28 Temmuz 2022 Perşembe

28 AĞUSTOS ASLAN YENİAYI - BENİMLE OYNAR MISIN?



Hayatımızdaki ilkler, bugünümüzün mimarıdır. İlk oyun arkadaşları, ilk oyuncaklar, ilk öğretmenler, evimiz, ailemiz, ilk hayal kırıklıkları... Bazen seni oyunlarına almazlar, bazen oyun kurucu sensindir. Hayal gücün çocuk kalbinle birleşir, her günün keşfedilmeyi bekleyen bir harikalar diyarı gibidir.

Bebekken keşfin ilk ışıklardan ve renklerden başlar, bazen ellerini keşfettiğinde bile şaşırırsın. Zamanla gördüğün ilk kediye çığlık atar, rengarenk balonların peşinden koşarsın. O koşuşların sonu, büyüdükçe kendini tanımaya varır. Değişim başkası gibi olmak değildir, değişim keşfetmenin ta kendisidir.

Zamanla oyuncaklar toplanır, oyun arkadaşları geride kalır, sorumluluklar, ödevler, gelecek kaygıları başlar, kahkahalar azalır. Oysa hayat, her zaman senin oyun sahandır. Hikayenin kahramanı her zaman sensindir. 

Şimdi geriye dönüp baktığında oyunun hala bitmediğini, aslında oyunun kurucusunun ta kendisi olduğunu göreceksin. Oyun arkadaşlarını nasıl seçtiğini, nasıl da bazen kenarda beklediğini...  Başkalarının oyununa alınmak için bazen onlar gibi olduğunu, keşfetmeyi unuttuğunu... 

Değişmek, bırakmak, başka biri gibi olmak, bir oyun arkadaşının sahnesinde zorla tutunmak zorunda değilsin. Kendini, hayatını, hikayeni yine aynı heyecanla keşfetmeyi hatırla! Yalnız kendin olduğunda eşsiz olacak, hayat sahnende ışıldayacak, çocuk kalbinin masum sesini yeniden duyacaksın!

Yeniay 28 Ağustos tarihinde saat 20:53'te (tr) gerçekleşecek. Kaderimizin bizi çağırdığı yere giderken, yalnız bizi besleyenle yükseleceğiz. Tüm karmik ilişkilerde, tüm karmik olarak bulunduğumuz yerlerde sonlanmalar korkularla birlikte açığa çıkıyor olacak. Yaşam enerjimizi söndüren, kendimiz olamadığımız her şeyden özgürleşmek için bu defa ışığımızı örten perdeleri ateşe kendi ellerimizle vereceğiz. Bugünlerde attığımız her adım, Kasım ayında güçlenerek yankılanacak.

Tutulma gündemleri karşımıza gelirken, yepyeni bir döngüye, yeni ama asıl kimliğimizle ilerleyeceğiz. İrademizi kullanmak, yaratıcılığımızı, potansiyellerimizi ortaya çıkartmak, yenilenmeye adım atmak, bugüne dek şansımızı nasıl değerlendirdiğimize bakmak esas deneyimimiz olacak. 

Olduğun gibi olmayı hatırla, parla!

BURÇLAR & YÜKSELEN BURÇLAR

KOÇ: Hayat sahnende ışıl ışıl parlamaya, yeteneklerini göstermeye, hobiler edinmeye çağrılıyorsun. Oyun arkadaşını nasıl seçtiğin ise önem kazanıyor, ilişkinin seni besleyip beslemediğini daha net görüyorsun. Eğer kalbin boşsa, kendin gibi olduğun tutkulu bir aşka, heyecanlı günlere hazır ol. Sahne senin!

BOĞA: Hayat sahnende çocukluğundan bugüne nasıl parladığını gözden geçiriyor, çocukluğunun bugününe yansımasını daha net görüyorsun. Ev, aile, yuva kurma konuları gündemin olurken, tüm bunları nasıl yenilediğin, ne kadar kendin olduğun, geleceğini şekillendiriyor olacak. Çocuk kalbini besleyeni yap.

İKİZLER: Hayat sahnende sözcüklerin ışıldıyor! Artık kararlı, gerçekçi konuşmalar yapıyor, ne istediğini biliyor olacaksın. Başkalarının sesini, kendi sesinden ayıracaksın. Yaptığın yolculuklar, aldığın fikirler, katıldığın eğitimlerle bakış açını yenilediğin; fikirlerini sunduğun her mecrada kendini daha güçlü ifade ettiğin yepyeni bir döngüye başlıyorsun.

YENGEÇ: Hayat sahnende ne kadar değerli olduğunu hatırla! Zamanın, emeğin, çabaların senin en kıymetlin. Onları korudukça ışıldar, özen gösterdikçe çoğaltabilirsin. Şimdi yeteneklerinle, potansiyellerinle, öz güveninle kazançlarına kazanç ekleyebilir, destekler görebilir, yeni kaynaklar keşfedebilirsin. Hak edişlerine değer olduğunu unutma.

ASLAN: Hayat sahnende tıpkı bir Aslan gibi asaletinle, ışığınla, duruşunla yürüme vakti! Güneş ışığı büyüdükçe kim olduğunu yeniden hatırlatıyor, ışığını gölgeleyenleri daha net fark ediyorsun. Şimdi gölgeleri arkana alarak, ertelediğin her şeye kendinden emin yürüme vakti. Tamamlanan tüm döngüler, sana esas değer olan yolu bulman içindi.

BAŞAK: Hayat sahnende tüm potansiyellerinle ve ışığınla yeniden parlamak için şimdi hazırlık vakti! İç dünyana dönerek ruhunu besleyen, sana iyi gelen her şeyi daha net göreceksin. Yaşadığın tüm kadersel etkilerin ve geçmişten bugüne yaşadıklarının seni nasıl da gelecekteki güzelliklere hazırladığını fark edeceksin. İçinde sana kendini duyurmaya çalışan çocuğun ihtiyaçlarına kulak ver.

TERAZİ: Hayat sahnende hayallerin ve isteklerin tam karşında ışıl ışıl parlıyor! Onlara ulaşmak için tek yapman gereken, dışarı çıkıp oynamak! Sosyalleştikçe, hayata karıştıkça, hayallerine değer olduğuna inandıkça, birlik oldukça, onlara hiç olmadığı kadar yaklaşacaksın. Peki sen hayallerini yaşayacak kadar cesur musun?

AKREP: Hayat sahnende kendi zirvene belki hiç olmadığı kadar yakınsın! Kaderin çağrısını duyuyorsun, belki de sana hiç bu kadar yakın olmadığı için korkuyorsun. Yaşadığın tüm içsel devrimlerle, nihayet buraya gelmeyi hak ettin. Hep istediğin terfi, iş, yuva, gelecek planı artık tüm heybeti ile seninle. Yeter ki cesur yüreğinle, çocuk kalbinle yepyeni adımlar at.

YAY: Hayat sahnende adımlar attıkça, sahnenin daha geniş olduğunu keşfediyorsun! Yoldan öte bir yol, kendinden öte bir sen daha var. Anlamlandıramadıklarının, sorularının cevapları sahnenin yepyeni alanlarında gizli. Onları bulmana yeni insanlar, yeni yolculuklar, fikirler, rüyalar, hayat öğretmenlerin elçilik edecek. Zihnini sakinleştir ve bekle. Şimdi harikalar diyarında, beyaz tavşanı takip etme vakti!

OĞLAK: Hayat sahnende ışığını parlatmak için perdeleri açma vakti! Belki uzun zamandır repliklerini söylüyor, oyununu oynuyor, ancak bir türlü ilerleyemiyor, kendini gösteremiyorsun. Hayatındaki tüm karanlıklardan arınmaya hazırlan. Işığını ve değerini güzelleştiren her şey seninle olurken, maddi manevi dengeni bozan, seni perde arkasında tutanlardan özgürleşeceğin yepyeni bir döngüdesin.

KOVA: Hayat sahnende kendini diğer insanların aynasında yansıtmaya hazır ol! Hayat ne kadar eğlenceli olsa da, oyunlarımızı tek başına oynamak hayal gücümüzü dondurur. Özgürleşmek, yenilenmek, daha renkli oyunlar oynamak için bir oyun arkadaşı şarttır. Şimdi hayat denilen bu yolu kiminle yürüdüğünü, kimlerin seni beslediğini, bir olmanın ve paylaşmanın güzelliklerini yaşama vakti.

BALIK: Hayat sahnende kendi masalının kahramanı yalnız sen olabilirsin. Başkasının oyun kurucusu, kendi oyununun figüranı değilsin. Şimdi kendi sahneni düzenleyip toparlama, kalbine, ışığına, işine ve sağlığına en iyi gelecek hale dönüştürme vakti. Hayatının her alanı yalnız seni yansıttığında, her anın yepyeni bir mutluluğa yol açacak, olduğun gibi sevildiğin, olduğu gibi sevebildiğin kişilere yer açacaksın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder