7 Ekim 2022 Cuma

9 EKİM DOLUNAYI - KENDİNİ SEÇME CESARETİ


Dolunay gündeminde yaşadıklarımız, kaderimizi şekillendiriyor! 2023 - 2024 yıllarında aynı noktalarda tutulmalar yaşayacağımız için bugünlerde verdiğimiz kararlar 2 yıllık gündemimizi belirliyor olacak. Yaşadığımız fark edişlerle 25 Ekim Tutulması öncesi önemli tamamlanmalar yaşayarak, yepyeni bir hayata hazırlanıyoruz. 

Bembeyaz bir sayfa açmak için eski defterleri kapatıyoruz!

Çocukluğumuzdan bugüne hepimizin dizleri kanamış, kalbi yaralanmış, ruhu boşluklarla dolmuştur. Başkaları gizlediğimiz o yaraların kabuklarını kaldırdığında, ona tepki veren biz değil çocuk kalbimizdir. Yeniden o yaralandığımız sahneleri hatırlar, tekrar o çocuk olmamak için bağırır, hırçınlaşır, oyunu bozarız.

Dolunay, en derinlerimizde gizlediğimiz yaralarımıza diğerleri aracılığıyla ışık tutuyor. Ancak yaralanmamak için sınırlar çizerken fevri, öfkeli ve sabırsız kararlar almak Kasım - Aralık aylarında pişmanlıklar yaratabilir. Karma yaratmadan sınır çizmenin en güzel yolu, zarif ve sessizce hareket etmektir.

Kendimizde neyin iyileşmediğini, kendimizi neye layık gördüğümüzü, hayat bize ilişkilerle anlatır. Biz kendimize nasıl davranıyorsak, insanlar da bize öyle davranır. O yüzden bugünlerde ne hissediyorsak bize bunu bize hissettiren kişiye değil, kendimize odaklanmak esas şifamız olacaktır.

En çok da yalnızlık, yetersizlik korkularımızı aydınlatan Dolunay ile; 

Kendimizi sevmiyorsak; bugüne dek yaşadığımız tüm sevgisizliğin acısını bizi sevenden çıkartabilir, sahip olduklarımıza gereken değeri göstermez, sevilmeye izin vermeyiz. Huzursuzluk, melankoli ve mağdur rolünden beslenir, uyumsuz ilişkilerde ısrarcı oluruz. Daha fazla sevilmek için daha çok fedakarlık yapar, gerçek isteklerimizi gizleriz. 

Dolunay yöneticisi Mars retroya yaklaşırken, uğradığımız psikolojik şiddeti fark ederek özgürleşiyoruz. Karanlıkta ısrar eden biriyle beraberseniz, sevgiyle güzelleşemeyen birini aydınlığa çekemezsiniz. Kendi boşluklarının dolduramayanın yaptığı iltifatlar dahi, ilgi görme ihtiyacındandır. Kendine yetemeyene, yetemezsiniz. Şayet böyle biri ile beraberseniz, psikolojik şiddete maruz kaldığınızı bilmelisiniz. Şimdi dur dememenizin sonuçları, Kasım ayında daha ağır olabilir.

Kendimizi seviyor ve iyileştiriyorsak; bizi sevenlerle olmayı seçer, kendimize ne veriyorsak ilişkilerimizden de onu alacağımızı biliriz. Sevmenin ve sevilmenin kıymetini bilir, samimi ve gerçek kişiliğimizi ortaya koyar, böylece sevgi dolu insanları çekeriz.

Dolunay bizleri sessizliğimizde ve yalnızlığımızda şifalandırıyor olacaktır. Gerçekte görünen tüm maskeler inerken, ihanet, yalan, adaletsizlik ve değersizlikler, bize değer olanı seçmek için özgürleşmemize yardımcı olacak. Plüton durağan iken, korkularımıza vurgu yaparak yıkacak.

Dünyada ise; dürtüsel olaylar, protestolar, kadın hakları, borçlar ve hükümet kararlarına tepkiler, ünlüler ve elit kesimin dahil olacağı çirkin tartışmalar, askeri kararlar, iç güvenlik sorunları gündeme gelebilir. Özellikle İran'da değişimin ayak seslerini duyabiliriz. 

Yeteneklerimizi ve kendimizi göstermek konusunda desteklendiğimiz, başlangıç ve bitişlerin kalıcı olacağı, kimilerinin kalbinin şifalanmak üzere evlilikler, yeni aşklarla buluşacağı, adaletin ve cesur olanın kazanacağı bir döngüdeyiz.

Zodyağın ilk burcunda gerçekleşen Dolunay ile hikayemizi yeniden yazmaya hazırlanıyoruz. Kendinize varolma hakkını tanıyın. Sizin kendinizi seçmeye cesaretiniz var mı?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder