20 Ağustos 2022 Cumartesi

22 - 28 AĞUSTOS HAFTASI - ZİHİN RASATHANESİ!


Merhaba yeryüzü sakinleri,

Hayatımızdaki hakikatlere uyandığımız, gerçek olan ve olmayanı gördüğümüz günlere başlıyoruz. Bu hafta yaşamımızı yeniden düzenleyeceğimiz, ait olduğumuz ve bize ait olanla yolumuza devam edeceğimiz günlerdeyiz. Hayatın her alanında yeni kararlar almadan önce sakince gözlemlemeli, içe dönerek demlenmeli, yeni başlangıçlar yapmamalıyız.

PAZARTESİ: Haftaya aidiyet ihtiyacımızın yüksek olduğu, şefkat, aile sıcaklığı ve duygusallık arayacağımız içgüdüsel etkilerle başlıyoruz. Gün içerisinde anlaşılma ihtiyacımız yoğunken, zaman zaman alınganlıklarla abartılı tepkiler vermemeliyiz. Aynı zamanda solar pleksus çakramızın hassas olacağı 2,5 gün boyunca midemize, aşırı yememeye dikkat etmeliyiz.

Bugün önemli anlaşmalar, iş birlikleri, araştırmalar, finans ve tüm zihinsel konularla ilgili adımlar atabilir, derin ve güçlü konuşmalar yapabiliriz. Dalgınlık ve kandırılmalara karşı temkinli olmalıyız.

SALI: İyi doğdunuz sevgili Başak'lar! Zaman, detaylardaki güzellikleri görme, detayları güzelleştirme zamanı!

Bugün, Merkür - Plüto açısı devam ederken derin ve güçlü konuşmalar yapabilir, güçlü iş birlikleri kurabiliriz. Ve Uranüs S harekette! Bugünlerde özgün fikirlerimizi ortaya çıkartabilir, yaratıcı vizyonlar geliştirebilir, güçlü farkındalıklar yaşayabilir ve yaşatabiliriz. 

Duygusal yaralanmalara açık olduğumuz gün içerisinde ilişkilerde daha hassas ve düşünceli yaklaşmalıyız.

ÇARŞAMBA: Bugün sabah saatlerinde duygusal anlamda olgun hareket etmemiz gereken anlardan geçiyor olacağız. Gün genelinde; konuşarak her şeyi çözebilir, kırgınlıklarımızı dertleşerek onarabiliriz.

12:40 - 16:10 arası dinlenmek, yarım kalan işlerimizi halletmek için çok uygun olacaktır. Yeni attığımız adımlar sonuçlanmayabilir.

16:10 itibariyle enerjimiz yükseliyor, canlı, özgüvenli, neşeli, flörtöz, sportif, kendimizi gösterme ihtiyacında olduğumuz 2 gün bizi bekliyor. Kalbimizin istekleri için heyecanla adım atabileceğiz!

PERŞEMBE: Şanslı, canlı, enerjik bir güne başlıyoruz! 

Bugün attığımız adımlarla kendimizi, yeteneklerimizi ve potansiyellerimizi daha çok gösterebilir, şans etkisiyle ilerleyebiliriz. Doktor randevuları için bugünü seçebiliriz. Kadersel düğümlere eşlik eden Venüs, Uranüs ve Satürn, ilerlemenin yolunun sevgiden geçtiğini anlatıyor. Öz değerimizi güçlendiren, ilişkilere gerçekçi bakmamız gereken, kalbimizin istekleri için sorumluluk almamız gereken günlerdeyiz. 

Ay - Venüs - Şiron açılarının bugünkü mesajı; sevgi her şeyin ilacıdır!

CUMA: ''Bir kalbi kaybetme ve kazanma arasında ince bir çizgi vardır. Adı da üsluptur.'' 

Tatlı dilli, nazik, dengeli, adalet arayışında, arabulucu günlere başlıyoruz. Merkür Terazi burcunda! Bu etki 29 Ekim tarihine dek retrosu ile birlikte devam edecek. Ve aynı gün Mars retroya başlayacak! Yani Sonbahar aylarını sözlerimizle şekillendirdiğimiz çok özel günlerdeyiz! 

Bugün yeni işlere başlamak için uygun bir günde değiliz, hayat planları değişebilir, erteleme ve ani süprizler yaşayabiliriz. Bolca dinlenmeli ve hayat akışına karşı esnek olmalıyız.

CUMARTESİ: Yeniay Günü!

Bugün saat 11:16 (tr)'da gerçekleşecek Yeniay ile bir ay boyunca gündemimiz; hayatımızı, alışkanlıklarımızı, iş alanlarımızı düzenlemek, arınmak, ayrıştırmak, sadeleşmek, hesaplama ve planlamalar yapmak olacaktır. Bu süreçte hızlı kararlar almamalı, detaylara takılarak zihnimizi yormamalı, agresif üslup ve ani kararlardan kaçınmalıyız. Trafikte ve iş yerlerimizde kazalara karşı daha temkinli olmalıyız. Enerjimizi elimizden geleni yapmaya odaklamalı, ufak şeyleri büyütmemeliyiz. Dünya genelinde de çatışma, yangın ve kaza haberlerini daha çok duyabiliriz.

PAZAR: Değerlerimizi yenilediğimiz, özgün adımlar ve fikirlerle ilerleyebileceğimiz, süprizlerle dolu, arınarak hafifleyebileceğimiz bir güne başlıyoruz! Bugün zihinsel aktivite, planlama, yeni fikirler üretme için çok uygundur. Ancak ilişkiler ve finansal alanda ani kararlar almamamız gereken bir gündeyiz. İlişkilerimizde zihinle değil kalple teslim olmak, akışa güvenmek, oldurmaya çalışmamak, baskı kurmamak önemli olacaktır. Gerçek sevgi, özgürleştirici olandır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder