7 Ağustos 2021 Cumartesi

8 AĞUSTOS 2021 YENİAY'I - GÖNÜLLÜLER KOROSU!



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Yeni başlangıçların tohumlarını atan Yeniay temalarını bir ay boyunca deneyimleriz. Ancak bu defa attığımız tohumların meyvelerini 6 ay sonra toplayacağız! 

8 Ağustos 2021 tarihinde, saat 16.50'de (tr) önemli bir sürece başlayacağız. Dünyamız büyük bir dönüşüm evresinden geçerken, biz de onunla beraber dönüşmeye davet ediliyoruz. Ateş, herkesin ve her şeyin gerçek yüzünü, kimliğini, kalbini aydınlatırken, yine ateş enerjisinde bir başlangıç sürecine giriyoruz. 

Duphe yıldızında gerçekleşen bu süreç, bizi ego ile imtihana çağırıyor. İçindeki Aslan'ı güç uygulamak ve ani yıkıcı öfke için kullananlar zorlanırken, bu dönemde yapıcı, özgün, cesur, kendine güvenen ve tatlı dille hareket edebilenler kazanacak.

26 Temmuz'da etkisi başlayan 8:8 kapısı süreci, bu Yeniay gününde zirveye ulaşıyor. Bu enerji kadim uygarlıklarda oldukça önem arz eden, eski Mısır'da piramitlerin tam tepesinde Sirius Yıldızı'nın görüldüğü enerjidir. Bu zamandan geçerken insanoğlu ruhsal anlamda güçlenmeye davet edilir ve yükseleceği olaylar yaşar.

Bu Yeniay'da Güneş (yaşam) 8. evden (ölüm)'ün evinden geçiyor. Yani; içsel ve dışsal olarak ölen bir şeylerle dönüşmeye, arınmaya, yeniden ışığımızı ve hayat enerjimizi bulmaya doğru ilerliyoruz! Ölümün ve karanlığın içinden geçerek ışığa ulaşıyoruz. 'Beni öldürmeyen şey güçlendirir' Yeniay'ı! İçinde bulunduğumuz günlerde ne kadar manidar değil mi?

Yıl boyu etkili olan ve artık bize yaramayan kalıpların kalıcı olarak yıkımını getiren uranüs-satürn karesi ile büyük dönüşüm ve değişimlere davet edildik. Şubat ve Haziran aylarında yenilenmeye hazırlandık. Neye hazırlandığını anlayamayanlar, içsel olarak huzursuzluk, korku ve gerginlik enerjisine çekildi. 8 Ağustos ve 24 Aralık tarihleri arasında ise artık neyin değişmesi, neyin gerçekten bizimle kalması gerektiğini ve kim olduğumuzu BİLeceğiz. 

Aslan; kalp enerjisidir, bizi biz yapandır, bizi diğerlerinden farklı kılandır, merkezimizdir. Bizi biz yapanları merkeze koymayı deneyimleyecek; hayattan bir şeyler beklemek, boş hayallere kapılmak, kurtarıcı beklemek, çaresizlik enerjisine girmek yerine; kendi gücümüzü toparlayacak, cesaretimiz ve cömertliğimizi aydınlatarak, kimseden bir şey beklemeden harekete geçeceğiz!

TOPLUMDA;

*Yeniay'ın sembolü 'Gönüllüler Korosu'! Görev değil, zorunluluk değil, GÖNÜL'den, kalpten oluşan koro. Ve bu korodaki herkes KENDİNE HAS sesi ile topluma şarkılarını söylüyor. Yani bu dönemde kalpten vermeye, kalple bir olmaya devam edeceğiz hem de sadece ÖZümüz bu olduğu için!

*Yeniay 6 aylık süreci kapsadığından ötürü, koronun şarkısının duyulması ve melodilerinin birliğine uyanılması 6 ayı bulsa da, şarkı söylemekten hiç bıkmayanlar, bu süreçte seslerinin kendi hayatlarına nasıl büyük şifa olduğunu fark edecekler, BİRLİK olmak kazanacak.

*Bu süreçte; liderlerin tavrı, çocuklar, eğitim, şov, sanat ve spor camiası yeni konularla gündeme gelebilir.

*Aşı konusunda özellikle eğlence sektörü ile ilgili yeni yaptırımlar olabilir.

*Garip hava olaylar, elektrik ve internet sorunları, küçük ölçekli sarsıntılar meydana gelebilir.

*Bireysel yaşamlarımızda otorite konumlarla (baba,patron gibi) çatışmalar yaşayabiliriz. Dünya'da lider ve yöneticiler karşı karşıya gelebilir. Toplumsal hareketlilikler artabilir.

*Dişil enerji ne kadar zarar görürse, eril de o kadar zarar görür çünkü hayat bir dualitedir. Kadınlara zarar verildikçe dişil enerji (toprak) bizden bolluk ve bereketini çeker. Ve eril (ateş) yıkıcı hale gelir. Eş zamanlı olarak kadınlar ve alevlerle ilgili süreci yaşamamız yaşamın bize bir uyarısıdır. Yeryüzünde her şey birbiri ile bağlantılıdır. 

EKONOMİ;

*Mali anlamda beklenmedik dalgalanmalar yaşanabileceğinden, güvenilir kaynaklara yönelmek çok önemli olacaktır. Bu dönemde; ortak kazançlar, bankalar, borçlar, eş kazancı, krediler, nafaka gibi konularda güçlü başlangıçlar yaşanabilir. Yetenek ve hobilerden önemli kazançlar sağlanabilir.

AŞK;

*Aşk ateşinin güçlendiğibu evrede önemli olan ilişkideki eril tarafın; korkusuzca duygu ve davranışlarının sorumluluğunu alabilmesi, dişil tarafın da beklenti enerjisinde olmaması olacaktır. Beklentiler hayal kırıklıklarına açılan kapıdır. Ancak yaşanılan ana odaklanılıp aşka teslim olunduğunda aşk hakiki bir biçimde yaşanabilir. Bu süreçte şayet iki taraf da kendi olabiliyorsa ve gerçekçi ise ilişkiler devam ederken, gerçek olmayan ve yüksek beklentilerle ilerleyen ilişkiler sonlanabilir.

Bu süreçten en çok Aslan, Kova, Akrep ve Boğa burçları etki alacaklar. Ağustos ayında doğanlar ise yıl boyunca bu deneyimi bir sonraki doğum günlerine kadar yaşayabilirler.

Karanlık güçlendikçe aydınlığın da güçlendiğini ve karanlığın her zaman aydınlığa hizmet ettiğini unutmamamız, içinizdeki Aslan'ı sevgiyle yönetmeniz dileğiyle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder