20 Şubat 2022 Pazar

21 - 27 ŞUBAT HAFTASI - HAYALLER GERÇEK OLUYOR !





Merhaba yeryüzü sakinleri,

Hayallerimizin gerçeklerle birleşerek, sağlam ve köklü biçimde hayatımıza akacağı, süprizlerle dolu bir haftaya başlıyoruz. Bu hafta attığımız adımların, aldığımız sorumlulukların hak edişlerini almaya başlayabiliriz. İlişkilerimiz, içsel dengemize ayna olurken, hem kendimizi dengeleme, hem de ilişkilerimizi daha sağlıklı hale getirme fırsatları bulabiliriz. Hayallerimizdeki aşkla, ruhumuzun ihtiyacı olan ruh eşimizle karşılaşabilir, adım adım ve uzun soluklu ilerleyecek aşklara yelken açabiliriz.

Teslimiyet, şifa, bereket ve ilahi akışa güvenme enerjisi çoğalırken, kalbimizin sesini daha rahat duyacak, evrensel birliği kalbimizde hissedeceğiz. Dilek ve dualarımız mucizelerle bize dönüyor, yaptığımız iyiliklerle katlanarak çoğalıyor olacak. Ve yine bu dönem; sınırsızlık, aldanma ve rehavet enerjisine de dikkat etmeliyiz.

Mutlu haftalar !

PAZARTESİ: Sevmek, sevilmek, kabul görmek adına kendi özümüzden ne kadar verirsek, o kadar manipüle ediliriz. Sabah saatlerinde etkili olacak olan Ay Plüto açısı ile onaylanmak adına kendimizi nelere maruz bıraktığımıza aydınlanabilir, ilişkilerimizde ve kariyer alanımızda farkındalıklar yaşayabiliriz. Gerginliğimizi atmak adına dinlenme zamanları yaratmak, keyifli anları çoğaltmak yararlı olacaktır.

12:20 itibariyle önemli işlerimize, görüşmelerimize odaklanabiliriz. Yaptığımız işlerde derinlik kazanabilir, daha önce fark etmediklerimizi görebiliriz. Bırakma, arınma, affetme enerjileri de güçlü biçimde akıyor olacaktır. 20:00 civarı, huzursuzluklar hissetmek normaldir, özellikle aile ile krizli konulardan uzak durmalıyız.

23:00 ve sonrası kendimizi ifade etme konusunda zorlanabilir, içsel çelişkiler yaşayabiliriz. İsyan ve fevrilikten uzak kalmalıyız. Ancak, tam uykuya dalacakken aklımıza parlak fikirler gelebilir. Not etmenizi öneririm. Gece saatleri beklenmedik etkilere açık olacaktır.

SALI: Yenilenme ihtiyacıyla başladığımız gün genelinde, değişmesi gereken konulara beklenmedik gelişmelerle uyanabiliriz. Esnek ve dengeli olmak, direnç göstermemek bizi iyi bir noktaya taşıyacaktır. Jupiter etkisi ile bizim kötü veya olumsuz saydığımız bir şeyin iyiliğimize hizmet ettiğini fark edebiliriz.

Sahiplenme ve özgürleşme isteğimizin çelişebileceği bugün, ilişkilerimizde ani kararlardan ve baskılardan uzak durmak yararımıza olacaktır. Ancak akşam saatlerinde sorunları çözebilir, derin, anlayışlı, tutkulu hallerde olabiliriz. Sanatsal çalışmalarla ilgilenebiliriz.

Borç, alacak gibi konularda da beklenmedik etkilere açık bir gün geçirirken, piyasalarda sert hareketler söz konusu olabilir. Hayatın herhangi bir alanında riskler almak için uygun bir gün değildir. Akşam saatlerinde yaşadığımız engeller, bizi olgun kararlar almaya davet edecektir.

ÇARŞAMBA: Oldukça kadersel etkilerle dolu bir güne başlarken... Geçmişte kalması gereken korku, kaygı ve durumları fark edeceğimiz, arınarak hafifleyeceğimiz saatlerden geçiyor olacağız. Tüm bunları, bilinçaltı rüyalarınızda da fark etmeniz mümkündür. Ayrıca önemli karmik hesaplaşmalara da şahit olabiliriz.

Bugün ve yarın ilişkilerimiz için adım atmak, duygularımızı kolaylıkla ifade etmek, sorumluluk almak, affetmek için oldukça destekleniyor olacağız. Ruhsal bağlarla bağlı, gerçekçi, köklü ve sağlam ilişkilere başlamak için destekleneceğiz. Ayrıca kariyer alanında hayallerimizi hayata geçirerek güçlü başarılar elde edebiliriz.

12:30 - 16:30 saatleri arasında dinlenmek, yarım kalan işlerimizi toparlamak için desteklenirken, 12:30 sonrası çok keyifli bir ruh haline bürünebiliriz. 2,5 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; anlamlandırmak, öğrenmek, öğretmek, uzaklaşmak, seyahatlere çıkmak, hukuksal ve ticari işlerimizle ilgilenmek olacaktır.

PERŞEMBE: Aşk, sanat, ilham ve şifa dolu bir güne başlarken...

Gün genelinde konuşarak yaralarımızı sarmak, ışık olmak, şifa çalışmaları ve terapilere katılmak, eğitimler almak ve vermek için oldukça destekleniyor olacağız. İlişkilerde egoların çözüldüğü, teslimiyet, aşk ve gerçekçiliğin bir arada olduğu, güzel adımlar atabiliriz. Sanatsal çalışmalar, yaratıcılık, ilham ve estetik değerler için bugünü değerlendirebiliriz. Evimizi, işimizi, ilişkimizi yeniden yapılandırmak adına güzel bir gün olacaktır. Zamanı çok verimli kullanabiliriz. Ancak gün genelinde dalgınlıklara dikkat etmeli ve yargılamalardan kaçınmalıyız.

CUMA: Ruhumuzun ve bedenimizin dinlenmeye ihtiyaç duyduğu gün genelinde...

Bugün önemli işlerimizi halletmeye çalışırken, beklediğimiz sonuçları hızlı alamayabiliriz. Ancak uzun süredir planladığımız veya başlattığımız işleri tamamlamak için oldukça destekleneceğiz. Enerjimiz daha düşük olabilir ve uykuya ihtiyaç duyabiliriz. İletişim, yayın, eğitim, seyahat, mali piyasalar gibi alanlarda beklenmedik gelişmeler yaşayabiliriz. Ancak parlak ve özgün fikirler ürettiğimiz bir gün geçirebiliriz.

19:28 itibariyle, hafta sonu da dahil içgüdüsel ihtiyacımız; saygı, ciddiyet, gerçekçilik, sorumlulukları halletmek, olgun insanlarla zaman geçirmek, takdir görmek olacaktır.

CUMARTESİ: Gün içerisinde duygu - mantık, hayal - gerçek dengesini kurabileceğimiz, güzel ve uyumlu bir gün geçirebiliriz. İlişkilerimiz ve işlerimizde olgun kararlar alabiliriz. Öğleden sonra yenilenmeye, kalıpları aşmaya açık, heyecanlı farklı anlar geçirebiliriz. Doğada zaman geçirmek isteyebiliriz. Mali konularda da olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. Hak edişlerle, şanslarla dolu güzel bir gün geçirebiliriz.

Ayrıca bugün kemik, cilt, diş ve sırtımız daha hassas olabilir. O nedenle hayatımızda sınırlarımızı koruduğumuzdan, taşıyabileceğimizden fazla soorumluluk almadığımızdan emin olmalıyız.

PAZAR: Venüs Mars kavuşumu tetiklenirken...

İçsel eril ve dişil enerjimizin dengelenmesine hizmet eden bir süredir etkisini hissettiğimiz bu enerji, bugün baskın biçimde yaşanabilir. Şayet kendi içimizde dengeli değilsek, bu duruma partnerimiz ve çevremiz ayna olabilir. Kendi hayatımızda iş ve sorumluluklara çok fazla odaklı isek, sadece kendimiz için keyifli, sessiz, durağan zamanlar yaratmak, belki de hiçbir şey yapmamak, enerjimize iyi gelecektir. 17.50 sonrası dinlenme ihtiyacımız oldukça artabilir.

İlişkilerimizde köklü kararlar aldığımız, ya da sağlam ve uzun ilişkilere yelken açtığımız, hayatımızda bazı isteklerimizin gerçekleştiği etkilerden geçerken, özellikle bugün tüm güzel hayallerinizi hayata geçirmek için adımlar atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder