12 Şubat 2022 Cumartesi

14 - 20 ŞUBAT HAFTASI - KALBİN SESİ!



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bu hafta itibariyle ülkemiz yepyeni bir döngüye başlıyor! Bu döngü 1992 yılından beri süregelen konuları değiştirerek yeniliyor olacak. 30 yıllık yeni bir dönem başlarken, ilk 2 yıl bu süreci hissedemeyebiliriz. Belirsizlik, arafta kalma hissi, yönsüzlük halleri hakim olabilir. Ancak son zamanlarda yaşadığımız içsel baskı halleri rahatlayacaktır. Hava elementi enerjisi 30 yıl boyunca; yenilenmeyi, gelecek vizyonlarını, eşitliği, özgürlüğü, teknolojiyi, iletişimi, eğitimi, bilimsel çalışmaları, hava yollarını vurgularken, Satürn ile başlayan döngü önemli sorumluluklar almayı ve sabrı gerektirebilir.

8. evde gerçekleşen bu döngü, önemli dönüşümleri vurgulamaktadır. Ülkemizde tüm krizler, afetler ve değişimler 8. ev baskınken gerçekleşmiştir. Ekonomi, yatırımlar, dış borçlar, dijital paralarla ilgili yeni bir döngüye başlayabiliriz.

RUSYA - UKRAYNA

İki ülke arasındaki çatışmalarda belirsizlikler, kaos ve korku hakimken, bu enerjiler Mart ayında daha fazla karmaşaya sebep olabilir. Bu ay Ukrayna oldukça destek görebilir ancak manpülasyon enerjisi ve elektrik, internet kesintileri yaşamaları mümkündür. Ancak Ekim sonu ile birlikte Rusya hamleleri artabilir. 29 Ekim 2022 - 13 Ocak 2023 aralığı iki ülke arasında zorlu süreçleri potansiyel anlamda işaret etmektedir.

DOLUNAY

Bu hafta 16 Şubat günü bir Dolunay yaşayacağız. Oldukça karmik olan bu dolunayda, aşkta ve sevgide kalanlar hayatlarında gerçek sevgiyle karşılaşabilirler. Kin, intikam, hırs dürtüleri ile hareket edenler, egosunu ve gücünü kötüye kullananlar, zorlu kadersel olaylarla arınabilirler.

Kalbinizin sesini dinlediğiniz bir hafta olsun!

PAZARTESİ: Sevgi gününüz kutlu olsun!

Sabah saatlerinde duygusal anlamda endişeli olmak, baskı ve kriz enerjisi hissetmek mümkündür. Korku ve kaygılarımızın yükselebileceği bu süreçten geçerken, kötü veya olumsuz sandığımız bir şeyden korunduğumuzu fark edebiliriz. Sabah saatlerinde oluşan Mistik Dörtgen açı kalıbı, kadersel olaylara işaret etmektedir. Fevri olmak, hırslı hareket etmek, sert söylemlerde bulunmak bizi bu enerjiden mahrum edebilir.

14:18 itibariyle Dolunay eksenine girerken, enerjimiz yükselebilir. Ayın Aslan burcunda ilerlemesi ile kalbimizi açmak, sevgimizi sunmak, aşkı sınırsızca yaşama isteği artabilir. Flört, keyif, neşe enerjisinde olabiliriz. Kendimizi gösterme, ilgi ve takdir ihtiyacımız artabilir. Bol süprizli bir gün yaşayabiliriz.

SALI: Dolunay'a doğru ilerlediğimiz bugün; kendimizi gösterme, yaşam enerjimizi yükseltme, çocuksu enerjimizi besleme, yaratıcı faaliyetlerde bulunma ihtiyacımız yükselebilir, liderlik potansiyellerimizi ön plana çıkartabiliriz. Sabah saatlerinde kalp kırıklıklarını tamir edebilir, aynı zamanda sağlığımız ve şifa çalışmaları için harekete geçebiliriz. 

Özellikle 12:00 sonrası süpriz ve beklenmedik gelişmeler yaşayabiliriz. Özellikle akşam saatlerine doğru kalp sağlığımızı koruyarak hareket etmeliyiz. Bugün ve yarın üst yöneticilerle, otorite gördüğümüz eril figürlerle çatışmamak, ilişkilerimizde ego savaşlarına girmemek önemli olacaktır. 

Merkür'ün Kova burcunda ilerlemesi ile 1 ay boyunca özgün fikirleri harekete geçirebilir, eğitim, teknoloji gibi alanlarda yeni başlangıçlar yapabiliriz.

ÇARŞAMBA: 19:56'da gerçekleşecek olan Dolunay'a hazırlandığımız bir gündeyiz. Enerjiler yükselirken, mantık ve duygu çatışmaları yaşamamız normaldir. Son derece dengeli ilerlememiz gereken bugünlerde, önemli kadersel bir tamamlanma yaşayabiliriz. Şayet kendimize güvenir, ışığımızı, yeteneklerimizi, liderlik özelliklerimizi açığa çıkartırsak, önemli başarılar yakalayabiliriz. Ancak güç savaşları, ego, kin, intikam gibi duyguları büyüterek, korkularla ve sahip olma isteği ile hareket edersek, krizlere yol açabiliriz. Günü sakin, kalbimizin sesini dinleyerek, sağlıklı ego dengesi kurarak geçirelim. Dolunay ile birlikte güç dengeleri değişebilir, liderler ve ünlü, tanınmış kişiler, kraliyet ailesi ile ilgili önemli gelişmeler olabilir.

Regulus ve Algol yıldızları gökte parlarken, önemli bir güç ve kadersel gelişmeleri de beraberinde getirir. Ve, insanoğlu bu günlerde gücünü doğru kullanmakla sınanır.

PERŞEMBE: Bugün ile birlikte 2,5 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; detaylara inmek, planlamak, düzen, verimlilik ve sağlık ile ilgili olacaktır. İşlerimizi önem sırasına göre sıralayarak, günü son derece verimli geçirebiliriz. Fazla kontrolcü olmak, yapabileceğimizden fazlasını görev edinmek ise zorlayıcı olabilir. 20:00 itibariyle teslimiyet ve düzen dengesi daha rahat kurulurken, iniş çıkışlı bir ruh haline bürünmemiz de mümkündür.

Hayallerimizi, planlarımızı, isteklerimizi hayata geçirmek, özgün fikirler oluşturmak, gelecek vizyonlarımızı konuşmak, rutin alışkanlıklarımızı yenilemek için ise akşam saatleri çok uygun olacaktır.

CUMA: Bugün itibariyle Güneş Balık burcunda ilerliyor! İyi ki doğdunuz sevgili Balıklar! Bu yıl sizin en şanslı yılınız olduğunu unutmadan, tüm fırsatları yakalayın.

Bugünü; isteklerimiz, planlarımız, ilişkilerimiz, yaratıcılık faaliyetlerimiz, güzellik ve bakım konuları için değerlendirebiliriz. Aynı zamanda kilo vermek adına yapılan diyet ve sporlar için de oldukça uygundur. Ancak sabah 9 - 10 civarı beklenmedik engellere açık olduğundan ilerleyen saatler daha ideal olacaktır.

17:00 itibariyle ise enerjimiz dağılabilir, belirsizlik ve kararsızlıklar, aynı zamanda dalgınlıklar söz konusu olabilir. Detaylarda boğulmamak, dikkatli adımlar atmak önemli olacaktır. 

CUMARTESİ: Bugünden itibaren 2,5 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; ilişkiler kurmak, sosyalleşmek, iş birliği, uyum ve denge ile ilerlemek, huzuru ve adaleti sağlamak, estetik ve güzel değerlerle ilgilenmek olacaktır. 

Bugün gün boyunca önemli görüşmelerimizi yapabilir, ortaklıklar kurabilir, iletişim, haberleşme, yayıncılık, eğitim gibi alanlarla ilgilenebiliriz. Yeni fikirler üretmek, seyahatlere çıkmak, bir bilgiyi almak ve sunmak için oldukça destekleniyor olacağız.

PAZAR: Gün içerisinde zamanımızı çok verimli kullanabilir, tüm sorumluluklarımızı kolaylıkla yerine getirebiliriz. Olgun, tecrübeli kişilerden de destekler alabiliriz. Aynı zamanda ilişkilerimizi sağlamlaştırmak, birlikte gelecek planları yapmak için de bugün 17:00'a dek uygundur.

Akşam saatlerinde ilişkilerimizde isteklerimizi rahatça aktaramayabiliriz. Onay almak adına gerçek isteklerimizi ve hislerimizi baskılamak öfkeyi doğurabilir. İsteklerimiz için harekete geçmeli, dengeli ve soğukkanlı hareket etmeliyiz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder