19 Aralık 2021 Pazar

20 - 26 ARALIK HAFTASI - KRİTİK GÜNLER




Merhaba yeryüzü sakinleri,

2021'i en iyi haliyle noktalamak mümkün ve her şey bizim ellerimizde! Yaşadığımız Dolunay etkisi ile geleceğimize dair fikirler üretmenin, bugünümüzle ilgili çözüm yöntemleri bulmanın desteklendiği günlerden geçiyoruz. Venüs'ün Plüto kavuşumuyla Retroya girmesi ve Lilith kavuşumlu Dolunay ile; geçmişe dair takılı kaldığımız konular, affedemediklerimiz, konuşamadıklarımız derinlerden gün yüzüne çıkarak geride bırakılabilir. 

Yıl boyu yaşadığımız Satürn - Uranüs karesi ani ve beklenmedik değişimleri yaşatırken, bu güçlü yapılanmanın sonuncusunu 24 Aralık'ta deneyimleyeceğiz. Etkisi ise yeni yıla yayılacak. Bireysel ve toplumsal olarak yaşanılan kırılma noktaları ile nelerin artık vaadesinin dolduğunu görebileceğiz. Ekonomik değişimler, isyanlar, yeryüzü hareketleri, eski olanın yıkılması, iflaslar, yenilikler, reform, teknolojik buluşlar gibi durumları yıl boyu tetikleyen açı, hangi noktaya geldiğimizi de gösteriyor olacak. 

Esnek olur ve yeniliklere açık olursak, yeni yıla güçlü biçimde başlangıçlar yapabiliriz.

21 Aralık Kış Gündönümü ile yeni bir sürece merhaba diyeceğiz!

PAZARTESİ: Güne Ay Hades kavuşumu ile başlarken, çocukluk, aile ve geçmişe dair korkularımızı retro etkisi ile de daha net görebilir, çocukluğumuzda yaşadıklarımızın bugünümüze etkisini fark edebiliriz. İlişkiler ve mali alanlarda bizi engelleyenlerin farkında olarak, daha bilinçli ilerleyebiliriz.

Dolunay etkilerinin başladığı gün genelinde, zihnimiz oldukça aktif olabilir. Eğitimler, görüşmeler, anlaşmalar, bilgi paylaşımları için destekleyici bir gün olacaktır. Geleceğimize dair bizde ışık yakan fikirler ortaya koyabiliriz. Dünya genelinde yenilikler duyurulabilir. Aynı zamanda bugün güçlü olacak biçimde bir takım ifşalar duyabiliriz.

SALI: Duygusal ihtiyaçlarımıza daha yetişkin yaklaşmayı ve kendimize ebeveynlik etmeyi öğreniyoruz. Maddi manevi güvende olma isteğimiz artabilir. Çevremizden beklediğimiz şefkati göremeyebiliriz. Aslında bu süreçte kendi öz değerimizi güçlendirmeyi ve şefkati önce kendimize sunmayı öğreniyoruz. Özellikle akşam saatlerinde içe dönme ihtiyacımız ve duygusal haller artabilir.

 Venüs retrosunun etkisi ile mali konular, ilişkiler ve değer duygumuz bugün itibariyle yenilenmeye başlıyor. Dünya genelinde de finansal hareketlilikler devam ederken, değişimlerin zorunlu olduğu iyice görülebilir. Tüm bu fark edişler, üretim, sevgi ve bereketi yeniden kazanmaya vesile olsun.

Kış gündönümüne merhaba! İyi ki doğdunuz sevgili Oğlaklar!

ÇARŞAMBA: Enerjimizi topladığımız, daha özgüvenli hareket ettiğimiz bir güne başlıyoruz. İsteklerimizin peşinden gitmek, kaygılarımızın üstüne gitmek bugün daha kolay olabilir. Sanat ve yaratıcı alanlarla ilgilenmek, spor ve yoga yapmak için de güzel bir gündeyiz. Liderlik özelliklerimizi, yeteneklerimizi ortaya koyabiliriz. 

22:00'a doğru yaşamımızda değişkenlikler, esnek olmamız gereken konular gündeme gelebilir. Yıl boyu aşina olduğumuz bu enerji, yenilenme ihtiyacımızı da arttırabilir. Yalnız ve yetersiz hissettiğimiz alanlarda farklı yollar deneyebiliriz. 

PERŞEMBE: Değişimlere ve beklenmedik gelişmelere açık olduğumuz gün genelinde, gelişen olaylara açık olmak ve hayata bakış açımızı yenileyerek ilerlemek yeni fırsat kapılarını açabilir. Olanları kişisel almak yerine bizi geliştiren ve hayatın yeni düzenine hazırlayan konular olduğunun farkında olmalıyız. 

Akşam saatlerine doğru daha iyimser hissederken, eğitimlere, manevi konulara, kişisel gelişimimize odaklanabiliriz. Bugüne dek aşırı iyimser yaklaştığımız konuların altındaki gerçekleri fark edebiliriz. Aynı zamanda isteklerimizde de abartıya kaçmamak, dengeli davranmak, alışveriş dürtümüzü kontrol etmek yararımıza olacaktır.

CUMA: Güne başlarken daha fazla uyuma ve dinlenme ihtiyacında olabiliriz. Ancak 11:30 sonrası enerjimiz yerine gelecektir, yapılması gereken planlarımıza odaklanmak isteyeceğiz. 2 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; düzen, verimlilik, temizlik, detaylara odaklanma, iş ve sağlık alanları ile ilgili olabilir. Duygularımıza daha mantıksal yaklaşabiliriz. 

Gün içerisinde değişkenlikler, beklenmedik gelişmeler ve yenilenme ihtiyacı devam ediyor olacaktır. Ancak içsel olarak daha dengeli ve soğukkanlı hissedebiliriz. Yıl boyunca önümüze çıkan şans ve fırsatlar ise bugünlerde daha görünür olabilir.

CUMARTESİ: Gün genelinde kafamızdaki yapılacaklar listesine odaklanarak hareket edebiliriz. Güçlü ve enerjik adımlar atabilir, işlerimizi hızla bitirebiliriz. Konuşmalar, anlaşmalar, işbirlikleri, alım satım ve seyahatler için destekleniyor olacağız. Bugün bol bol sosyalleşerek, fırsatlara alan açabiliriz.

Ancak sabah saatlerinde beklenmedik eleştirilere maruz kalabiliriz veya kendimizi eleştirebiliriz. Özellikle ilişkilere ve öz değerimize dair farkındalıklar yaşadığımız bugünlerde, söylenenlerin bizde nereye dokunduğuna odaklanmakta, sınırlarımızı belirlemekte, kendimize olan saygımızı korumakta yarar var. İç sesimizi dinleyerek yapmamız gerekenleri daha net görebiliriz.

PAZAR: Gece oldukça hareketli biraz da kendinizle konuştuğunuz rüyalar görerek, zihninizdeki düşünceleri fark etmiş olabilirsiniz. Ancak gün geneli oldukça rahat geçecektir. Fark ettiklerinizi, söyleyemediklerinizi, derinlerde yatan isteklerinizi anlatabilir, dertleşebilir, sınır koymak istediklerinizi belirleyebilirsiniz. Uzun süren ilişkilerin içindeki sorunları şifalandırmak, hayatınızdaki mali konulara çözümler bulmak için destekleniyor olacaksınız. 

Bugün el becerileri ve sanatla ilgilenmek ruhunuza oldukça iyi gelebilir. Özellikle 19:30 sonrası uyum ve huzur isteyen ruh halleri ile haftanın en keyifli zamanlarını geçirebilirsiniz. Yaşananların özüne inebilirsiniz. Aynı zamanda akşam saatlerinde kadersel destekler görebilir, ilerlemenize vesile olacak kişilerle tanışabilirsiniz. Ruhsal ve bedensel olarak neye ihtiyacınız olduğunu daha net fark edebilirsiniz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder