13 Aralık 2021 Pazartesi

13 - 19 ARALIK HAFTASI - KARMİK DOKUNUŞLAR




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Yıla veda etmeye hazırlanırken, bu hafta gündemlerimiz oldukça değişiyor. 19 Aralık Dolunay 'ı ve Venüs Retrosuna doğru ilerliyoruz. Hem hareket enerjimiz hem zihinsel enerjimiz 13 Aralık itibariyle farklı bir etki alanına girerken, bir ay boyunca yaşama daha gerçekçi bakmaya başlayacağız. Hayatı daha ciddiye alan hallerimizle, sorumluluklarımıza, hedeflerimize yönelmek isteyebilir, iletişimde daha mesafeli ve kuralcı olabiliriz. Bu durum Venüs retrosunda mantıklı kararlar almamıza da yardım edecektir.

Yine 13 Aralık itibariyle burç değiştiren Mars enerjisi ile yaşam enerjimiz güçlenecek. Kaygı, kuşku, korku enerjisini geride bırakarak hedeflerimize doğru daha cesur ilerlemeye başlayacağız. Keşfetme, macera, bilme, öğrenme isteğimiz artarken, inandıklarımız için savaş verebiliriz. 15 Aralık tarihine dek Güney ay düğümü ile hareket eden Mars; geride bırakmamız gereken yargılayıcı ve dogma eğilimleri gündeme getirebilir. Öfke, yargı, ego, hırs, kibir enerjisi bu süreçte arınmamız gereken eğilimler olacaktır. Etik ve adil olmadığımız her alan güçlü bir karmayı çalıştırabilir. Geçmişten karmik konular karşımıza çıkabilir, bize engel olanları fark ederek ilerleyebiliriz. 

SALI: Günün ilk saatlerinde enerjimizi toplamak zor olabilir, ancak dürtüsel enerjimiz aktif olacağından saat 11:10'a dek bu enerjiyi yarım kalan işlerimize yönlendirebiliriz. Ego, öfke, agresyondan uzak durmakta yarar olacaktır. 11:10 sonrası 2 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; güvende hissetme, huzur, stabilite, keyif, yeme içme isteği olacaktır. Gün içerisinde duygular ve mantık uyumlu çalışacağından his ve isteklerimizi açabilir, önemli konuşma ve yazışmaları yapabiliriz. Akşam saatlerinde ise ani ve karmik olaylar yaşayarak dolunaya doğru neleri geride bırakmamız gerektiğini fark edebiliriz.

ÇARŞAMBA: Günün ilk saatleri beklenmedik durumlara açık, yenileyici etkileri çalıştırıyor olacağından, değişmesi gereken durumlara esnek yaklaşmamız gereken anlarda olacağız. Duygusal anlamda kısıtlanmış hissedebilir, isyan enerjisine girebiliriz. Ancak sakin kalmak yararımıza olacaktır. Eş veya iş ortaklarımızdan gün içinde destekler görebiliriz. 

Güney ay düğümü ve Mars kavuşumu iyice keskinleşirken, geride bırakmamız gereken yargılayıcı veya kibirli hallerden arınabilir, geçmiş karmik konu ve kişilerle yüzleşebiliriz. Bizi gerginliğe çeken kişilerden uzak durmak gerekecektir. Dünya üzerinde; ırkçılık, göçmenler, din, eğitim, hukuk odaklı çatışmalar, patlamalar, isyanlar gündeme gelebilir. Bugün geride bırakmak istediğimiz her konu için harekete geçebiliriz. 

PERŞEMBE: Hayatımızda aşk, güzellik, neşe, keyif, sanat, mali konular arenasında isteklerimizi rahatlıkla yerine getirebileceğimiz, dönüşmesi gerekenleri şifalandırabileceğimiz keyifli bir gündeyiz. Ancak Jupiter karesi ile fazla iyimser, abartılı ve bohem hareket etme eğiliminde olabiliriz. Duygularımızı fazla abartabilir, fazla yiyip içebilir, ya da kuaförde abartılı kesimler yaparak sonra ne yaptığımızı fark edebiliriz. Gerçekçi hareket edebildiğimiz takdirde güzel ve akışta bir gün bizi bekliyor olacaktır. 19:10 sonrası yeni başlangıçlar için desteklenmiyor olacağız, akşam saatlerinde bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirin.

CUMA: Sabah saatlerinde isteklerimizi ve hareketlerimizi dengelemek önem kazanırken, iletişimde öfke ve gerginlikten uzak durulması gereken bir günde olacağız. Rahat ve keyifle hareket etmek için yargılayıcı eğilimlerde bulunmamalıyız. Baş ağrıları ve zihinsel gerginlikler açık hava yürüyüşleri ile dengelenebilir. Hareket etmediğimiz takdirde kaza ve sakarlıkları yaşamımıza çekebiliriz. Akşam saatlerinde ise zamanı çok iyi kullanabileceğimiz, tavsiyeler alıp verebileceğimiz, iletişimi bol saatler geçirebiliriz. 

CUMARTESİ: Sezgi ve mantığın çelişebileceği gün içerisinde önemli kararlar almak için uygun bir zamanda olmayacağız. Aldandığımız, kendimize dürüst olmadığımız alanları fark ederek bu konularda bundan böyle daha net ilerleyebiliriz. Şifa enerjilerinin aktif olduğu bugün, konuşarak ve dinleyerek şifa olabilir, şifa bulabiliriz. Ancak fazla sert ve kırıcı konuşmalarda bulunmak da dil yarasına sebep olabilir. Güzel bir dolunaya ilerlerken bu duruma dikkat etmekte fayda olacaktır. Gece saatlerine doğru bol su içmeyi, manevi alanlara yönelmeyi, geçmiş yükleri affederek geride bırakmayı unutmayın.

PAZAR: 07:34 (tr) saatinde gerçekleşecek Dolunay enerjileri ile güne başlıyoruz. Hem Venüs hem Şiron S yani durağan harekette iken oldukça kadersel güçlü bir döneme giriyoruz. İlişkiler, özdeğerimiz, mali konular ve kadınlara dair alanlarda şifalanması gerekenlere odaklanıyor olacağız. İlahi yardımları işaret eden dolunay enerjileri ile hayatımızda korunduğumuzu, bir şeylerin bize yol gösterdiğini fark edebiliriz. Gelecek planları yapmak, fikirler üretmek, yardımlaşmak, ufkumuzu genişletmek için atılan her adım güçlü biçimde yaşamımıza dönecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder