28 Ağustos 2022 Pazar

29 AĞUSTOS - 4 EYLÜL HAFTASI - FIRSATLARLA DOLU BAŞLANGIÇLAR!




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bu hafta yeni başlangıçlar haftasındayız! Üstelik bu başlangıçlarımız şanslı enerjilerle, ilahi hak edişlerle desteklenebilir ve ses getirebilir. Karmik bir arınma sonbaharına ilerlerken, bu hafta yaptığımız başlangıç, düzenleme ve planlamalar uzun aylarımızı şekillendiriyor olacak.

Mutlu haftalar!

PAZARTESİ: Haftaya güçlü enerjilerle başlıyoruz. İsteklerimizi yerine getirmek için gerekli motivasyon, destek ve iş birliği imkanlarını bugün bulabiliriz. 12:45'e dek arınma, dinlenme, yarım kalan işlerimizi toparlama zamanlarındayız. 12:45 itibariyle ise işlerimiz kolaylıkla akacaktır. Bugünü; spor, fiziksel güç gerektiren işler, eğitim, toplantı, anlaşma, görüşme, seyahatler için değerlendirebiliriz. Diplomasi, nezaket ve denge arayışında olacağız.

SALI: Hilal fazı! Yeniay ışığının büyümesi ile yeni başlangıçlarımızı bugünden itibaren yapabiliriz. Düzenleme, planlama ve hesaplamalar için uygun bir döneme giriyoruz. 

Bugün aynı zamanda sosyalleşme ve alışveriş isteğimiz de artabilir. Kuaför için çok uygun bir gündeyiz. Ancak harcama dürtümüzü kontrol etmeliyiz. Duygusal anlamda ise farkında olmadan yaralarımıza basılabilir, büyük tepkiler verebiliriz. Duygularımızı ve iç dünyamızı diğerinde gözlemlemek, onun rehberliği ile yaralarımızı kabul edip iyileştirmek bize şifa olacaktır.

ÇARŞAMBA: Bugün öğleden önce zamanımızı çok iyi planlayabilir, görüşme, anlaşma, iş birlikleri yapabiliriz. İlişkiler ve mali konularda istikrarlı ve sağlam adımlar atabiliriz. Ancak 12:00 - 14:00 itibariyle kontrolcülük, rekabet, kıskançlık duygularına girmeden, nezaketimizi bozmadan enerjimizi korumaya devam etmeliyiz. 13:45 - 20:12 arasında dinlenmeli, yarım kalan işlerimizi toparlamalı ve önemli işlerimizin askıda kalabileceğini bilerek akışı zorlamamalıyız. 

PERŞEMBE: Merhaba Eylül! Öyle güzel arındır ki yapraklarımızı, bizi mucizelerle dolu bahara hazırla!

Motivasyon dolu bir güne başlıyoruz. Bugün isteklerimiz için kolaylıkla harekete geçebilir, attığımız adımlarla daha büyük ses getirebiliriz. Yeni bir eğitime, spora, dil öğrenmeye başlayabiliriz. Seyahatler, hukuksal meseleler, yabancılarla ilişkiler, ticaret gibi konularda adımlar atabiliriz. Dil öğrenmek, bağımlılıklardan arınmak için bugün çok uygundur. Ayrıca bugün karmik bir yükümüzden de yüzleşerek özgürleşebiliriz.

CUMA: ''Akıl plan yaparken, kader gülermiş.''

Bugün hayatımızın hiçbir alanında fazla kontrolcü ve ısrarcı olmamalıyız. Beklenmedik değişimler, süprizler, ertelemeler yaşayabiliriz. Akışa bırakmak, kuşkucu ve kıskanç hareket etmemek, olduramadıklarımızla yüzleşmek kadersel planda bizi doğru yola yönlendirecektir. Özellikle ilişkilerimizde karşımızdakini olduğu gibi görmeli ve anlamalıyız. Gerçek aşk, özgürleştirici olandır.

CUMARTESİ: Karmik günler başlıyor!

Sevgili arkadaşlar, Mars Ekim ayında başlattığı retro sürecini bugün bulunduğu yerde tamamlayacak. Bugünden itibaren fikir çatışmaları, yargılamalar, fanatizm ve dogma görüşler, eleştirilere dair gündemler yaşayabiliriz. Özellikle bugün hemen yargıya ve savunmaya geçmeden, herkesten bir şey öğreneceğimizi bilmeli, ufkumuzu genişletmeye ve anlamaya odaklanmalıyız. Doğru bilgiye değer veren, kusurları büyütmeyen, dedikodu ve çatışma enerjisine girmeyen kazancaktır. Bugün iletişime dair hiçbir iş için uygun değildir.

PAZAR: Pozitif akışta bir güne merhaba! Bugün Venüs Regulus ile buluşuyor ve Ay ile enerjisi motivasyonumuzu yükseltiyor! 

Görünür olmak istediğimiz her alanda adım atabilir, yaratıcılığımızı, yetenek ve potansiyellerimizi gösterebiliriz. İlişkilerde keyif ve neşemizi çoğaltabiliriz. Fakat dalgınlıklar, değişken duygular ve belirsizlikler yaşamak da normaldir. Bugün anın keyfini çıkartmalı, yanılgılara dikkat etmeli, dışarda zaman geçirmeliyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder