26 Aralık 2021 Pazar

27 ARALIK - 2 OCAK HAFTASI - İLAHİ ADALET ve ŞİFA DÖNGÜSÜ!



Merhaba yeryüzü sakinleri,

İletişimin yoğun biçimde aktığı, gittikçe dijitalleştiğimiz, geleneksel değerlerden uzaklaştığımızı hissettiğimiz koca bir yılı yenilenerek ve dönüşerek geride bırakırken, maneviyatımızı kaybetmediğimizi hatırlamaya davet ediliyoruz! Jupiter 12 yılda bir ilerleyeceği özel döngüsünde; ruhsal şifa, teslimiyet, ilahi düzene güvenme, akış, empati ve duygusal enerjilerimizi çoğaltırken, ilahi adaletin de her zaman işlediğini bizlere hatırlatacak. Venüs Retrosu ile birlikte, özümüzü, bizim için gerçekten değerli olanı fark ederek, uyanışlar yaşayacağız.

PAZARTESİ: Haftaya dengesizlikler içerisindeki dengeyi arayarak, uyum, huzur isteğiyle başlıyoruz. Bizi yükseltecek insanlarla sosyalleşmek, estetik ve sanata dair konularla ilgilenmek isteyebiliriz. Venüs retro sürecinde, insan ilişkileri içindeki değerimizi bu dönemde sorgulayabiliriz. Sezgisel zekamız ve ilham enerjimiz güçlenirken, duygularımızı açmak, hayalini kurduğumuz konularda konuşma ve görüşmeler yapmak, ideallerimiz için adımlar atmak konusunda destekleniyoruz. 

Mars hala Antares etkisinde iken enerjimizi ve gücümüzü nasıl kullandığımız önemli olacaktır. Çatışma, gerginlik, kaza, yaralanmalardan korunmak için fiziksel enerjinizi atmalı, eylemde olmalı veya spor yapmalısınız.

Aynı zamanda bugün zamanı çok verimli kullanacağımız bir gün. Tecrübeli, bilgili insanlardan destek alırken, önemli konularda her türlü girişimde bulunabiliriz. Bugünü mutlaka değerlendirmelisiniz.

SALI: Onay almak, saygınlık görmek ve hedeflerimize ilerlemek isterken, bunları gerçekte neden istediğimizi sorguladığımız bir günde olabiliriz. Sosyalleşemeyecek kadar sorumluluklar aldığımızı fark ederek, kendimize de zamanlar yaratmalı, nefes almalıyız. Böbrek ve sırt ağrılarının kaynağı, taşıyamayacağımız kadar yük almaktan kaynaklı olabilir.

Günün ilk saatleri anlamak ve anlaşılmak konusunda zorlu görünürken, önemli işlerimizi akşam saatlerine erteleyebiliriz. Bir yıllık özel bir döngü bu akşam kapanıyor ve güçlü, şanslı bir etkiyle süreci tamamlıyor. Bu bir yıl bizlere ne kattı? sorusuna aydınlandığımız bir akşam olacaktır.

ÇARŞAMBA: Teslimiyet, aidiyet, şifa enerjilerinin çalıştığı 12 yılda bir gelen özel bir döngüye başlıyoruz. İlahi adalet döngüsü, 11 Mayıs tarihine dek sürecek. Manevi değerleri hatırlama günlerinden geçecek, birliği yeniden hissetme şansı bulacağız. 

2 gün boyunca; bilme ve derinleşme ihtiyacında, ketum, paylaşımcı, tutkulu, bazen de hırslı hareket edebiliriz. Gün genelinde konuşma ve görüşmeler için uygun anlarda olurken, ilişkilerimiz ve mali konularda derinlerde yatan sorunları daha net görebiliriz. Akşama doğru yenilenme ihtiyacımız artıyor olacak. Beklediğimiz gibi gitmeyen konular, değişmemiz gereken noktalardır.

PERŞEMBE: Derinlerde yatan öz değerimize dair konuları fark ettiğimiz, ilişkiler ve mali konularda hak ettiklerimizi almak adına konuşmalar yapabileceğimiz, adımlar atabileceğimiz bir gündeyiz. Bugün yaralarımıza parmak basan olaylar, kendimiz olmak konusunda şifalanmamız gereken durumlara parmak basıyor olacak. 

Derinlerde yatan sorunları konuşmak, anlamak için desteklendiğimiz bugün, aynı zamanda araştırmalara yönelebilir, ruhsal konularla ilgilenebiliriz. Sezgilerimiz yol gösterici olurken, kimseyi manipüle etmemek, polemik yaratan negatif kişilerden de uzak durmak yararımıza olacaktır. Bugün adeta fark etme, arınma ve hafifleme günündeyiz.

CUMA: 2 gün boyunca içsel ihtiyacımız; keşfetmek, deneyimlemek, macera, öğrenmek, ufkumuzu genişletmek olacaktır. Oldukça pozitif başlayan bugün, eğitim, seyahat alanlarında destekleniyoruz. Güzel akışlarla dolu ilerlerken, Güneş Tutulması etkilerinin tetiklendiğini unutmamalıyız. Bugün önemli kadersel gelişmeler, önemli haberler almak söz konusu olabilir. Ay'ın Mars ile buluşacağı akşam saatlerinde kalabalıklar arasında olmamakta, çatışmalara girmemekte yarar var. Ancak bu yoğun enerji ile pek de yerimizde durabileceğimizi zannetmiyorum, en iyisi enerjimizi dansla atalım :) 

İnançlarımızı ve ufkumuz genişleten, herkesi farklılıkları ile hoşgördüğümüz, pozitif, sınırlarımızı aşmaya odaklı, güzel enerjilerle yıla başlıyoruz. Mutlu yıllar!

CUMARTESİ: Ay'ın Neptün karesi, pek çoğumuzun güne dalgın ve uykusuz başlama enerjisini daha da perçinliyor olacak. O nedenle bir gün önce tüketilen sıvılara daha da dikkat etmekte yarar var. Bugün yarım kalan işlerimizi halledebilir, beden ve ruhumuzu dinlendirebiliriz. Ayrıca hayal gücü, ilham gerektiren konular için güzel enerjiler akıyor olacaktır. Bugün zihninizdeki özgün ve yeni fikirleri mutlaka not etmeli, hayata geçirmelisiniz. 

PAZAR: Bugünden itibaren 2 gün boyunca içsel ihtiyacımız; sorumluluklarımızı yerine getirmek, disiplinli olmak, sınırlarımızı korumak, hedeflerimize yönelmek olacaktır. Akşam saatlerinde yaşayacağımız Yeniay için güç topluyor olacağız, o nedenle işlerin daha yavaş ilerlemesi ve içe dönme ihtiyacımızın olması normaldir. Karanlık ve negatif düşüncelerden arınıyoruz. 

Zihinsel enerjimiz ve bakış açımızı yöneten Merkür, burç değiştirirken, 16 OCAK MERKÜR RETRO'suna hazırlanıyoruz. Bugünlerde zihnimizden akan farklı düşünceler bize olumlu katkılar yapacaktır. 21:33 itibariyle; yeni bir sayfa, yeni hedefler, yeni planlar, yeni bir sayfa için desteklendiğimiz, kalıcı başarılar elde edebileceğimiz güzel bir sürece başlıyoruz. Yeni yıl ajandalarınızın sayfalarının güzel gelişmelerle dolu olması dileğimle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder