9 Ekim 2022 Pazar

9 EKİM DOLUNAYI - BURÇLAR


KOÇ: Hayatındaki herkes, seni sana anlatıyor. Sınırlarını ne kadar açtığını, kendini ne kadar sevdiğini. Peki sen kendine ne anlatıyorsun? Bedenin, sağlığın, duyguların, kalbin sana kendini nasıl duyuruyor? Şimdi kendini seçme, ışığından vazgeçmeme, iyileştirme vakti. Işık,tam da kırıldığın yerden ruhuna dolacak.

BOĞA: Hayatın tam da içinde kendini kaybetmişken, iç sesin artık durman, kendini bulman için yükseliyor. Ruhunun kırılan parçalarını artık toplaman, bilinçaltını, rüyalarını duyman, kendinle başbaşa kalman gerekiyor. Bazı kadersel bağlar kopar ve bir diğeri başlarken, arındığını, daha güvenli limanlara ilerlediğini bilmelisin.

İKİZLER: Kalabalıklar içinde kendini ne kadar duyuyorsun? Geleceğini şekillendiren kalbinin sesi mi yoksa onlarınki mi? Peki hayallerine adım atarken, seni alkışlayan hangi eller gerçek? Yalnızca kendi takdirine ihtiyaç duyarak, sadece kendine güvenerek ilerlediğinde hiç olmadığın kadar ışıldayacaksın!

YENGEÇ: Hep bugünler için hazırlandın, hep bugünleri düşledin. Kendine koyduğun hedefler, hayalini kurduğun hayat, artık bir adım önünde. Ama ayağına başaramama korkularının, aileden gelmeyebilecek onayların, olduramadıklarının prangaları takılı. Adım atmaya karar verdiğinde olanın da olmayanın da dualarının kabulü olduğunu göreceksin.

ASLAN: Seni kısıtlayan her alan, her fikir, her rol, seni özgürlüğüne hazırladı. Şimdi yalnızca seyretme değil, yeni yollar keşfetme zamanı. Duydukça, gördükçe, uzaklaştıkça, öğrendikçe, sınırlarını aşacak, uzaklarla bağlar kuracak, pencereni genişletecek, ilahi adaletin güzelliklerini de seyredeceksin.

BAŞAK: Fedakarlıklarının, yardımlarının, hep güçlü görünmenin altında ruhunun hangi kırgın ve korku dolu parçası var? Kendinden kaçmak için evinin karanlık koridorlarında koştukça, yolun uzadığını fark edeceksin. Oysa durduğunda aslında güvende olduğunu göreceksin. Ardında kalanları affet, durmanın ve iyileşmenin bir parçan olduğunu kabul et, bu defa ellerin sana da uzanabilmesine izin ver.

TERAZİ: Hayatımızdaki her insan, bizden birer parçadır. Kimi yaralarımızı, kimi eksiklerimizi, kimi sevgi dolu yanımızı aynalar. O yüzden suçladığımız da, savaştığımız da aslında kendimizizdir. Şimdi kendini ispat etmek, öfkeyle hareket etmek, anlaşılmak istemek yerine; kendini sevmeye, sevgiyle bir olmaya, anlamaya odaklan. Sevgi, en güçlü şifadır.

AKREP: Hayatında tam bembeyaz bir sayfa açacakken, hep birileri ellerini durdurdu. Şimdi geriye dönüp baktığında, onların yalnızca senin yargıların olduğunu göreceksin. Her olumsuz düşüncende, bedeninin, ruhunun, hayat akışının seni engellediğini fark edeceksin. Bu defa korkularından hafifleyerek sayfayı çevir, oraya yepyeni bir hayat düzenini resmedeceksin.

YAY: Bugüne dek kuliste hep gelmeyecek bir gösterim tarihine hazırlanıyor gibiydin. Yalnızlığında yaralandın, şifalandın, kalabalığın içinde fark edilmeyi bekledin. Şimdi sahne senin! Yaratıcılığın, aşkın, yeteneklerin, belki çocuğun, senin ışığının yansımaları! Nihayet kendini yaşama macerasına hazır mısın?

OĞLAK: Bir gökdelenin tepesinden bakınca, nasıl da yalnız dünya. Oysa hedeflerin, hayallerin için kaç basamak çıktın oraya. Belki bir yaranın acısıyla koşarak tırmandın. Yine de en anlamlısı, adım attığın ilk basamaktı. Ailen, sevdiklerin, huzurun olmazsa, manzaran hep yalnız kalacak. Şimdi sana ait olanları paylaşabileceğin yeni bir hayata adım atma vakti.

KOVA: “Bu dünyada asıl sihirli olan şey kelimelerdir. Kelimeler, insanı yaralayabilir de iyileştirebilir de.” (Harry Potter) Sözcüklerinle öne çıkarak kendine yepyeni bir dünya yaratabileceğini bilseydin, şimdi ne söyler, ne yazar, ne paylaşır, kimlerle konuşur, kimlerle anlaşmalar yapardın? 

BALIK: Ne kadar değerli olduğunu hissetmen için başkalarının sana sunduğu değere, desteğe, olanaklara gücünü teslim etme. Kendi değerlerini ürettikçe ışıldayacak, yeteneklerini gerçekleştirdikçe ilerleyeceksin. Şimdi değerini gölgeleyenleri bırakarak, ışığını yeniden parlatma vakti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder