15 Mayıs 2022 Pazar

16 - 22 MAYIS HAFTASI - YENİLENME HAFTASI!



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bu hafta ilişkilerde takılı kaldığımız kişi ve konuları fark ettiğimiz,

Bedenimizde arınmamız gerekenlerden ameliyatla, sporla, diyetlerle arınabileceğimiz,

Bağışıklık sistemimizi güçlendirmemiz,

Alanımızı negatif her kişi ve sözcükten korumamız,

Kaos, acele, riskli adımlar ve fevrilikten uzak durmamız gereken,

İş başlangıçları için değil tamamlanmalar için desteklendiğimiz,

Bizi yenilenmeye hazırlayan bir haftadayız.

PAZARTESİ: Güne 07:14'te gerçekleşecek bir Ay Tutulması ile uyanıyoruz. Bugün kendimizi daha derin, cesur ve ruhsal anlamda güçlü hissedebiliriz. Dinlenme ve sessizlik ihtiyacımız artabilir. Araştırmalar yapmak, arınmak, kilo vermek için bugünler oldukça uygundur. Ancak konuşma, görüşme ve hislerimizi açmak için uygun değildir. Özellikle akşam saatlerinde dalgın ve yanlış anlaşılmalara açık olabiliriz. Genel anlamda bu hafta yeni başlangıçlar için desteklenmiyoruz. Ancak başlatmamız gereken günlük zaruri durumlar için 12:30 - 14:50 aralığını kullanmamak yararlı olacaktır.

SALI: Bugün içsel ihtiyacımız; özgürleşmek, yenilenmek, hayata daha olumlu yaklaşmak, yaşadıklarımızı anlamlandırmak, sınırlarımızı aşmak olacaktır. Öğrenme, araştırma, merak duygumuz artabilir. Ancak seyahatlerde aksilikler konusunda çok dikkatli olmalıyız. Doktor randevusu, terapiler, tedaviler, bakım, arınma, estetik gibi konular için bugünü seçebiliriz. Sözcüklerimizle bir başkasına şifa olabilir veya birinden yardım görebiliriz.

ÇARŞAMBA: Bugün haftanın en önemli günlerinden birindeyiz. Büyük riskler almak, abartılı tepkiler vermek, bir anlık iyimserlikle veya dürtülerle hareket etmek, harcamalar yapmak hayal kırıklıklarına yol açabilir. Aldanmalar, kandırılmalar yaşayabiliriz. Tepkimizi anlık kontrol etmemek uzun vadeli sonuçlara sebep olabilir. 

Öte yandan şifa çalışmaları, ruhsal çalışmalar, terapiler için çok uygundur. Kararlı, sabırlı olursak destekler görebilir, sağlam temeller inşaa edebilir, inandığımız her şey için harekete geçebiliriz. 15:00 sonrası günlük yeni başlangıçlar için daha uygun olacaktır.

PERŞEMBE: 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun!

Bugün; özgün ve yaratıcı işler yapmak, sorumluluklarımızı yerine getirmek, yenilenmek için oldukça destekleniyoruz. İlişkiler, güzellik, alışveriş gibi konularda istediğimiz sonuçları alamayabiliriz. Bu konularda sabırsız hareket etmemeliyiz. Ancak iş veya sorumluluklara odaklanırsak günü çok verimli geçirebiliriz.

CUMA: Oldukça güzel ve akıcı bir güne başlarken... İsteklerimizi ve duygularımızı dile getirmek, harekete geçmek, eğitimler almak, eğitim vermek, seyahat etmek, önemli görüşmeler yapmak, ilişkilerde kalp kırıklıklarını onarmak, yenilenmek, özgürleşmek için destekleniyoruz. Ancak Merkür'ün Retro hareketiyle birlikte düşünerek ve kontrol ederek hareket etmeliyiz. Bir şeyleri zorlamadan, hırs ve rekabete girmeden, akışa güvenerek ilerlersek, günün getirdiği güzellikleri hayatımıza davet edebiliriz.

CUMARTESİ: İyi ki doğdunuz sevgili İkizler Burçları!

Sabah saat 04:23 ile birlikte Güneş İkizler etkisinde doğmaya başlayacağı bir aylık yolculuğuna başlıyor. Yaşam enerjimiz canlanıyor, renkleniyor, uyumlu, meraklı, hareketli zamanlara başlıyoruz. Eğitimler, seyahatler, bilgi alışverişi dolu günler bizi bekliyor.

Bugün Güneş - Merkür kavuşumu ile hayatımızdaki pek çok soruya cevap bulabilir, özel eşzamanlılıklar yaşayabilir, fark etmediğimiz pek çok şeyi fark edebiliriz. Hayalleriniz ve istekleriniz için hayata bol bol soru sorun! 

Değişken olaylara açık olan bugüne, önemli planlarımızı denk getirmemek yerinde olacaktır.

PAZAR: Tutulmanın tetiklendiği gün genelinde...

İlerlemek, geleceğe güvenle bakabilmek, huzurlu olabilmek için neye ihtiyacımız olduğunu gördüğümüz bir gündeyiz. Bugün pek çok sorumluluk almamız, hayata daha olgun ve soğukkanlı yaklaşmamız gerekecektir. Venüs desteği; değerlerimize sahip çıkmamızı, neye değer verdiğimizi gözden geçirmemizi, üretmemizi, ilişkilerimizin sorumluluğunu almamızı destekleyecektir. İsyankar, fevri olmaktan kaçınmalıyız. 18:50 ile birlikte daha ruhsal, duygusal, empatik, manevi, ilham dolu bir enerjiye bürünebilir, inziva ihtiyacında olabiliriz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder