takılmadan ileriye dönük düşünmemiz gereken bir gündeyiz. İlişkilerde özveri dengemize dair farkındalıklar yaşayabiliriz. Kadersel destekler görebileceğimiz,karşılaşmalar yaşayabileceğimiz özel bir gündeyiz.

CUMARTESİ: Mars Retrosu bitti!

Bugünden itibaren uzun zamandır harekete geçemediğiniz, kararsızlık ve belirsizlikler yaşadığınız konularda harekete geçiyor, planlarınızı hayata geçiriyor olacaksınız! 

Gün içerisinde oldukça sosyalleşebilir, şanslı görüşmeler yapabiliriz. Kendimizi ve özgün yeteneklerimizi öne çıkardıkça desteklenebiliriz. İlişkilerde yenilikler yapabilir, kendimiz gibi hissetmediğimiz her bağdan özgürleşebiliriz. 

Yolunuzun hep kalbinizi ve ruhunuzu besleyenlerle kesişmesi dileğiyle!

PAZAR: Özgürleştiren, kendimiz gibi olduğumuz, bizi yükselten, kolaylıkla akan sevgiler gerçek sevgilerdir. Gerçek aşk ve arkadaşlıklar çaba ve zorlama gerektirmez. Eğer kıskançlık, baskı ve takıntılar yaşıyorsanız, korkuyla ve zihinle bağ kuruyorsunuz demektir. Kalple bağ kurabilmek için neye ihtiyacımız olduğunu göreceğimiz, krizlerden ve onaylanma ihtiyacından uzak durmamız gereken bir gündeyiz. 

Sakin ve keyifli bir gün planlamalıyız. Mutlu pazarlar! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder