27 Mart 2022 Pazar

28 MART - 3 NİSAN HAFTASI - KENDİN OLMA CESARETİ




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bugünlerde içsel anlamda yalnız hissedebilir, geçmişte bizi yalnız hissettiren anıları hatırlayabilir, takdir ve ilgiye her zamankinden daha çok ihtiyaç duyabiliriz. İlişkilerimizde yalnız, soğuk ve uzak hissedebiliriz. Bu deneyimler bize gereken değeri kendimize vermeyi, takdiri ve sevgiyi önce kendimizden beklemeyi, hayata yetişkin bakabilmeyi anlatmaktadır. Kendi içimizdeki çocuğa ebeveynlik ederek, kendi omzumuzu öpmeli ve bugüne dek yaşadıklarımızla gurur duymalı, şükürde kalmalıyız.

Mars ve Satürn kavuşumu yaklaşırken; okült ve bilimsel konularda çalışmalar olabilir, daha vizyoner hissedebiliriz, ihanetlerle sınanabilir, ilişkilerde kopuşlar yaşayabiliriz. Dünyada; isyanlar, orta şiddette depremler, nükleere dair açıklamalar, iş birlikleri, zor durumda kalan yöneticiler, teknolojik yenilikleri görebiliriz. Sağlıkta; kalp damar, tansiyon, kemik ağrıları, nörolojik rahatsızlıklara dikkat etmeliyiz. Zihnimizi ve bedenimizi rahatlatmak, hiçbir şeyi zorlamamak, sağduyu ve disiplinle hareket etmek iki hafta boyunca bize iyi gelecek olandır.


PAZARTESİ: Haftaya oldukça yoğun enerjilerle başlıyoruz. Çok düşünebilir, planlamalar yapabilir, harekete geçme isteğinde olabiliriz. Ancak bir yandan da ne yapmamız gerektiği konusunda belirsizlikler hissedebiliriz.

Öncelikle takdir görme ihtiyacı ile bir şeyleri başaramama korkusundan uzaklaşmalı, sakin ve kendimize güvenerek hareket etmeliyiz. Zaman zaman hissettiğimiz yalnızlık hissi, bugünlerde hayata daha yetişkin bakabilmemiz için gereklidir. Kimsenin takdirine ihtiyaç duymadan, kendimizi bolca kutlamalıyız.

İçimizde yaşadığımız gelecek korkuları, bugünlerde kendini öfke ile gösterebilir. Sakin ve sağduyu ile hareket etmeli, ilişkiler ve sosyal hayatımızda soğukkanlılığı elden bırakmamalıyız.

SALI: Bugün ile birlikte ay balzamik fazda ilerlerken bizler de güç toplamak ve yeni başlangıçlara hazırlanmak adına dinlenmeye ihtiyaç duyabiliriz. İnziva, sessizlik, ruhsal çalışmalar 2 gün boyunca içsel ihtiyacımız olacaktır.

Aynı zamanda bugün kadersel destekler görebilir, toplumsal ve bireysel olarak yardımlaşmalarda bulunabilir, ruhsal ve bedensel sağlık sorunlarımıza şifa bulabiliriz.

Venüs ve Satürn kavuşumda iken ihtiyacımız olan değeri kendimize vermeli, sınırlarımızı korumalı, ilişkilerde şartları zorlamamalıyız. Geçmiş ilişkiler ve anılardan gündemimize gelenler, değerimizi güçlendirmek adına almamız gereken sinyallerdir.

14:00 itibariyle dilek ve niyetlerimizin önemli olduğu, güçlü enerjilerde olacağız. İçimizden geçenler, dilimize dökülenler yaşamlarımıza iyiyi ve güzeli çağırsın.

ÇARŞAMBA: Dolup taşan duygularımız ve isteklerimiz sınırsızca var olmak isterken, bol bol içe çekilerek, bazen ağlayarak, bazen niyetler ederek, hayaller kurarak onları dışa vurabiliriz. Bugün mistik, sezgisel ve ruhsal yanlarımız güçleniyor, anlamak, anlaşılmak, empati kurmak istiyoruz.

Ancak bugünlerde fazla duygusal davranmak, mantığı elden bırakmak, sürekli şikayet etmek, ilişkilerde kurban psikolojisine girmek ilişkilerimizi zedeleyebilir. Öz değerimizi sağlam tutarak, içimizde sevgiye ihtiyaç duyan ve değerli, yeterli hissetmek isteyen çocuğa ebeveynlik yapmamız gereken etkilerden geçmekteyiz.

PERŞEMBE: Bu sabah oldukça derin, bilinçaltı yüzleşmeleriyle dolu, arınmalar yaşadığımız rüyalardan uyanmış olabilir, güne başlamakta biraz zorlanabiliriz. Enerjimiz ve dikkatimiz 12:31 itibariyle artmaya başlayacaktır.

Öğleden sonra motive, çocuksu, istekli ve aceleci hissedebiliriz. İyimser ve neşeli hallerimiz artabilir. Aklımızdan geçenleri hemen yoluna koymak, duygularımızı ifade etmek isteyebiliriz. Ancak sabırsız ve dürtüsel olmak, zorlu durumlara yol açabilir. Bugünü yeniay sonrası yapacaklarımızı planlamak, baharı kucaklamak, yeniliklere açılmak için kullanabiliriz.

CUMA: Güne 09:25 itibariyle tatlı bir Yeniay ile başlıyoruz! Özgüvenimizi sağlamlaştırdığımız, kimliğimizi şifalandırdığımız, hayattan isteklerimiz için harekete geçebileceğimiz bir sürece başlarken, geleceğimizi planlayabilir, bir çok strateji oluşturabilir, cesur adımlar atabiliriz. Bugünden itibaren rehavet enerjimiz iyice dağılırken, hayatımız hız kazanabilir. Ancak neyi doğru neyi yanlış yaptığımız konusunda belirsizliklere de düşebiliriz. 11 Mayıs itibariyle bu adımlarımızın üstünden geçerek, neyi nasıl yaptığımızı yeniden gözden geçiriyor olacağız.

CUMARTESİ: Bugün günümüzü çok verimli planlayabilir, sorumluluklarımızı kolaylıkla yerine getirebilir, duygularımızı mantıkla birleştirerek dengeli hareket edebiliriz. Yeniliklere çok daha açık, enerjik, özgürlük ihtiyacında hareket edebiliriz.

Akşam saatlerine dek güç ve mücadele çatışmaları ya da baskı hissedersek, bu durumun dürtüsel ve hızlı hallerimizi dengelemek adına olduğunu unutmamalıyız. Toplumun bizden beklentileri ile bizim isteklerimiz çatışabilir.

19:51 ile birlikte daha sakin bir ruh haline bürünebilir, huzur, keyif, güven ihtiyacında olabiliriz.

PAZAR: Bugün tam bir pazar keyfi günü! Konforlu alanımızda kalmak, doğayla başbaşa olmak, güzel yemekler yemek, güzel yerler keşfetmek, sanatsal aktivitelere katılmak, masaj yaptırmak, ruhumuzun ve bedenimizin içsel yükselen ihtiyaçları olacaktır.

Akşam saatlerine doğru ise planlarımızda ani değişimler olabilir, değişimler bize güvensiz hissettirdiği için huzursuz ve yeniliklere kapalı olabiliriz. Ancak esnek ve açık olursak, heyecanlı ve süprizli bir akşam ve yeni bir hafta geçirebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder