5 Şubat 2022 Cumartesi

7 - 13 ŞUBAT HAFTASI - YEPYENİ ADIMLAR!





Merhaba yeryüzü sakinleri,

Retroların sona ermesi ile ileriye yönelik adımlar atmak için oldukça desteklendiğimiz bir haftaya başlıyoruz.

Uranüs - Mars etkisi ile; yenilendiğimiz, özgün yanlarımızı açığa çıkarttığımız, farklı yollar deneyerek süprizlerle dolu gelişmeler yaşayacağımız günlere doğru ilerlerken,

Takılı kaldığımız, ilerleyemediğimiz, korku ve kaygılar beslediğimiz konulardan özgürleşebilir,

İlişkilerimizde kadersel önemli döngülerden geçerek, köklü kararlar verebiliriz.

13 Şubat itibariyle 30 yıllık yeni bir döngüye girecek ülkemizde; bugünlerde sıkışmışlık hissi yaşamak, geçmiş konuları gözden geçirerek tecrübeler edinmek, yüzleşme halleri yaşamak normaldir. Bundan böyle 2 yıl boyunca yeni bir sürece hazırlanmak adına plan ve programlar yapılabilir, 2 yıl sonra güçlü, sağlam, kalıcı adımlar atarak ilerleyebiliriz. Satürn yeni yapılandırmaları getirirken, üretim, disiplin, istikrar, sabır, toplum yararına yenilikler isteyecektir.

Yeni döngümüz hepimizin hayrına olsun!


PAZARTESİ: Bugünden itibaren 2 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; konfor alanımızın ve düzenimizin bozulmaması, maddi manevi önümüzü görmek, değerlerimizi korumak, bedenimize iyi gelen şeyler yapmak, güzel beslenmek, doğada olmak olacaktır. 

Ancak Ay gece saatlerine doğru yavaş yavaş Uranüs'e doğru ilerlerken, monoton ilerleyen alanlarda yenilenme ihtiyacımız da artabilir. Daha iyi ve huzurlu bir düzen sağlamak adına daha önce yapmadıklarımızı yapma eğiliminde olabiliriz. Harekete geçtiğimiz, özgün ve bağımsız olduğumuz her alanda iki gün boyunca oldukça destekleneceğiz.

İş birlikleri, eğitim, seyahat, hukuk, yayıncılık, sağlık, finans ile ilgili her konuda bugün girişimlerde bulunabiliriz. Yoğun enerjimizi spor ile atabilir, bedenimizi esnetebiliriz. Aynı zamanda yavaş yavaş hızına geri dönen Venüs ile, yeni karar ve prensiplerimizi uygulayabilir, ilişkilerde ne istediğimizi kararlılıkla dile getirebiliriz.


SALI: Gün genelinde beklenmedik gelişmelerle karşılaşarak huzursuz hissedebiliriz. Önemli plan ve görüşmelerimizde değişiklikler söz konusu olabilir. Yenilenmemizi ve hayatın planlarına güvenmemizi sağlayan bu gelişmelere isyan veya öfkeyle yaklaşmak sürecin olumlu yanlarını görmemizi engelleyecektir. İlişkilerde yaşanan çatışmalı süreçler, daha önce fark etmediğimiz bir konuyu fark etmemizi sağlayabilir. 

Harekete geçtiğimiz, fikirlerimizi, özgün ve yaratıcı yanlarımızı ortaya koyduğumuz her konu beklemediğimiz kadar güçlü gelişmelerle bize dönecektir. Akşam saatlerinde teslimiyet ve akışta olmak çok daha kolay olacaktır.

ÇARŞAMBA: Sabah saatlerinde bize iyi gelecek, kadersel anlamda yol gösterecek, derinleşmemizi, güçlenmemizi, güvenle ilerlememizi sağlayacak kişilerle tanışabilir veya eş zamanlılıklarla dolu olaylar yaşayabiliriz. Hatta uykumuzda dahi rüyalarımızdan rehberlikler alabiliriz. 

13:27 sonrası 2,5 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; iletişim kurmak, sosyalleşmek, öğrenmek, öğretmek, seyahatlere çıkmak, merakımızı gidermek ve sosyal medya, haberleşme, yayıncılık gibi alanlarla ilgilenmek olacaktır. Bugün ortaklıklar kurabilir, iş birlikleri yapabiliriz. 

PERŞEMBE: Güne başlarken özellikle saat 9:00 itibariyle değişken enerjiler aktif olabilir, değişken ruh halinde hissedebiliriz. Duygu ve isteklerimizi abartma eğiliminde olarak, meselelerin özünden sapabiliriz. Gerçekçi ilerlemek, önemli sözler vermemek, bize söylenenlerin değişebileceğini bilerek hareket etmek yararımıza olacaktır.

Ay'ın Şiron ile kurduğu temasıyla gün içerisinde bilinçaltımızda hapsettiğimiz bir takın yaralarımızı görebilir, iyileştirebilir, şifaya ihtiyaç duyan insanlarla bir araya gelerek onlara destek olma fırsatları yakalayabiliriz. Aynı zamanda tedavi olmak için de çok uygun bir gün olacaktır.

Akşam saatlerinde ise zamanı daha doğru yönetebilir, planlarımızı yapabilir, bilgili olgun kişilerin destek ve tecrübelerinden faydalanabiliriz.

CUMA: Bedenimizi ve ruhumuzu dinlendirmeye ihtiyaç duyarak başlayacağımız bugün, çok fazla rüya görerek güne başlayabiliriz. Gün genelinde enerjimizi toplamak zor olsa da, yardımlaşmalar, manevi ve ruhsal çalışmalar, yaptığımız işlerde ilham ve yaratıcılığı kullanmak için oldukça uygun bir gün olacaktır. Terapi, şifa çalışmaları, psikolog randevuları için bugünü değerlendirebilirsiniz.

İsteklerimiz için konuşma ve görüşmeler yapmak, anlaşılmak konusunda destekleniyor olsak da, somut neticeleri bugün alamayabiliriz. Zihinsel anlamda takıntı ve korkulara kapılmazsak, kararlı ve güçlü ilerleyebileceğimiz günlerdeyiz.

Gün genelinde öz aldatma yaşadığımız konuları fark ederken, hayatın her alanında gerçekçi olmak önem kazanacaktır. İmza, alışveriş, evrak vs gibi konuları birkaç defa kontrol etmek yararımıza olacaktır.

CUMARTESİ: Bugünden itibaren 2,5 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; iç dünyamıza çekilmek, güvende hissetmek, aile sıcaklığı, şefkat, merhamet, anlayış isteği olacaktır. Duygularımız, çocukluk anılarımız, nostaljik hallerimiz baskın olabilir. 

Gün genelinde güçlü bağlantılar kurabilir, önemli yazışmalar yapabilir, bizi dönüştürecek, ilerlememizi sağlayacak kadersel olaylarla karşılaşabiliriz. Hırs ve güç oyunlarına girmediğimiz takdirde, geleceğimizi etkileyecek önemli başlangıçlar yaşayabiliriz.

Akşam saatlerinde güvende olmama hissi ile yemek yemeyi abartmak veya gelecek hakkında fazla endişelenmek midemizi etkileyebilir. Ani ve aşırı duygusal tepkilerden kaçınmalıyız.

Öte yandan yeni insanlarla tanışmak, ufkumuzu genişletmek, yeni yerler görmek, öğrenmek ve öğretmek, hayat görüşümüzü paylaşarak ışık olmak, süprizler yapmak, eğlenmek için desteklendiğimiz bir akşamda olacağız. 

PAZAR: Ay'ın Hades ile bağ kurarak Venüs - Mars kavuşumuna karşıt yapacağı gün genelinde...

Ocak ayı boyunca pek çok karar aldık, sınırlarımızı ve isteklerimizi belirledik, değerlerimizi korumayı ve olgunlaşmayı öğrendik. İlişkilerimiz konusunda kadersel dönüşümler, karmik öğretiler yaşayabileceğimiz bugün, korkularımızdan özgüleşmek için güçlü fırsatlar elde edebiliriz. Gidememe, boşlukta kalma hisleriyle yüzleşerek, köklü kararlar alabilir, kimin gerçekten yanımızda olduğunu fark edebiliriz. 

Bugün; aşırı duygusal tepkiler vermekten, alınganlıklardan kaçınmalı, yaşadığımız duyguların bizi büyütmeye çalıştığını idrak etmeliyiz.

Öte yandan mali anlamda yüzleştiğimiz korkular, bizi daha fazla üretmeye, ait olduğumuz işleri bulmaya, değerlerimizi koruyarak hakkımızı istemeye teşvik edebilir. 20:00 sonrası ise sezgilerimizin yükseldiği, ruhsal ve manevi enerjilerle dolu bir akşam geçirebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder