11 Ağustos 2022 Perşembe

12 AĞUSTOS DOLUNAYI - ÖZGÜRLÜK DOLUNAYI



Yaşadıklarının, aştıklarının, çabalarının, emeklerinin yalnızca senin 'samimiyet'ine ihtiyacı var. Kalbin gerçekten ait olduğu yerde atıyorsa, dünyadaki en özgür insan sensin. Bugünlerde; kalbine ait olmayan, ışığını gölgelemek isteyen ne ve kim varsa seni aşağıya çekerek gerçeklerini gösterebilir. Hakiki bağlar için önce kendine dürüst ol, yalnızca kendi onayına ihtiyacın olduğunu bil, değerini hak edeni seç.

Hepimizin hayatında büyük bir döngünün tamamlandığı önemli günlerden geçiyoruz. Bu döngü, bizlere tüm gerçekleri göstermeye hazırlanıyor. Gerçeklere uyanmadıkça, tahammül etmek zorunda kaldığımız, bastırdığımız, görmezden geldiğimiz konular bizi daha fazla baskı altına alabilir. Durdurulduğumuz, kolay akışta ilerlemeyen her şeyin bizlere bir sorusu var; 'Bunu gerçekten kalpten istiyor musun?'

Bugünler, yeni başlangıçlar için uygun değildir. Durup yavaşlama, gözden geçirme ve tamamlama zamanlarıdır. Ani değişimler, 2023 yılında önemli hak edişler getirecektir.

Bu dolunay, özellikle 14 Ağustos'ta tutulmaları tetiklerken Dünya, Satürn ve Güneş arasında kalacaktır. Bu durum bireysel ve toplumsal olarak bizlere görmezden geldiğimiz sorumlulukları da hatırlatacaktır. İsyanda olmak yerine göz ardı ettiğimiz ne varsa yerine getirmemiz gerekecek. Ve sınavımız 'insanlık sınavı' olacaktır. Bugünlerin sonuçlarını ise Ekim - Kasım aylarında görebiliriz.

Bu süreçte; toplumsal isyanlar, liderlerle ilgili ifşalar, piyasalarda kısa süreli düşüşün ardından sert yükselişler, iklim, gıda krizleri, kraliyet ailesi olduça gündemde olacaktır. Özellikle 15 Ağustos'ta Mars Algol geçişi ile hırs ve dürtülerinin kurbanı olanları, salgın, şiddet ve cinayet haberlerini gündemde görebiliriz. Bu yıllardan itibaren iş gücü değil zeka ve teknoloji ile kazanç elde etmek ön planda olacaktır. 

Kalbimize dokunmaktan kaçtıkça, yaşamın bize şefkatle yaklaşması bizi ürkütebilir. Baskıladıklarımızı öfke ve gerginlikle açığa çıkartmak yerine sakin ve bir yetişkin gibi olayların ardını görmeye çalışmalıyız. Kendi özgürlüğümüze kavuşmak, önce gerçekleri kabul etmekle başlayacak. Ve hakikatlere, yaşamımızdaki tüm mesajlar elçilik ediyor olacaktır.

Dolunay'ın Sabian Sembolü; 'Mesaj taşıyan büyük beyaz güvercin.'

Dalgalar durulup, deniz sakinleştiğinde, yalnızca gerçekten bakmaya hazır olanlar huzur ve barış mesajını görebilecekler. 2023 yılının ikinci yarısını bekleyin...

Beyaz güvercin, huzur, güven ve barışın yanında kalpten gelen gerçek mutluluğun da habercisidir. Nuh'a karanın yaklaştığını haber verir. Kalbinizi her zaman temiz tutun ve inanın. Güzel, güvenli, güneşli günler çok yakında. Ancak hayata güvenir ve teslimiyetle ilerlerseniz, kaosun bittiğini fark edebilirsiniz. Sadece gerçek olun, samimi olun, özünüzü koruyun ve karma yaratmayın. Maneviyatınıza ve iç dünyanıza odaklanın.

Müjdelerle dolu mesajlar sizinle olsun.

BURÇ & YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE;

KOÇ: Dolunay; arkadaşlık ilişkilerinizi ve gelecek hayallerinizi aydınlatıyor. Kendinize verdiğiniz değeri onların size davranışları ile görebilirsiniz. Hayallerinizi destekleyen, sizi her zaman yükselten kişileri seçmeniz için güçlü farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun ve hayallerinizden vazgeçmeyin.

BOĞA: Dolunay; bu hayattan gerçekten ne istediğinizi size soruyor olacak. Emek emek, adım adım geldiğiniz nokta gerçekten size mi ait? Kariyer yolunuzu gerçekten siz mi seçtiniz? Cevabınız evet ise, kimsenin onayına, değerine, yargılarına ihtiyacınız olmadığını bilmelisiniz. Hak edişlerinizi, geldiğiniz noktayı kucaklayın. Kimseye kendinizi kanıtlamak zorunda olmadığınızı hatırlayın. Kendinizi sevdikçe, ışığınız zaten hayranlık uyandıracaktır.

İKİZLER: Dolunay; hayatınızdaki ilahi adalet temasını aydınlatıyor olacak. Bugünlerde daima geleceğe odaklanmalı, kendinizi geliştirmeli, hayat görüşünüzü yenilemeye açık olmalısınız. Seyahatler, eğitimler, hukuksal konular, ticari alanlar mecburi gündemler getiriyor gibi görünse de sizin yararınıza olacaktır. Hayatın mesajlarına, rüyalarınıza, sezgilerinize odaklanın.

YENGEÇ: Dolunay; hayatınızda pek çok dönüşümle birlikte arınmayı da beraberinde getiriyor olacaktır. Bastırdığınız tüm karanlık duygular bugünlerde kendini kızgınlıkla dışarıya vurabilir. Öncelikle kendinize şefkatli olmalı, dürüstçe sizinle olması gerekenlerle devam etmelisiniz. Gücünüzü de, mali kaynaklarınıza bağlamamalısınız yoksa elinizden bir şeyler çıkabilir. Kaygılardan ve kazançlarınıza engel olandan özgürleştikçe, bolluk bereketiniz çoğalabilir. 

ASLAN: Dolunay; ikili ilişkilerinizdeki tüm hakikatleri aydınlatacaktır. Kendinize verdiğiniz değeri eşiniz, iş ortağınız veya ilişkiniz aracılığıyla görebilirsiniz. Kendiniz olmak ve daha özgür hissetmek için duygularınızı açığa çıkartabilirsiniz. İsyan ve öfke yerine, kararlı ve mantıksal adımlar atmalısınız. Öz değeriniz, kimsenin varlığına bağlı değildir. Aynı zamanda sizinle duygularının sorumluluğunu alarak aynı yolu yürüyecek kadar olgun biriyle tanışmanız, evlilik kararı almanız da mümkündür.

BAŞAK: Dolunay; daha huzurlu, güvenli, kendinize daha iyi baktığınız bir günlük yaşam düzeni oluşturmanız için pek çok konuyu  aydınlatıyor olacaktır. Bugünlerde yavaşlamalı, tüm sorumlulukları üstünüze almamalısınız. Korkular ve koşullandırmalarla, kendinize yüklenmiş olabilirsiniz. Tüm psikolojik koşullandırmalarınız kendini sağlık sorunları ile gösterebilir. Bedeninizi dinleyin, ona iyi bakın. Çabalarınızın karşılığını, emeklerinize inandıkça alacaksınız.

TERAZİ: Dolunay; hayattan ne kadar keyif aldığınızı, hayatı ne kadar aşkla yaşadığınızı aydınlatıyor olacak. Değerli hissetmek için özgürlüklerinizi kısıtlamak, sürekli çalışmak, toplumdan sevgi ve onay almak zorunda değilsiniz. Merkezinizden uzaklaştıkça, alkışlar sahteleşir. Kendinizi gerçekten sevdikçe, eğlendikçe, çocuk kalbinizi duydukça, gerçek özgürlüğü yaşadığınızı ve gerçek aşkı yaşamınıza çağırdığınızı göreceksiniz. Bugünlerde ilişkilerde karmik döngüler, çocuk sahibi olmak, hobileriniz gündemde olacaktır.

AKREP: Dolunay; atalarınızdan gelen çok güçlü karmaları aydınlatıyor olacaktır. Bu karmalar, ailenizin çocuk yaştaki koşullandırmaları olabilir. Şimdilerde bu koşullandırmaları, iç sesiniz zannedebilirsiniz. Kendinize ebeveynlik etmeli, 'yapamazsın, yapmalısın' gibi koşullandırmalardan özgürleşmelisiniz. Anne ve babanızı anlamak, yargılamamak, geçmişe öfke duymamak, geleceğinizin sorumluluğunu almak, ev, taşınma, evlilik konuları bugünlerin gündemi olacaktır. 

YAY: Dolunay size; yeni vizyonlar, yeni bakış açıları, yeni fikirler getirebilir. Bugüne dek sustuğunuz, kendinizi durdurduğunuz konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Kararlarınızı sakince anlatmalı, iletişimde her zaman temiz kalbinizi korumalısınız. Seyahatler, eğitim, internet, haberleşme, ticaret gibi konularda yavaşlamalar ve engeller olabilir. Sakince beklediğinizde, her şeyin sizin iyiliğiniz için olduğunu fark edebilirsiniz. İç sesiniz her şeyi biliyor.

OĞLAK: Dolunay; emeklerinize, zamanınıza, kazançlarınıza ne kadar değer verdiğinizi aydınlatıyor olacaktır. Fedakarlık dengenizi ve sahip olduklarınızı korumalısınız. Kazançlarınıza kaygıyla yaklaşmadıkça, korkularla yatırımlar yapmadıkça ve sabırla bekledikçe çabalarınızın karşılığı size gelecektir. 

KOVA: Dolunay; kendinize dair tüm gerçekleri güçlü biçimde aydınlatıyor. Hayatınızı yeniden planlayabilir, son iki yıldır yaşadıklarınıza dair önemli kararlar alabilir, kuvvetli tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki gerçek insanları görerek az ve öz insanla yolunuza huzurla devam edebilirsiniz. Bu süreçte sağlığınızı korumalı, yavaşlayarak hayatınızı gözden geçirmelisiniz.

BALIK: Dolunay; tüm kadersel bağları aydınlatıyor. Bugünlerde hayatınıza kimin neden girdiğini ve neyi neden yaşadığınızı daha çok anlamlandırabilirsiniz. Size ruhsal olarak iyi gelmeyen, yaşamınızdaki misyonunu tamamlamış herkesle yollarınızı ayırarak hafifleyebilirsiniz. Duyduklarınız, açığa çıkan gizli olaylar bu durumlara vesile olacaktır. Bugünlerde daha fazla inzivaya çekilmek, bilinçaltı terapileri, şifa çalışmaları size çok iyi gelecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder