30 Ekim 2022 Pazar

31 EKİM - 6 KASIM HAFTASI - ARINMA YOLCULUĞU



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Hayat bizi olmamız gereken açık denizlere taşıyan bir nehirdir. Ona güvenerek onunla aktığımızda, en duru denizlere, en berrak yollardan hızla ulaşabiliriz. Yarattığımız karmalarla, olumsuz niyet ve duygularla, dirençlerle, korkularla, kaygılarla yolumuza taşlar koyarak, bataklığa çekiliriz. 

Bu hafta koruduğunuz temiz kalbinizle, tatlı dilinizle, vicdanınızla yaptığınız her şeyin hak edişlerini 13 Ocak sonrası engin mucize denizlerinde alacaksınız.

PAZARTESİ: Sorumluluklarımıza odaklanacağımız, Merkür'ün tutulmayı tetiklediği bir günle haftaya başlıyoruz. Bugün önemli haberler alabilir, kaderimizi etkileyecek konuşmalar yapabiliriz. Hayallerimizi hayata geçirebilir, sezgi ve ilham gücümüzden yararlanabiliriz. Eğitim, ticaret, yayıncılık konularında destekleniyoruz. İlişkilerde derinleşebilir, daha tutkulu olabiliriz. Çatışmalı bağlarda ise keskin kararlar alma eğiliminde olabiliriz. Sakin, mantıklı haareket etmeye özen göstermeliyiz. 18:15 ile birlikte dinlenme ihtiyacımız artacaktır.

SALI: Tutulma etkilerinin ilk dördün fazı ile görünür olacağı önemli bir gündeyiz. Bugün, geçmiş ve gelecek arasında bir köprü görevi görebilir. Uyanışlar, değişimler, farkındalıklar yaşayabiliriz. Ani ve beklenmedik değişimler bizi koruyan, kadersel bir plana hazırlayan etkide olacaktır. Karamsar ve isyanda olmak yerine, gerçekçi, olgun hareket etmek yararımıza olacaktır. Baskı ve kısıtlamalar yaşıyorsanız, sınırlarınızı koruma zamanı gelmiştir. Günü gelecek planları yaparak, sosyalleşerek geçirebiliriz. Estetik, alışveriş, teknolojik konularla ilgilenmek için hiç uygun bir gün olmayacaktır.

ÇARŞAMBA: İlişkilerde yepyeni bir döngü başlıyor! Yaşayacağımız fark edişlerle güçlü uyanışlar yaşayabiliriz. Öz değerimizi güçlendiren, güçlü aşklarda bağları derinleştiren, karmik deneyimini tamamlamış ilişkilerde vedaları getirebilecek günlerdeyiz. Kıskançlık, manipülasyon, intikam, yargılama gibi konular bugün ciddi karmalar yaratacaktır. Affederek, af dileyerek yeniye alan açmamızı engelleyen yüklerimizden özgürleşebiliriz.

Gün geneli; 14:10 - 21: 45 arası askıda geçebilir. Dövme sildirmek, vücudumuzdan zararlı bir şeyi aldırmak, spor yapmak, diyete başlamak için bugün çok uygundur.

PERŞEMBE: İçsel ihtiyacımızın; duygularımızı paylaşmak, hayallerimizi planlamak, empati, anlayış, ruhsal ihtiyaçlarımızı dinlemek olduğu bir gündeyiz. Bugün duygularımızı kolaylıkla açabilir, yaratıcı yazılar yazabilir, sanatla ilgilenebiliriz. Evliliğimizde sorunları aşabiliriz. İstek ve ihtiyaçlarımızı dile getirebilir, terapilere gidebilir, önemli görüşmelerimizi yapabiliriz. Estetik harici güzellik, bakım, alışveriş için uygun bir gündür.

CUMA: Duygularımızın yüksek olacağı, manevi ihtiyaçlarımıza odaklanabileceğimiz, özgün ve yaratıcı fikirler ortaya koyabileceğimiz bir gündeyiz. Ay, Neptün - Jupiter - Mars karesini tetiklerken bugünü teslimiyette, akışa uyarak, sakin geçirmeye çalışmalı, dalgınlıklar, kazalar ve unutkanlıklara karşı temkinli olmalıyız. Ayak sağlığımızı korumalıyız. Affetmek, geçmişten özgürleşmek bugün tutulma ekseninde hayatımıza yepyeni alanlar açabilir. Öte yandan fazla beklentili olmak, yargılamak, eleştirmek, düşünmeden hareket etmek, olayların büyümesine ve ani kopuşlara sebep olabilir.

CUMARTESİ: Benliğimizin yeniden doğacağı, dönüşümlerle dolu bir gündeyiz. Bugün kendi gölgelerimizi başkalarının bize olan davranışları aracılığıyla görebiliriz. Kendimizde yenilenmesi gerekenlere büyük resimden bakabiliriz. Enerjimiz oldukça yükselirken, dürtüsel ve hızlı hareket etmemeli, kimseyle güç savaşına girmemeli, sözlerimizi özenle seçmeliyiz. Liderlik özelliklerimiz, inisiyatif alma gücümüzü açığa çıkartabilir, kendimizle ilgili radikal kararlar alabiliriz.

PAZAR: Enerjik, hareketli, zamanı çok iyi yönetebileceğimiz bir güne başlıyoruz. Bugün isteklerimiz için kolaylıkla harekete geçebilir, istikrarlı olmamız gereken işlere başlayabiliriz. Spor ve yürüyüşlerle enerjimizi dengeleyebiliriz. İlişkilerde değerimizi korumak için kararlar alabiliriz. Aynı zamanda bağlarımızı kuvvetlendirmek için yenilikler yapmak, sosyalleşmek bugün çok iyi gelecektir. Gizli saklı konular da açığa çıkabilir. Sosyal medyada yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Mali konularda ise beklenmedik gelişmelere açk bir gündeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder