30 Temmuz 2022 Cumartesi

1 - 7 AĞUSTOS HAFTASI - BİR ŞANS DAHA !



''Okyanusta yükselmekte olan yeni bir kıta''

Bu hafta yaşanacak özel kavuşum ve Yeniay etkisi, bizlere başka bir dünyanın mümkün olduğunu anlatıyor. Yaşarken, bir kaos içindeymişsiniz gibi gelebilir. Dalgalar büyür, fırtına çoğalır. Önünüzü görememek, yitip gidenleri düşünmek sizi durdurabilir. Fakat dalgalar durulduğunda suların zehirli olanı temizlediğini, yepyeni filizlerin doğduğunu göreceksiniz.

Şimdi el değmemiş bir hayat sizi bekliyor. Eski coğrafyanızı, ikliminizi, aidiyetlerinizi geride bırakıyorsunuz. Kendi kıtanız üzerinde yeni bir hikaye yazmaya çağrılıyorsunuz. Kaderinize ayak basmaya hazır mısınız?

PAZARTESİ: Hayatımızın her alanında düzenlemeler yapabileceğimiz, yeni başlangıçlara adım atabileceğimiz, süprizlerle dolu bir gün! Gün içerisinde gerek ilişkiler, gerek iş, gerek finansal anlamda planlar yapmak, hayatımıza yenilikler getirmek için destekleniyoruz. Süprizler yapabilir, süprizlerle karşılaşabiliriz.Attığımız her adımda daha görünür olabilir, şanslı etkilerle ilerleyebiliriz. Yalnızca akşam saatlerinde daha dalgın olabiliriz. Işığımızın parladığı, kadersel beklenmedik olayların fırsata dönüşeceği günlerdeyiz.

SALI: İçsel ihtiyacımızın; uyum, denge, işbirliği, nezaket olduğu güzel bir günden merhaba! Kalbi boş olanlar, kendini yıldırım aşklarına; aşkla dolu olanlar, kendini süprizlere açsın! Bugünlerde kadersel aşklarla karşılaşabilir, heyecanlı birlikteliklere başlayabiliriz. İlişkilerimizde de yenilikler yapmak bize iyi gelecektir. Aynı zamanda kendimiz olamadığımız birlikteliklerden özgürleşebiliriz. Sanat, kuaför, bakım, estetik, alışveriş, bakım, dekorasyon gibi konularda da bugün destekleniyoruz. Ancak abartılı harcama dürtümüze dikkat etmeliyiz.

ÇARŞAMBA: Her şeyin ilacı sevgidir!

Aşkla bir olmak, aşkla bir olmadığımız kişilerden özgürleşmek, severek yapmadığımız işlerimizi görmek, ait olmadığımız yerleri anlamak için bugün önemli farkındalıklar yaşayabiliriz. Yepyeni ilişkilere başlayabilir, kırgınlıklarımızı dile getirebiliriz. Sanat, bakım, dekorasyonla ilgilenebiliriz. Gün içerisinde bilmeden birileri yaramıza dokunabilir, tepki vermeden önce kaynağını bulmalıyız. Aynı zamanda baş bölgesi, bel, böbrek sağlığımıza dikkat etmemiz gereken bir gündeyiz.

PERŞEMBE: Merkür Başak'ta!

Bir ay boyunca zihnimiz çok daha rahat plan, program yapabildiği, detaylara önem verdiği, analitik biçimde çalışabilir. Mantık ve ince düşünmek ön planda olurken, düşüncesiz ve boş konuşmalara tahammül edemeyebiliriz. Yaptığımız eleştiriler, her şeyi daha güzel ve verimli hale getirmek için olacaktır. 

Bugün sabah saatlerinde işlerimiz askıda kalabilir. Öğlene dek negatif, çatışmacı, rekabetçi kişilere dikkat etmemiz gerekebilir. Yeni işlerimize 14:45 itibariyle başlayabilir, planlama, organizasyon yapabiliriz. Muhasebe, imza, evrak işleri, gündelik rutinler, eğitim, seyahatler gibi konularda destekleniyor olacağız.

CUMA: Yeniay ile başlattıklarımızın görünür olduğu, yenilenmesi gerekenleri fark ettiğimiz bir güne başlıyoruz. Aile, ilişkiler, iş ve mali konularda hem bireysel hem toplumsal anlamda ani değişimler yaşayabiliriz. Mantık ve duygularımızı dengelemekte zorlanabiliriz. Gün içerisinde esnek olmak, kriz yaratmamak, önemli işlerimizi bugüne denk getirmemek önemli olacaktır. Hiçbir şeyi zorlamadan, akışa teslimiyette ilerlersek, hayatın bizim için hazırladığı süprizleri geciktirmemiş oluruz.

CUMARTESİ: Bilinçaltı rüyaları gördüğümüz, rüyalarla şifalandığımız bir güne merhaba!

Gün içerisinde yaşadığımız her şey, hayatımızda olanın ve olmayanın bizi nasıl koruduğunu fısıldayacaktır. Gören gözler, teslimiyetteki kalpler için aslında her şey yolundadır. Bugün bize iyi gelmeyenle korkusuzca yüzleşebilir, ruhsal bir arınma yaşayabiliriz. Görmeyen gözler için ise sarsıcı gelişmeler, aslında uyandırmak içindir.

Bugün kimlerin gerçekçi, kimlerin yalnızca sözde var olduğunu da fark edebiliriz. 14:25 - 19:40 saat aralığını ise yeni başlangıçlara değil, dinlenmeye ayırmalıyız.

PAZAR: Pozitif, enerjik, şanslı, tatlı bir güne merhaba!

Bugün bol bol gezebilir, seyahat planları yapabilir, eğitimlere başlayabiliriz. Eğlenceli organizasyonlar yapmak, kırgınlıkları onarmak, bize iyi gelen ufkumuzu genişleten insanlarla tanışmak için harika bir gündeyiz. Attığımız adımlar daha görünür olabilir ve toplumda potansiyellerimizi gösterebiliriz. Aceleci olmamaya, gerçekçi ve planlı ilerlemeye dikkat etmeli, yeni görüş ve fikirlere açık olmalıyız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder