21 Mayıs 2022 Cumartesi

23 - 29 MAYIS HAFTASI - BÜYÜK BAŞLANGIÇLAR ZAMANI!



Merhaba yeryüzü sakinleri!

Büyük başlangıçlar & gerçek aşklar zamanı ! Bu hafta Mars ve Jupiter'in ateş elementinde buluşmasıyla büyük bir enerji açığa çıkıyor! İçimizdeki gücü keşfediyor, büyük başlangıçlar yapmak için oldukça destekleniyoruz. Merkür retrosu bitene dek (5 Haziran) en büyük hayalleriniz için planlamalarınızı yapın. Çünkü 2047 yılına dek böylesine desteklendiğimiz bu büyük buluşma gerçekleşmeyecek! Cesur, kararlı, mantıklı hareket eden, inandıkları için adım atan, kendi potansiyellerinin en güzel halini yaşıyor olacak! Venüs'ün de Boğa burcunda ilerlediği bir ay boyunca eril & dişil enerjimiz kendi doğasında, aşkın en güzel zamanlarına ilerliyor olacağız.

PAZARTESİ: Akışa güvenerek ilerlememiz gereken, şanslı, ruhsal, sezgisel, huzurlu bir günle haftaya başlarken...

Merkür, artık retro hareketine bir toprak enerjisinde (boğa) devam ediyor. Kararlı, sağlam adımlar atmak ve geleceğimizi güvenceye almak adına yarım kalan işlerimizi tamamlamak ve yeni planlamalar yapmak için destekleniyoruz. (5 Haziran'a dek) Bugün çok güçlü, cesur biçimde hareket edebilir, adımlarımızda şansın bizimle olduğunu fark edebiliriz. Diyet, spor, eğitim, seyahatler, yayıncılık gibi konuları gündemimize alabiliriz. Kendimizi göstermek, yeteneklerimizi ortaya çıkartmak adına harika bir gün!

SALI: Sezgilerimizin ve maneviyatımızın yükseldiği, rüyalarımızın bize ışık tuttuğu, düşüncelerimizde, araştırmalarımızda derinleşebileceğimiz, şifa bulabileceğimiz, her şeyi detaylarıyla fark edebileceğimiz önemli bir gündeyiz. Sözcüklerimiz ve yazdıklarımızla büyük etkiler uyandırabilir, disiplin gerektiren her işe başlayabiliriz. Eğitim, seyahat, alım satım işlerimizi tamamlayabiliriz. İlişkilerimiz ve mali konularda cesur adımlar atabilir, geleceğimizi şekillendirebiliriz. Bize iyi gelmeyen her şey bugün hayatımızdan kolaylıkla çıkabilir. Gece saatlerinde duygusal anlamda arınma ihtiyacında olabiliriz.

ÇARŞAMBA: Uzun zamanların en enerjik günlerine başlarken! Bugün kendi hikayemizdeki yolculuğumuzda, nasıl bir kahraman olduğumuzu görme günü. Cesur, güçlü, kararlı, yenileyici adımlar atmak için destekleniyor olacağız. Tüm planlarımızı, görüşme ve konuşmalarımızı gerçekleştirebiliriz. Ancak dürtüsel, fevri, aşırı iyimser ve risk alma eğiliminden kaçınmalıyız. Neyse ki Merkür Retro! Düşünmeden, planlamadan hareket etmemek için de hayat bizimle. Kendi hikayeni yeniden yazmak isteseydin, bu defa senaryo nasıl olurdu? Etki Pazar günü keskinleşiyor olacak...

PERŞEMBE: Bugün günümüzü rahatlıkla planlayabilir, zamanı oldukça verimli kullanabiliriz. Tecrübeli, sorumlu kişilerden destekler alabilir, kendi tecrübelerimizi de ortaya koyabiliriz. Doktor randevuları, ruhsal terapiler için de bugünü değerlendirebiliriz. Kendimizi tam olarak ortaya koyamadığımızı düşündüğümüz konularda yeni planlar yapmak adına tavsiyeler alabilir, duygusal yaralarımızı sarabilir, aydınlanmalar yaşayabiliriz.

CUMA: Bugünden itibaren hafta sonu boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; ilişkilerimizde ve finansal yaşamımızda güvende hissetmek, önümüzü görebilmek, huzur, rahatlık, bedenimize iyi bakmak, güzel yemekler yemek, doğada zaman geçirmek olacaktır. Mali anlamda riskler almazsak, hırs ve güç savaşlarına girmezsek iyi bir bütçe planı yapabiliriz. Alışveriş, estetik gibi konular için bugünü tercih etmemek çok iyi olacaktır. İlişkilerimizde ise bugün duygusal anlamda daha derin hissedebiliriz. Baskı, kıskançlık, manipülasyon gibi duygulardan uzak kalmalıyız. Sabırla ve sevgiyle hareket ederek, bağlarımızı güçlendirebiliriz. 

CUMARTESİ: Aşkla bir olma, gerçek bağlar kurma zamanları! Venüs bugün 17:45 itibariyle Boğa burcunda bir aylık yolculuğuna başlıyor. Sadık, güvenli, gerçek aşklar, sevgiyle, bereketle dolu zamanlar başlıyor. Venüs, Ay, Merkür ve Uranüs Kuzey ay düğümü ile birleşirken; bugünlerde bize rehberlik eden, yol gösteren kadersel olaylar yaşayabilir, süprizlerle, geçmiş fırsatlarla karşılaşabilir, yıldırım aşklarına başlayabiliriz. İlişkilerimizi, kendimizi yenilemek ve güvencede olmak için ihtiyacımız olanı fark ederek, kararlı ve sağlam adımlar atabiliriz.

PAZAR: 2047 yılına dek yaşanacak en enerjik, en güçlü, en sıcak enerjilerde bir gündeyiz. Yapabilirlik gücümüzü açığa çıkartabilir, sorumlu, kararlı attığımız her adımda mucizevi biçimde desteklenebiliriz. Bugün bizi durduran her durum dürtüsel hareket etmememiz için bizi koruyan şeyler olacaktır. Bugünden itibaren hava sıcaklıkları artabilir, yangınlar gündeme gelebilir, yarış, hız, rekabet dolu günler yaşayabiliriz. Risk ve agresyondan uzak kalmalıyız.

Bugün 17:11'e dek önemli işlerimizi ve görüşmelerimizi yapabilir, sorumluluklarımızı tamamlayabiliriz. Seyahatlere çıkmak, doğada zaman geçirmek, sevdiklerimizle buluşmak için güzel bir gündeyiz. 20:23 itibariyle iletişim dolu zamanlar bizi bekliyor.

1 yorum: