10 Nisan 2022 Pazar

11 - 17 NİSAN HAFTASI - İŞARETLERİ TAKİP ET!


Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bizi tutulmalara hazırlayan kadersel olaylar ve işaretlerle ilerliyor, dönüşmesi ve değişmesi gereken konulara güçlü bir Dolunay ile aydınlanıyoruz. Bu hafta bizi direnç gösterdiğimiz noktalarla yüzleştirebilir, negatif her olgu ve kişiden arınabiliriz. Yaşamın mucizelerine hayretler içinde tanıklık etmek için; kalbinizi, zihninizi ve ruhunuzu donatıldığımız sonsuz potansiyellere açmanız dileğiyle!

PAZARTESİ: Hafta boyunca isteklerimizi elde etmek, işlerimizi kararlılık ve sabırla yoluna koymak, üretmek ve yaratıcı fikirler sunmak için destekleniyoruz. Hayat bize değişimin sorumluluğunu almadan ilerleyemeyeceğimizi anlatıyor. İlham kanallarımız açık, hayatımızda yaşanan gelişmelerle yavaş yavaş tutulmalara hazırlanıyoruz.

Bugün siz de kendinizi süpriz olasılıklara açın! Özellikle sabah saatlerinde beklenmedik değişimlerin sizi bir şeyden koruduğunu, bir duygunuzu şifalandırdığını bilmelisiniz. Sabit fikirli olmazsak, bizi yükselten pek çok deneyime kucak açabiliriz.

SALI: Kader ağlarını örüyor, hayatımızda yavaş yavaş bir konunun tamamlandığına, dengelendiğine şahit oluyoruz. Bugün yaşanacak olasılıkları daha önce seçimlerimizle var ettik. O nedenle direnmek, isyanda olmak yerine, büyük resme bakarak teslimiyette olalım. Bugünü; eşzamanlılıklar, ilham, aşk, yaratıcılık, maneviyat dolu bir gün geçirebilir, içimizdeki aşkın çevremize nasıl yansıdığını görebiliriz. Akşamı bol niyet ve şifa çalışmaları ile geçirebiliriz. Hayatımızda ne istiyorsak, lutufların bol olduğunu unutmadan, kalbimize düşeni sınırsızca dileyebiliriz.

Sabah yaşadığımız olumsuz durumlar, gerginlikler, baskı enerjisi ise, içimizde bastırdığımız kimliğimizin, isteklerimizin yansımasıdır. Sınırlarımızı korumak bugün çok önemli olacaktır. 13:15 - 17:10 aralığı haricinde tüm önemli işlerimizi hallederek sonuçlandırabiliriz.

ÇARŞAMBA: Bugün hayatımızın her alanını düzene sokabilir, işlerimizi planlayarak kolaylıkla halledebilir, temizlik, arındırma, sağlık konularına yönelebilir, önemli tavsiyeler alabiliriz. Oldukça özgün fikirleri üretebiliriz. Duygularımızı ve beklentilerimizi mantıkla ele almaya meyilli olduğumuz gün içinde, elimizden geleni yaptığımızı bilerek, kendimizi ve çevremizi ağır eleştirmekten kaçınalım. Takdir ve şükür içinde olalım.

Hayattaki esas güzelliklerin detaylarda saklı olduğunu fark ettiğimiz bir gündeyiz.

PERŞEMBE: Bugün hedeflerimize, isteklerimize dair attığımız her adımda desteklenebilir, sabırlı, üretken ve istikrarlı olursak kolaylıkla ilerleyebiliriz. Mantığımızı duygularımızla, çabalarımızı teslimiyetle, her detayı hayal gücü ile besleyebilir, parçadan bütüne hayranlık uyandırıcı sonuçlar elde edebiliriz. Duygularımızı çok derin ve tutkulu ifade edebiliriz. 

Ancak zaman zaman dalgınlıklar yaşamamız, inişli çıkışlı ruh halinde olmamız da olasıdır. Özellikle akşam saatlerinde yaptıklarımızı iki kez kontrol etmemiz gerekebilir.

CUMA: Bugün ilişkilere dair gündemler yaşayabilir, sosyalleşme ihtiyacında olabiliriz. İçsel ihtiyacımız; uyum, denge ve iş birliği ile hareket etmek, bize huzur veren, aşırı davranışlarda bulunmayan insanlarla bir arada bulunmak olacaktır. 13:00 civarı duygularımızı sözel olarak aktarmakta zorlanabilir, yanlış anlaşılmalara açık olabiliriz.

Bugün; güzellik, bakım, sanat, alışveriş, estetiğe dair alanlara da yönelebiliriz.

Aşk ilişkilerimizde sorunlarımızı halletmek daha kolay olurken, birlikte romantik planlar yapmak, sosyalleşmek oldukça iyi gelecektir.

CUMARTESİ: Bugünden itibaren yaşam enerjimiz belirgin biçimde değişiyor, 25 Mayıs ile birlikte büyük başlangıçlara hazırlanıyoruz. Bu sürece dek daha sezgisel ve duygusal hareket edebiliriz. Satranç ve dövüş sporlarına başlamak için iyi bir zamandır, bol bol yüzebiliriz. Bir şeyleri zorlamak yerine, ilahi düzene teslimiyet içinde olabiliriz.

Ancak dikkat etmemiz gereken; bu süreçte hayır demeyi bilmeliyiz. Kurban- kurtarıcı rollere girmemeli, yaptıklarımızın sorumluluğunu almalıyız. İrademizi yönetemezsek, tembellik ve bağımlılıklara meyilli olabiliriz. Ayak sağlığımızı korumalı, rahat ayakkabılar tercih etmeliyiz.

21:54'te etkilerini bir ay deneyimleyeceğimiz güçlü ve dönüştürücü bir Dolunay yaşayacağız.

PAZAR: Oldukça enerjik başladığımız bugün, bol bol gezebilir, sosyalleşebilir, enerjimizi doğru yönetebiliriz. Su kenarında olmak çok iyi gelebilir. Duygularımız ve isteklerimiz konusunda sezgilerimiz güçlü biçimde yol gösterebilir. Derinleşmek, tutkuyla hareket etmek, bilmek ihtiyacında olabiliriz. 

Dolunay etkileri güçlü biçimde aktifken, hayatımızda tamamlanması ve sonlanması gereken konularda destekleniyor olacağız. Pek çok bağımlılığımızı bırakabilir, kilo vermeye başlayabiliriz. Bizi aşağıya çeken her şeyden arınarak, bahar tazeliğine kavuşmaya, güçlü biçimde ilerlemeye hazırlanıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder