7 Kasım 2022 Pazartesi

AY TUTULMASI & BURÇLARA ETKİLERİ



KOÇ: Kendi değerinden emin olmak, emeklerinin hak edişlerini almak, bolluk bereketini çoğaltmak, kendi ayaklarının üstünde durmak için; korkularından, başkalarından beklentilerinden, değer duygunu çoğaltmana engel olan düşüncelerinden özgürleşmeye hazırlanıyorsun. Yalnız kendin üretmeli, yalnız sahip olduklarına güven duymalı ve kaynaklarını korumalısın. Maddi manevi güvende hissetmek için yenilikler yapmaya davet edildiğin bugünlerde, hayatından çıkan her şeyin seni yenilediğini bilmeli, krizlerden ve olumsuz duygulardan uzak durmalısın.

BOĞA: Benliğini, yeteneklerini, potansiyellerini yaşamak, değerli ve güvende hissetmek için diğerlerinden beklediklerinden özgürleşiyorsun. Bugünlerde yaşadıkların; kendini yeniden sevdiğin, değerini başkalarının davranışlarına teslim etmediğin, özgürleştiğin, kalıplarını yıktığın günleri çoğaltacak. Yalnız kendine inandıkça, sana gerçekten güvenenleri çekeceksin. Dış görünüşünü yeniledikçe, kendine, bedenine, ruhuna ve geleceğine yatırım yaptıkça, kendine yeniden doğacaksın.

İKİZLER: Huzurlu ve güvende hissetmek, ruhunu dinlemek, kalbinin ihtiyaçlarını duyabilmek için; sana iyi gelmeyen iş ve günlük yaşam düzeninden, koşturmalardan, alışkanlıklardan özgürleştiğin bir döngüye başlıyorsun. Bedenine iyi baktıkça, psikolojik olarak rahatlayacak, kendini adadığın alanlarda ihmal ettiklerini görmek için zaman zaman hayat tarafından durdurulacaksın. Karmik yolculuğunu tamamlamış kişilerle vedalaşırken, zihnini de rahatlatacak, sana iyi gelecek gerçek kişilere yer açacaksın.

YENGEÇ: Hayallerini gerçekleştirmek, yepyeni çevrelerle sana iyi gelen yepyeni etkinliklere katılmak, bağımsızlığını yeniden hissedebilmek için; benliğinde kendini durduğun kalıpları yıktığın, kendin olamadığın ilişkilerden özgürleştiğin, kalbinin sesini duyabildiğin bir döngüye hazırlanıyorsun. Bu döngüyle birlikte kendini her zamankinden daha farklı ortaya koyabilir, sosyalleşerek ve iş birlikleri yaparak, yenilenmekten korkmayarak şansı, gerçek aşkı, üretmeyi, bolluk bereketi yaşamına çekebilirsin.

ASLAN: Işıl ışıl ışıldamak, tüm yeteneklerinle, potansiyellerinle zirvede olmak, kaderinin vaat ettiği güzellikleri yaşamak için; seni durduran, kalbini duymana engel olan, değerinin kıymet bilinmediği alanlardan özgürleşeceğin bir döngüye ilerliyorsun. Bu döngüyle birlikte ailenden sana gelen hediyeleri alacak, çocukluğundan ve karmalarından bugüne taşıdığın düşünce kalıplarını yıkacak, kendine daha fazla inanacak ve kariyerinde ilerlemek, aile kurmak, ebeveyn olmak gibi konularda isteklerine alan açacaksın.

BAŞAK: Zihninin, ruhunun, inançlarının sınırlarını aşmak, yepyeni bir hayat felsefesi oluşturmak için seni durduran düşünce kalıplarından, yakın çevrenden, hapsolduğun alanlardan özgürleştiğin bir döngüye ilerliyorsun. Bu döngüde; eğitimler, seyahatler, yepyeni insanlar yoluyla hayatına anlam katabilir, ilahi adalet döngüsüne şahit olabilir, yargılarını yıkabilirsin. Yurt dışında ya da yaşam alanının dışında yeni bir hayata başlama kararı alabilirsin. Sezgilerine, yaşama ve rüyalarına kulak ver.

TERAZİ: Hayattan, diğerler insanlardan, ilişkilerinden destekler almak, ruhunu şifalandırmak, bolluk bereketini çoğaltmak için; tutunduğun, kalıplarını yıkamadığın, katı prensipler oluşturduğun alanları yıkacağın bir döngüye başlıyorsun. Bu döngüyle birlikte geçmişini ve korkularını bugüne taşıdığını, kıymet vermediklerini fark edebilir, telafi edebilirsin. Kendini almaya ve paylaşmaya açarak mali hak edişlerini alabilirsin. Sezgilerine güvenmeli, hep kaçtığın konularla yüzleşerek kendini bulmaya ve ruhsal uyanışlarla hayret etmeye hazırlanmalısın.

AKREP: İlişkilerini güvenle, aşkla, aidiyetle yaşamak için; korkularını, kaygılarını, seni durduran düşünce yapını yıktığın, kendini yenilediğin bir döngüye başlıyorsun. Bu döngüyü ilişkilerin, evliliğin veya ortaklıklarında kendinle yüzleşerek yaşayabilirsin. Kendini değerli hissetmek için beklentilerinden özgürleştikçe, kendi değerinden emin oldukça, zihninde kriz, şüphe ve korkular yaratmaktan kaçındıkça, alma ihtiyacından özgürleşecek, kendinden cömertçe vererek sevgiyi çoğaltabileceksin. Böylece yıldırım aşkları, barışmalar, evlilik kararı veya evliliğinde güvenli yepyeni bir döngü seni bekliyor olacak.

YAY: Hayata keyifle karışmak, yepyeni, güvenli ve sağlıklı bir düzen yaratmak, bedensel ve zihinsel olarak iyi hissetmek için; ruhunu, bilinçaltı kalıplarını yenilediğin, içsel olarak arındığın, zorlu karmik bağlarından özgürleştiğin bir döngüye başlıyorsun. Bu döngüyle birlikte bedeninin işaretleri ruhunda iyileşmesi gerekenleri sana gösterebilir. Yeni bir spor, beslenme, iş düzeni yaratarak, istediğin işe kavuşarak daha aktif ve üretken olabilirsin. Yaşadıklarının, geçmişinin, vedaların, kriz saydıklarının sana katkılarını görebilir, hak edişlerini alarak gerçek bir yeniden doğuş yaşayabilirsin.

OĞLAK: Çocuk kalbinin, ruhunun sesini duymak, hayat sahnesinde parlamak, kendini fark etmek, hayatı daha neşeli ve keyifli yaşamak için; kalabalıkların arasında kaybolduğun, sana iyi gelmeyen çevrelerden özgürleştiğin, kendine güvenmediğin kalıpları yıktığın bir döngüye başlıyorsun. Bu döngüyle birlikte hep istediğin ama ertelediklerini yapabilir, süpriz aşklara başlayabilir, yaratıcılığını ortaya koyabilir, çocuk sahibi olabilirsin. Hobilerini, seni mutlu edenleri hatırlamaya, kendini şımartmaya davet ediliyorsun.

KOVA: Ruhunun ihtiyaçlarını duymak, ait hissettiğin yerleri bulmak, aile kurmak, duygularını özgürce yaşamak için; toplumun beklentilerinden, onayından, kariyer hayatına kendini fazlaca adamaktan, maddi kaygılarına takılmaktan özgürleştiğin bir döngüye hazırlanıyorsun. Bu döngüyle birlikte; hedeflerinin sana mı yoksa topluma mı ait olduğunu sorgulayabilir, ruhunu besleyen alanları bulabilirsin. Taşınma, aile kurma, ev yenileme kararları alabilirsin. Bu süreçte ailenin yanında olmak, evde inzivaya çekilmek ruhuna iyi gelecektir.

BALIK: Kendini daha özgür ve güçlü ifade etmek, sana iyi gelen kararlar almak, sana iyi gelen bir çevrede olmak, kardeşlerinle ilişkilerini güzelleştirmek için; geleceği düşünüp anı kaçırdığın yerlerden özgürleştiğin, olumsuz inanç kalıplarını yıktığın, ait hissetmediğin yerlerden uzaklaştığın bir döngüye hazırlanıyorsun. Bu döngüyle birlikte eğitim hayatında veya hukuksal alanda emeklerinin karşılığını alabilirsin. Yeni anlaşmalar, sosyal medya, seyahat ve iletişim alanları yoluyla yepyeni bir gelecek planı yapabilirsin. Yeni ve özgün fikirler üretmek kaderinde beklenmedik güzelliklere alan açacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder