27 Şubat 2022 Pazar

28 ŞUBAT - 6 MART HAFTASI - SINIRLARINI KORU!



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Hayallerimiz için adımlar attığımızda gerçeğe dönüşebileceği,

Bastırdığımız duygularla yüzleştiğimizde şifaya açılabileceğimiz,

Kaçtıklarımızla yüzleştiğimizde güçleneceğimiz,

İlişkilerimiz için kararlar aldığımızda gerçek aşkı davet edeceğimiz,

Sınırlarımızı çizdiğimizde değerimizi yaşayabileceğimiz,

Arındıran, yenileyen, güç veren,

Yetişkin olmayı öğreten bir haftaya başlıyoruz.

Jupiter Güneş Ay ve Neptün ile;

Aşkınlıklar, aşırılıklar, taşan sular, aşınan sınırlar, belirsiz ve gizli saklı olaylar, sarsıcı yeryüzü hareketleri, bol yağışlar, karmaşa ve aldanmalarla dolu, şifaya ve ilahi adalete açılan dünya gündemine doğru...

PAZARTESİ: Haftaya ay kapanan fazda başlarken; mümkün olduğunca içe dönmek, sessiz zamanlar geçirmek, kendimizi ve kalbimizi dinlemek, sorunlarımızın kaynağına inmek iyi gelecektir. 2 Mart'a dek yaşanan ağırlıklar ve iç sıkıntıları, çözülüp serbest bırakılması gereken kaygılarımıza işaret etmektedir. Ay Şiron açısı bugün ruhsal olarak şifalanmamıza vesile olabilir.

Gün genelinde, 3 gün boyunca etken olacak ve daha da yoğunlaşacak enerjilerle; yetişkin olmamız, sınırlarımızı belirlememiz, isteklerimiz için adım atmamız gereken durumlar yaşayabiliriz. Suistimale uğradığımız alanları fark edebiliriz. İmzalar, anlaşmalar, davalar, teknolojik konular, hayatımızda yapılandırılması gereken alanlara yönelebiliriz. 

Bireysel ve toplumsal olarak süprizlere açık olan bugün yaşanan sarsıcı gelişmeler, değişmesi ve düzenlenmesi gereken alanlara ışıktır.

SALI: Son zamanlarda yaşadığımız sarsıcı farkındalıklarla, kendimiz için yeni bir senaryo yazmaya hazırlanıyoruz. Özellikle bugün; finans, ilişkiler, öz değer ve gelecek aksiyonlarımızla alakalı yeni bir sürece başlayabiliriz. Kendi değerimizi yaşamamızı engelleyen her şeyi hayatımızdan çıkartabiliriz. 

Aksiyon halinde olması gereken kişiler, bugün işlerini tamamlayamayabilirler. Gün uzun ve dinlenme ihtiyacı ile geçebilir. Bugünü arınarak, kendimizle başbaşa kalarak, gelecek adımlar için güç toplayarak değerlendirebiliriz.

ÇARŞAMBA: Güne Yeniay enerjisine doğru başlarken, Yeniayda nasıl adımlar atmamız gerektiğini iyice anlıyor, özümüze dönüyoruz. Baskıladığımız, yetersiz gördüğümüz, bastırdığımız özgün yanlarımız, isteklerimiz ve duygularımız için artık sorumluluk alma zamanlarındayız. Yeniay ile 1 ay boyunca hayat bizden düşünce ve isteklerimiz için özgün biçimde adımlar atmamızı isteyecektir. Aynı zamanda bugün önemli görüşmeler yapabiliriz. Zihnimizi rahatlatmak için bolca şifa çalışması yapmalıyız.

Dünyada iletişim, internet, teknoloji ve medya ile ilgili problemler, yasaklar, kesintiler meydana gelebilir. 20:35'te gerçekleşecek olan Yeniay ile yeni adımlar atmaya hazırlanabiliriz. Her iyinin içinde kötü, kötünün içinde iyi olabileceğini hatırlatan yeniay ile, herkes kendi kalbindekini ve adım atabildiği kadarını yaşıyor olacak. Barış ve sevgi dolu bir süreç dilerim.

PERŞEMBE: Manevi enerjilerin yükseldiği, huzur ve teslimiyet ihtiyacının arttığı, ilahi adaletin tezahür ettiği bir güne uyanıyoruz. 

Bugünü hiçbir şey yapmadan geçirirseniz, hayalleriniz, duygularınız, sınırlarınız hakkında farkındalıklar edinirsiniz. Ancak bugün hayalleriniz, istekleriniz, duygularınız, kendiniz ve geleceğiniz için adımlar atarsanız, adımlarınızın büyüyerek beklenmedik güzellikler getirmesine şahit olabilirsiniz. Kendinizi aldattığınız, yüzleşmekten kaçtığınız alanların yaşanarak geride kalmasına, şifaya vesile olmasına izin verin. 

Bu farkındalıklara; manipülasyon, baskı, kıskançlık, kin, rekabet gibi duygular sebep olabilirken, tüm bu duyguların içinden geçen siz de olabilirsiniz. Öfkenizin kaynağına varmalı veya sağlıklı sınırlar oluşturmanın ve değerinizi korumanın sorumluluğunu almalısınız.

CUMA: Gün içerisinde içgüdüsel ihtiyacımız; isteklerimizin peşinden gitmek, riskler almak, hızlı hareket etmek olacaktır. Ancak bu enerjimizi yarım kalan işlerimize yönlendirmek daha iyi sonuçlar verebilir. Yeni başladığımız işler bugün netleşmeyebilir ve isteklerimizi yerine getiremeyebiliriz. Bizi yavaşlatan gün genelinde hızlanma isteğimiz içsel agresyonlara sebep olabilir. Olabildiğince sakin kalarak hafta sonumuzu planlamak, bolca dinlenmek bugün iyi  gelecektir. 

CUMARTESİ: Yılın en şanslı günlerinden birine başlarken...

Enerjimiz yavaş yavaş yükseliyor, potansiyellerimizi yaşamaya başlıyoruz. Son bir haftadır ruhsal ve bedensel olarak dinlendiğimiz, arındığımız günlerden geçerken, artık yeni adımla atabiliriz. Bugün her türlü işimiz konusunda aktif olabilir, kalıcı ve olumlu sonuçlar alabiliriz.

Bugün bireysel ve evrensel olarak pek çok konuda uyanış yaşarken, hayatımızda bazı konularda korunduğumuzu fark edebiliriz. Benliğimizin sınırlarını aşma isteğimizle, kendimizi geliştirebilir, manevi alanlarda çalışmalar yaparak özümüze ulaşabiliriz. Hayaller ve niyetlere odaklanarak yaşamımıza olumlu olayları büyük bir güçle çekebiliriz.

Ayrıca, savaşın neticeleri bugün itibariyle daha somut sonuçlar getirebilir. Dileklerimizi bütünün hayrına yapmayı unutmayalım.

PAZAR: Güne keyif, huzur, düzen ihtiyacında başlarken, bugünün getireceği gelişmelerle planlarımız stabil ilerlemeyebilir. Bizi değişime, harekete geçmeye mecbur kılan olaylar yaşayabiliriz. Bir yanımız aidiyet ihtiyacında, durağan, evcimen iken diğer yanımız özgürleşmek, uzaklaşmak, farklı şeyler denemek isteyebilir. İçsel çatışmamızı ilişkilerimize yansıtmamalı, sözcüklerimize çok dikkat etmeliyiz. Bugün sarf ettiğimiz sözler, aynı zamanda önemli karmalara da gebedir.

Günümüzü sevdiklerimiz, ailemiz, ilişkilerimiz için farklı kılarak, fikirlerimizi paylaşarak geçirmek iyi gelecektir. Farklı fikirlere açık olmalı, harekete geçmeli, sosyalleşmeliyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder