24 Ekim 2022 Pazartesi

25 EKİM GÜNEŞ TUTULMASININ BURÇLARA ETKİLERİ



KOÇ: Güçlü bir dönüşüm ve yenilenme döngüsüne girdiğiniz tutulmayla birlikte; bolluk bereket enerjinize, ilişkilerinize, hayattan keyif almaya ve hayat güvenmeye engel olan ne varsa fark etmeye ve arınmaya hazırlanıyorsunuz. Hayatınızda kriz ve tıkanıklık yaratan duygularınızı, kişileri ve yerleri görerek hafifleyeceksiniz. Maddi manevi destek beklemektense, üretmek ve kendi ayaklarınızın üstünde durmak, kendi değerlerinizi oluşturmak, size iyi geelcek olandır. Mars'ın retro yolculuğu ile; en çok da ilerlemenize engel olan düşünce kalıplarınızı kıracak, hayata bakış açınızı yeniledikçe size açılan yepyeni kapılardan geçeceksiniz. 

BOĞA: Kendi değerinizi fark etmek, güçlendirmek, kendinize güvenmek için ilişkileriniz aracılığıyla neye ihtiyacınız olduğunu gördüğünüz bir döngüden geçiyorsunuz. İlişkilere yaklaşımlarınız, korkularınız, kaygılarınız tutulma ile birlikte açığa çıkabilir. Daha sağlıklı ilişkiler kurmak, hayatınıza daha güvenli devam edebilmek ya da evliliğinizi güçlendirmek için yeni kararlar alabilirsiniz. Mars'ın retro yolculuğu ile; kendi değerinize sahip çıkmaya, yeteneklerinizle yeni kazanç alanları yaratmaya odaklanmalısınız.

İKİZLER: Ruhsal olarak daha huzurlu ve sağlıklı hissetmek için günlük hayat akışınızda, iş yaşamınızda, bedeninizde size iyi gelmeyen alışkanlıklarınızı yenilediğiniz bir döngüye başlıyorsunuz. Daha üretken olmak, hayat akışında daha aktif olmak için bu dönem dinlenme ve içe dönerek hazırlanma sürecine girebilirsiniz. Mars'ın retro yolculuğu ile; içinizde bugüne dek birikmiş olan birçok konuyla yüzleşebilir, kendinizi nasıl ifade etmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Yeniden gün ışığına çıkmak için zihinsel ve ruhsal olarak yenilendiğiniz bir dönemdesiniz.

YENGEÇ: Hayallerinizi yaşamak, kendinizi toplum önünde göstermek için potansiyellerinize güvenmeyi öğrendiğiniz, yaratıcılığınızı keşfettiğiniz bir döneme başlıyorsunuz. Bu dönemde sizi heyecanlandıracak yeni çevrelere girebilir, tutkulu aşklara başlayabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik deneyimler yaşayarak, kendinizi hayatın merkezine almayı öğrenebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak, yeni hobiler edinmek, spora başlamak için destekleyici bir dönemdesiniz. Mars'ın retro yolculuğu ile; ruhsal ihtiyaçlarınızı, bilinçaltı blokajlarınızı keşfedecek, kime güvenmeniz gerektiğini öğreneceksiniz.

ASLAN: Hayatınızı temelinden yenileyeceğiniz köklü bir değişim sürecine başlıyorsunuz. Bu süreçte belirlediğiniz gelecek rotanızda çocukluk koşullandırmalarınızı fark edebilir, gelecekte yapacaklarınızı planlamak adına evde daha fazla zaman geçirme ihtiyacında olabilirsiniz. Taşınma, evlilik, yeni ev almak, evi yenilemek gibi radikal değişimler yapabilir, ailevi krizleri çözebilirsiniz. Mars'ın retro yolculuğu ile; fikir ve vizyonunuzla toplumda daha görünür olabilir, hayallerinizi yaşamak için yeni planlar yapabilir, arkadaşlık ilişkilerinize başka pencereden bakmaya başlayabilirsiniz.

BAŞAK: Yepyeni bir gelecek yaratmak için öncelikle zihninizdeki olumsuz kalıpları yıktığınız bir döngüye başlıyorsunuz. Sınavlara hazırlık, yeni eğitimler, sosyal medya, seyahat, iletişim ve yazışmalar gibi konulara odaklanarak geleceğe hazırlık yapabilirsiniz. Yakın çevreniz veya kardeşlerinizin rehberliği ile hayatınızdaki krizleri çözebilir, size iyi gelmeyen kişilerden özgürleşebilir, yeni bakış açıları kazanabilirsiniz. Mars'ın retro yolculuğu ile; hedeflerinize hazırlık yapmak gelecekte size hak edişler getirecektir. Konsantrasyon sorunları için zihninizi bol bol dinlendirmelisiniz.

TERAZİ: Tutulma döngüsü ile birlikte sahip olduğunuz değerleri korumak, yeni değerler üretmek gündeminize gelecektir. Bu süreçte bolluk bereket akışınızı tıkayan konuları fark edebilir, alma verme dengenizi düzenleyebilirsiniz. Gücünüzü ve değerinizi sahip olduklarınıza bağlamamayı anlatan deneyimler yaşayabilirsiniz. Mars'ın retro yolculuğu ile; kendi değer algınızı ilişkilerinize yansıttığınızı fark edebilir, daha objektif ve adil bakarak sevgiye dair yolunuzu açabilirsiniz. Eğitim, ticaret, hukuk, seyahat süreçlerinde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

AKREP: Kendinize yeniden doğacağınız yepyeni bir yaşam döngüsüne başlıyorsunuz. Bu süreçte kendinizle olan ilişkinizi ikili ilişkilerinizde iyileştirebilirsiniz. Kaygılarınızı, korkularınızı ilişki veya evliliğinize yansıttığınızı görerek, herkesi olduğu gibi görmeye ve güvenli ilişkiler kurmaya açılabilirsiniz. Kim olduğunuzu ve değerinizi başkalarının onayıyla belirlemekten özgürleşerek, değer duygunuzu şifalandırabilirsiniz. Dış görünüşünüzü, tavrınızı, hayattan beklentilerinizi yenileyebilirsiniz. Mars'ın retro yolculuğu ile; ilerlemenize engel olan travma ve korkularınızı fark edeceksiniz. Bu süreçte ruh dünyanızı açtığınız ve fikirlerinden etkilendiğiniz kişilere karşı dikkatli olmalısınız.

YAY: Hayata karışmak, daha üretken olmak, daha sağlıklı yaşamak için en derin ruhsal ihtiyaçlarınızı fark ettiğiniz bir döngüye başlıyorsunuz. Bu süreçte bilinçaltınızdaki blokajları temizleyebilir, sizinle yolculuğunu tamamlamış karmik bağlarınızla kadersel olarak vedalaşabilirsiniz. Uzun süre inzivaya çekilmek yerine kendinizi dış dünyada göstermelisiniz. Bu süreçte yaşamdaki işaretler, sezgileriniz ve rüyalarınız çok güçlü rehberiniz olacaktır. Ruhsal arınma ve şifa ile, tüm hayatınız şifalanacaktır. Mars'ın retro yolculuğu ile; hareketlenecek aşk hayatınız veya evliliğinizde neler istediğinizi daha net fark edebilir, değer dengelerini yenileyebilirsiniz. 

OĞLAK: Hayat sahnesinde parlamak, kendinizi ve potansiyellerinizi göstermek için gelecek planlarınızı, çevrenizi, toplum önündeki imajınızı yenilediğiniz bir döngüye başlıyorsunuz. Bu döngüde sosyal çevrenizi, iş arkadaşlarınızı yenileyebilir, kimlerin size gerçekten destek olduğunu görebilirsiniz. Korkularınız ve blokajlarınız ilişki ve arkadaşlıklar aracılığıyla açığa çıkarak şifalanabilir. İşlerinizi büyütmek, hayallerinizi gerçekleştirmek ve etki yaratmak için destekleniyorsunuz. Mars'ın retro yolculuğu ile; günlük hayat rutinleriniz ve iş ortamınızı düzenlerken, dinlenmeye özen göstermelisiniz.

KOVA: Hayatı geleceğinize güvenerek yaşamak, daha huzurlu bir yaşam yaratmak için ihtiyaçlarınızı fark ettiğiniz bir döngüye başlıyorsunuz. Yeteneklerinize güvenerek hak edişlerinizi alabilir, terfi elde edebilirsiniz. Evlenme, boşanma, taşınma, çocuk sahibi olma gibi hayatınızı etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Korku ve kaygılarınız, kariyeriniz ve ailevi konularda kendisini gösterebilir. Sakin ve soğukkanlı kararlarla ilerlemelisiniz. Mars'ın retro yolculuğu ile; ilişkilerinizde tekrar eden karmaları çözebilir, yeteneklerinize odaklanabilir, çocuklarınızla ilişkilerinizi yenileyebilirsiniz.

BALIK: Özgürleşmek, hayata bakış açınızı yenilemek, sınırlarınızı aşmak için yepyeni bir döngüye başlıyorsunuz. Bu döngüde aldığınız eğitimler, seyahatleriniz, karşılaştığınız insanlar ve hikayeler sizde çok derin etkiler yaratabilir. Öğrendiklerinizi paylaşarak çevrenize ışık olabilirsiniz. Size yaramayan, kafaınızı karıştıran bilgilerden arınabilirsiniz. İlahi adalet döngülerine tanık olarak karmik zincirlerinizden özgürleşebilirsiniz. Mars'ın retro yolculuğu ile; ailenizle olan ilişkilerinizi yenileyebilir, çocukluk blokajlarınızı fark edebilir, evinizdeki geçmiş konuları tamamlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder