14 Ağustos 2022 Pazar

15 - 21 AĞUSTOS HAFTASI - YAZIN EN ŞANSLI HAFTASI !


Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bu hafta yılın geri kalanından önce en şanslı, en enerjik, en hareketli haftalardan birindeyiz. Kendimizi göstermek, ışığımızı parlatmak için en çok bu hafta destekleniyoruz. İçimizdeki çocuk heyecanını, neşesini yaşayabilir, kalbimizi besleyen aşklara başlayabiliriz. Estetik, sanat, güzellik konularında Ekim dışında değerlendirebileceğimiz yalnız bu hafta var. 

Piyasalarda ise daralmalar olabilir, yatırımlar açısından hala risklidir. Otoriter konumlarla anlaşmak zor olabilir, yaşamlarında önemli kararlar alabilirler.

Zorlukların yanında güzelliklerle dolu bu hafta, neyi seçersek onu çoğaltırız. Biz güzellikleri büyütelim.

Bu şanslı haftayı değerlendirmek için kalbinizin isteklerine adım atın, hayata karışın!

PAZARTESİ: Haftaya şanslı bir başlangıçla merhaba! Bugün; tüm görüşme ve anlaşmalarımızı yapabilir, eğitimlere başlayabilir, seyahatlere çıkabiliriz. Bize yol gösterecek kişilerle veya kadersel eşlerle tanışabiliriz! İlişkilerimizde çok uyumlu bir gün geçirebiliriz. Estetik, bakım, alışveriş, sanat, dekorasyon için bugünü kullanabiliriz. Kilo vermek, spora başlamak için bugün çok uygundur. Dönüştürme, derinleşme, korkusuzca ilerleme günlerindeyiz. Yeter ki hırslarımızı, dürtülerimizi kontrol edelim. Mars Algol hattı ile boyun boğaz bölgemizi koruyalım.

Bugünü güzel değerlendirmenin anahtarı; adım atmaktır. Hayalleriniz için ayağa kalkma vakti, hayata karışın!

SALI: Enerjik, neşeli, hızlı bir günden merhaba! Bugün zamanımızı çok iyi değerlendirebilir, işlerimizi verimli ve enerjik biçimde tamamlayabiliriz. Hayatımıza yeni vizyonlar, fikirler katabilir; yazı, toplantı, haberleşme, ticaret, eğitim, sosyal medya, teknoloji gibi konularla ilgilenebiliriz. Olaylara farklı bakış açıları ile yaklaşarak önemli uyanışlar yaşayabiliriz. Bugünlerde potansiyel ve yeteneklerimizi baskılamayalım!

ÇARŞAMBA: Huzurlu, güvende hissetme ihtiyacımızın artacağı bugünlerde maddi manevi geleceğimizi yapılandıracağımız planlar yapabiliriz. Venüs ve Jupiter'in tatlı bağıyla bugün; duygularımızı cesurca açmak, tutkulu ve neşeli aşklar yaşamak, sosyalleşmek, yaratıcılığımızı ortaya koymak, yeteneklerimizi duyurmak, alışveriş, dekorasyon, bakım, sanatsal konularla ilgilenmek, eğitimlere başlamak için çok uygundur. Zorlu etkileşimlerin altında bu hafta bu tatlı enerjiyi iyi değerlendirelim. Neyi seçersek, onu büyütürüz. Yaşam ışığınızı hiçbir şeyin söndürmesine izin vermeyin, parlamaya devam edin!

PERŞEMBE: Hayatımıza yön verecek değişimlerin etkin olduğu bugün planladıklarımız farklı ilerleyebilir. Bize ilerlemenin anahtarını gösteren yavaşlatıcı etkilerle karşılaşabiliriz. Esnek olur, isyanda değil şükürde kalırsak olayların iyiliğimize hizmet ettiğini görebiliriz. Otoriter kişilerle anlaşmak, izin istemek için bugün uygun değildir.

Bugün geleceğimize yön verecek önemli ilişki ve iş kararları alabiliriz. Estetik, bakım, dövme, güzellik, ev bakma, dekorasyon, gıda, tarım konuları için değerlendirebiliriz. Tatlı ihtiyacımızı abartmayalım :)

CUMA: Bugün kendimizi çok güçlü, çok enerjik hissedebiliriz. Ancak bu enerji üstümüzde baskı oluşturabilir, dürtüsel kararlar almaya meyilli olabiliriz. Enerjimizi dengelemek adına sakin kalmalı, sabırlı ve istikrarlı olmalıyız. Bol bol topraklanmak, bedenimizi pilates ve yoga ile esnetmek iyi gelecektir. 15:05 itibariyle daha rahat hissedeceğiz.

Ay son dördün fazında iken Dolunay etkilerinin somut sonuçlarını görebiliriz. Finansal yapılandırmalar yapmak, bağımlılıklardan kurtulmak için bugün çok uygundur. Güneş Yod ucundayken; hayallerimiz ve isteklerimiz için kendimizi göstermek, egomuzu dengelemek zorundayız. 

CUMARTESİ: Mars İkizlerde!

Sevgili arkadaşlar, bu yolculuk 29 Ekim'de retro hareketle birlikte 25 Mart 2023'e dek sürecektir. Bugünlerde eğitim, iletişim, yazı, seyahat trafiği hızlanabilir. Bugünlerdeki gündemlerimiz 29 Ekim - 13 Ocak aralığında tekrar önümüze gelebilir. O tarihlere iş, ilişki, imza vs hiçbir başlangıcı denk getirmemelisiniz. 

Bugün öğrenme, konuşma, iletişim isteğimz artıyor. Her alanda konuşarak sorunları çözebilir, dertleşebilir, terapilere gidebiliriz. Sosyalleşmek, eğitimler, ilişkiler, seyahatler için bugün çok uygundur ve adımlarımız bize şanslı etkilerle dönecektir.

PAZAR: Bugün zamanımızı çok iyi planlayabilir ve önemli desteklerle ilerleyebiliriz. Fakat son günlerde etken olan enerjilerle dalgınlıklar ve belirsizlikler yaşayabiliriz. Beklentisizce adımlar atmak, güvenmek için beklemek, imza atacağımız şeyleri, bize söylenenleri ve alışverişlerimizi kontrol etmek bizi hayal kırıklıklarından koruyacaktır. Bugünü; ilham, yaratıcılık, sanatsal konular için değerlendirebiliriz. Güneş Regulus ile kavuşurken; kendimizi, yeteneklerimizi, potansiyellerimizi göstermek için harika bir gün!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder