28 Temmuz 2021 Çarşamba

AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMLARI


Merhaba yeryüzü sakinleri,

Baharda ekilen ekinlerin meyvelerini verdiği, emeklerin karşılığının biçildiği, umut ve hayat enerjisinin aşkla yükseldiği Ağustos ayına giriyoruz. 

Ağustos, her zaman tıpkı Temmuz gibi 31 gündür. Bir rivayete göre, Roma İmparatoru Caesar Augustus da, tıpkı Julius Caesar'ın ayı Temmuz gibi kendi ayının da 31 gün çekmesini istediği için Ağustos ayı da 31 gün olmuştur.

Bu ay, 8 Ağustos tarihine kadar oldukça kritik bir dönemdeyiz. Yaşadığımız tüm engellenme ve kısıtlanmaların sebebi; hep aynı şeyde sabit kalmakta inat edip kendimizi ve yöntemlerimizi yenilememek, benliğimizi ortaya koyamamak, kendimizi bulabilmekle alakalıdır. İrademiz bir süre zayıf olabilir. Hastalıklara karşı kendimizi güçlendirmeliyiz. 

Yaşadığımız konuların gerçekliklerini gördüğümüz, kendimizle yüzleştiğimiz bu evrede hayat bize 'yetişkin olmayı' öğretecektir. Sorumluluklardan kaçanların yüzleşmeleri daha zorlu olabilir.

Sorumluluklarımızda yapabilirlik gücümüzü ortaya koyamazsak, ayın ilk yarısı isteksiz enerjilere bürünebiliriz. Mayıs Haziran ayındaki konular yeniden gündeme gelebilir.

Bireysel anlamda 10 Ağustos tarihine kadar öfkemizi yönetmeli, isyan enerjisinde olmamalı ve fevri kararlar almamalıyız. Kendimize inzivaya çekilerek dinlenme zamanları ayırmalıyız.

28 Temmuz - 29 Aralık tarihleri arasında bireysel anlamda sınırlar çizebilmeyi, kendimize bir şeyler katmayı, mantığımızı kullanmayı ve özgün yanlarımıza sahip çıkmayı deneyimleyeceğiz. Beklenmedik toplumsal olaylar yaşanabilir. Halk hareketleri, liderler, teknoloji gündemde olmaya devam edecektir. Ekonomik konular çok dalgalı olabilir, risk almamakta yarar olacaktır.

28 Temmuz - 11 Ağustos arası bakış açımız kendimize odaklı olacaktır. 'Benim fikrim' dönemi başlıyor ve hayatımızın solisti olmaya davet ediliyoruz. İçimizden geçenleri gür ve net bir sesle dile getireceğiz. Ancak fikirlerimizde esnek olmazsak, zorlu süreçlere maruz kalabiliriz. Özellikle 31 Temmuz - 7 Ağustos arasında düşüncelerimiz baskı altında olabilir, karamsar olabiliriz. Burada önemli olan, fikirleri nerede yenilememiz gerektiğini görmektir.

2 - 8 Ağustos tarihleri arasında bu durumları daha keskin yaşayabiliriz aynı zamanda vaka artışları hızlanabilir.

8 ağustos Yeniay'ı ile 14 gün boyunca içsel isteklerimizi dışa vurabilmeyi, eril enerjimizi güçlendirmeyi deneyimleyeceğiz ve gücümüzü yeniden canlandıracağız. 

11 Ağustos tarihinden itibaren zihnimiz daha güçlü çalışırken, sorunlara pratik çözümler bulabilecek, detayları fark edecek ve analiz edebileceğiz. İletişimimiz güçlenecektir. Sağlıklı yaşama düzeni önem kazanacaktır. Sadeleşme arzusunda olacağız.

16 Ağustos sonrası ise aşk ve ilişkiler için çok güçlü zamanlara başlıyoruz. İlişkilerde uyum ve denge arayışı gözlemlenirken, evlilikler artabilir. Güzellik, moda, sosyalleşmek, makyaj, dekorasyon, mimari, hukuk, eşitlik konuları gündeme gelebilir.

22 Ağustos'ta çok önemli bir Dolunay yaşayacağız. Aralık ayından beri yaşadığımız konular netleşirken, emeklerimizin karşılığını alacak ve neyi doğru neyi yanlış yaptığımıza uyanacağız. İpuçları için Temmuz ayının son 2 haftasını gözden geçirebilirsiniz.

BURÇ VE YÜKSELEN BURCA GÖRE 

KOÇ: Bu ayın gündemi; hayatınızın ne kadar merkezinde olduğunuz, aşk, sanat, ilişkiler ve kalbinizin heyecanla atmasını sağlayacak gelişmeler olacaktır. Bu anlamda ayın ilk günleri yaşam enerjinizi ortaya koyamıyor gibi hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizin etkisinde kalarak yanlış kararlar vermemeye çalışın. 8 Ağustos Yeniay'ı ile hayat sahnemde ne yapıyorum? sorusu yanıt bulabilir. Aşk, sanat, hobiler, varsa çocuklarınızla alakalı yeni bir döneme başlayabilirsiniz. Enerjiniz oldukça yükselecektir. 11 Ağustos'tan itibaren hayata bakış açınız hayatınızı düzenleme konularına yönelecektir. İş, sağlık ve günlük yaşam düzenini sağlamak adına oldukça detaycı olabilirsiniz. Ve 16 Ağustos sonrası ikili ilişkilerde ciddi konuşmalar, şans ve fırsatlar söz konusu olabilir. Eş veya iş  ortağınızın hayatında da güzel gelişmeler yaşanabilir. İçinizdeki sevgiyi rahatlıkla sunarak karşılık bulabildiğiniz bir ayda olacaksınız. 22 Ağustos Dolunay'ı ile geleceğe dair planlarınızda Aralık ayından beri yaptıklarınızın karşılığını alabilirsiniz. Sosyal çevrenize koyduğunuz sınırları gözden geçirebilir, bireysel alanlarınızı koruma fırsatı bulabilirsiniz.

BOĞA: Bu ayın gündemi; aidiyet hissetme, konfor alanlarınız, ebeveynleriniz, eviniz olacaktır. Ağustos ayının ilk günlerinde aile ve kariyer alanlarında sorumluluklar size ağır gelebilir, kendiniz olamıyor gibi hissedebilirsiniz. Bu süreçte sabit yargılarınızı bırakmaya ve pozitif düşünmeye yönelmelisiniz. 8 Ağustos Yeniay'ı ile evle alakalı yeni gündemler söz konusu olabilir ve aile, ev, taşınma konularında yeni başlangıçlar, görüşmeler yapabilirsiniz. 11 Ağustos'tan itibaren hayata bakış açınız hayatın eğlenceli yanlarına yönelecek, flört etmek, ilişkiniz varsa birlikte zaman geçirmek, hobilerinize yönelmek isteyeceksiniz. Çocuklarınız varsa onların eğitim hayatı gündeme gelebilir. 16 Ağustos'tan sonra daha huzurlu bir yaşam düzeni oluştururken, sağlığınız şifalanabilir, iş yerinden fırsatlar elde edebilirsiniz. Keyif yapma arzusunda olabilirsiniz. 22 Ağustos Dolunay'ı ile hayatta nerede olmak istediğiniz, Aralık'tan bu yana kariyer veya amaçlarınız için neler yaptığınız konusu aydınlanabilir, hak edişler alabilirsiniz. Terfi alabilir, evlenebilir, ebeveyn olabilir yani var olan statünüzde değişimler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER: Bu ayın gündemi; yoğun bir iletişim trafiği olacaktır. Bu ay sizin için oldukça kadersel geçebilir. Kendinizi bolca ifade etme fırsatı bulacaksınız. Ancak ayın ilk günlerinde iletişim, seyahatler veya medya sektörü, sosyal medya gibi alanlarda aksilikler yaşayabilir veya baskı enerjisi hissedebilirsiniz. Sakin hareket etmek yararınıza olacaktır. 8 Ağustos Yeniay'ı ile; önemli görüşmeler, eğitim, ulaşım, iletişim, satış, medya alanlarında önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Yakın çevre veya kardeşinizle ilgili de yoğun bir iletişim trafiği gündeme gelebilir. 11 Ağustos'tan sonra hayata bakış açınız; aidiyetleriniz, ev, aile konularına yönelecektir. Aile ile seyahat etmek veya önemli konuları konuşmak, evde çalışmak veya planlamalar yapmak söz konusu olabilir. 16 Ağustos'tan itibaren ise yoğunluğunuz azalırken, gündeminizde aşk, flört, eğlence, sanat, hobiler olabilir. Yeni ve özel biri ile tanışabilirsiniz. 22 Ağustos Dolunay'ı ile Aralık ayından bugüne kadar aldığınız bir eğitim, hukuksal bir konu veya geleceğe dair planlarınız aydınlanabilir, tamamlanabilir. Uzak ülkeler veya uzaklardan gelecek haberler gündeminizde olabilir.

YENGEÇ: Bu ayın gündemi; sahip olduğunuz değerler ve bu konuda kendinizi ne kadar yenilediğiniz, değerlerinize ne kadar sahip çıkabildiğiniz olacaktır. Ayın ilk günlerinde projeler üretebilir, diğer insanlarla bir takım çalışması yaparak değer kazanabilirsiniz. Ve bugünlerde borç alıp vermek sizin için ilerleyen süreçlerde beklenmedik sıkıntıları doğurabilir. Mali işlerinizi yoluna koymak için 8 Ağustos ve sonrasını tercih etmekte yarar olacaktır. Yetenek, düşünce ve planlarınız ile yeni kazançlar elde edebilir, bu konularda görüşmeler yapabilirsiniz. 11 Ağustos'tan itibaren bakış açınız tamamen meşguliyetlerinize yönelik olacaktır. Bolca iletişim kurduğunuz, eğitimlere başvurduğunuz, eğitim verdiğiniz, seyahat ettiğiniz bir dönem olabilir. Yakın çevre veya kardeşlerle ilgili yoğun gündemler söz konusu olabilir. 16 Ağustos sonrası süreç biraz daha sakin hale gelirken, evde zaman geçirme isteğiniz artabilir. Evi güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Ailenizden yana şans ve fırsatlar söz konusu olabilir. Kız arkadaşlarınızı evde ağırlayabilirsiniz. 22 Ağustos Dolunay'ı ile mali anlamda emeklerinizin karşılığını alırken, Aralık'tan bu yana değerleriniz için yaptıklarınız konusunda aydınlanabilirsiniz.

ASLAN: Bu ayın gündemi; sizsiniz! Benliğiniz, kim olduğunuz, nasıl bir imaj sergilediğiniz oldukça önem kazanıyor. Kendi hayat sahnenizi baştan yaratıyorsunuz. Bu ay hayatınızda kendi gücünüzü fark etmek önem kazanıyor. Ayın ilk günlerinde sağlığınıza mutlaka özen gösterin. Özellikle Güneş Aslan'lar bu yıl çok fazla sağlık sorunu yaşamış olabilirsiniz. Bu ay ekstra dikkat etmeniz gerekiyor. Olana odaklanıp olanın en doğru olduğunu bilmek ve isyan enerjisinde olup radikal kararlar almamak bu ay önem kazanıyor. Sorumluluklar veya otorite konumlar ayın ilk günleri sizde baskı yaratabilir. Ancak 8 Ağustos Yeniay'ı ile gücünüzü topluyorsunuz. Kendinizi rahatlıkla ifade edebilir, kendinizle ilgili her konuda 14 gün boyunca harekete geçebilirsiniz. Önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. 11 Ağustos'tan sonra bakış açınız mali konular olacaktır. Bu anlamda yapacağınız planlamalar ilerleyen günlerde güzel kazançları getirebilir. 16 Ağustos'tan itibaren kendinizi çok daha güzel ve canlı hissedebilirsiniz. İletişim sektörü, medya, yakın çevreden şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Gezmek, eğitim almak, yayınlar yapmak için uygun bir döneme başlıyorsunuz. 22 Ağustos Dolunay'ı Aralık'tan bugüne önemli bir dönemi kapatırken, ikili ilişkilerle alakalı farkındalıklar yaşayarak kendinizi daha iyi tanıyabilirsiniz.

BAŞAK: Bu ayın gündemi; bilinaçltınız, ruhsal dünyanız ve dinlenme enerjisi olacaktır. Ayın ilk günleri bedensel enerjinizi toplamakta zorlanabilir, yalnız hissedebilirsiniz. Bu içe dönme zamanlarını geleceği planlamak ve gücünüzü toplamak için kullanmalısınız. Sağlığınınız, ruh dünyanız, rüyalarınız önem kazanacaktır. Dış dünyaya farklı bir kimlik yansıtma ihtiyacında olabilirsiniz. 8 Ağustos Yeniay'ı ile beraber hayatınızı, işinizi ve sağlığınızı düzene sokmak adına başlangıçlar yapabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşma ihtiyacında olabilirsiniz. 11 Ağustos'tan itibaren içsel planlamalar hız kazanırken sosyal çevrenizden de fikirler alabilirsiniz. Kadersel yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. 16 Ağustos sonrası mali anlamda şans ve frısatlar elde edebilirsiniz. Ve 22 Ağustos Dolunay'ı ile uzun zamandır kariyer alanında ne yapıp yapmadığınızı görürken, karmik hak edişler alabilirsiniz. Statünüzü sorgulayabilirsiniz.

TERAZİ: Bu ayın gündemi; sosyalleşmek, davetlere katılmak, organizasyonlar düzenlemek olacaktır. Aynı zamanda gelecek planlarınız masaya yatırılabilir. Bu anlamda ayın ilk günleri engellemeler, kısıtlamalar, aksilikler söz konusu olabilir. Organizasyonlar yapmak içsel anlamda size baskı hissettirebilir. Arkadaşlarınızla da fikirsel çatışmalara girmekten kaçınmalısınız. Ayın ilk günleri özel hayatınıza fazla zaman ayıramayabilirsiniz. 8 Ağustos Yeniay'ı ile beraber gelecek planlarınız konusunda yeni başlangıçlar ve görüşmeler yapabilirsiniz. Yeteneklerinizle ön plana çıkabilirsiniz. Eğlenceli çevrelerle buluşabilirsiniz. 11 Ağustos'tan itibaren bakış açınız kendi iç dünyanıza yönelik olacaktır. Aynı zamanda haberci rüyalar görebilirsiniz. Geleceğe dair fikirlerin tohumlarını atabilirsiniz. 16 Ağustos'tan itibaren kendinizi çok daha ön planda hissettiğiniz, aranan kişi olduğunuz, güzellik ve bakım konuları ile ilgilenmek istediğiniz bir döneme başlıyorsunuz. Alışveriş, kuaför, estetik gibi işler için uygundur. 22 Ağustos Dolunay'ı ile ilişkilerinizde yıl boyu yaşadıklarınızla alakalı önemli aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Kararlar alabilirsiniz. 

AKREP: Bu ayın gündemi; hayattaki hedef ve amaçlarınız, statünüz, saygınlığınız ve yaşamınızdaki otorite konumlar olacaktır. Ayın ilk günleri kariyer ve aile arasında denge kurmak zorlaşabilir. Dürtüleri kontrol etmek, zaman zaman içe dönmek ve yeni kararlar almamak yararlı olacaktır. 8 Ağustos Yeniay'ı ile statünüze dair yeni başlangıçlar ve önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Sözcükleriniz her zamankinden daha fazla ön planda olacaktır. Statü gündemi; terfi almak, ebeveyn olmak, evlenmek vs gibi konularda olabilir. 11 Ağustos'tan sonra bakış açınız sosyal çevrenize, gelecek planlarınıza yönelik olacaktır. İş arkadaşlarınızla yoğun fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. 16 Ağustos sonrası ise zaman zaman yalnız kalma isteğiniz baskınlaşabilir. İlham ve yaratıcılık enerjiniz artacaktır. Kadersel anlamda özel biri ile tanışabilirsiniz. Bir kadından destek görebilirsiniz. Korunduğunuzu hissedebilirsiniz. 22 Ağustos Dolunay'ı ile konfor alanınız, aileniz, eviniz ile ilgili önemli aydınlanma veya tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızı gözden geçirmek yararlı olacaktır.

YAY: Bu ayın gündemi; ufkunuzu genişletmek, özgürleşmek, uzaklaşma isteği ile ilgili olacaktır. Özel hayatınızla ilgili kadersel olaylar deneyimleyebilirsiniz. Ağustos ayının ilk günlerinde seyahatlerde, eğitim veya hukukla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fikirlerinizde sabit olmak zorlayıcı olabilir. 8 Ağustos Yeniay'ı ile; eğitim, seyahatler veya işiniz konusunda önemli görüşmeler ve başlangıçlar yapabilirsiniz. O zamana kadar daha sakin hareket etmek yararlı olacaktır. 11 Ağustos'tan itibaren bakış açınız kendinize bilgi anlamında bir şeyler katmak, hayatta ne istediğinizi düşünmek, kariyerle ilgili görüşmeler yapmak olacaktır. 16 Ağustos'tan sonra sosyal çevreniz veya ekip arkadaşlarınızdan şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Sosyal çevrenizden özel biri ile tanışabilirsiniz. 22 Ağustos Dolunay'ı ile hayata bakış açınızda ciddi aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. İletişim, medya, yurt dışı bağlantıları, eğitim gibi konularda önemli kararlar alabilirsiniz.

OĞLAK: Bu ayın gündemi; kendinizi diğer insanlara açabilme, paylaşımcı olma, ortak değerler konusunda olacaktır. Borçlar, bankalar, alacaklar hususunda ayın ilk günlerinde beklenmedik olaylar olabilir. Ameliyatlar için acil değilse bu süreci tercih etmemelisiniz. 8 Ağustos Yeniay'ı ile birlikte, ortak kazancı, eş kazancı, alacaklar ile ilgili yeni başlangıçlar olabilir. Ruhsal konularla ilgilenmek için uygun bir dönemdir. Hayatınızda neyin çıkması gerektiğini bu ay fark edebilirsiniz. 11 Ağustos'tan itibaren bakış açınız tamamen gezmeye, öğrenmeye, genişlemeye ve özgürleşmeye yönelik olacaktır. Uzaklarda yaşayan kişilerle de bağlantılar kurabilirsiniz. 16 Ağustos itibariyle ön plana çıktığınız, kariyerden fayda sağladığınız, şanslı görüşmeler yapabileceğiniz bir döneme başlıyorsunuz. 22 Ağustos Dolunay'ı ile Aralık ayından beri yaptıklarınızla ilgili mali hak edişler alabilirsiniz. Hayatınızda güçlü bir arınma yaşayabilirsiniz.

KOVA: Bu ayın gündemi; kendinizi ikili ilişkiler aracılığı ile tanımak olacaktır. Bu anlamda daha esnek olmalı ve karşı tarafın size neyi göstermeye çalıştığına odaklanmalısınız. Ayın ilk günlerinde çatışmalar yaşanabilir ve karşılıklı olarak yenilenmeniz gerekebilir. 8 Ağustos Yeniay'ı ile ilişkilerde önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Bu yeni başlangıçlar ilişkinizin geleceği hakkında olacaktır. 11 Ağustos'tan itibaren hayata bakış açınız; mali değerleriniz, alacaklarınız, krediler, ortak paylaşımlarınız, gizli saklı konular, araştırmalar ile ilgili olacaktır. Ancak şüpheci hallere girmemelisiniz. 16 Ağustos itibariyle uzaklardan güzel haberler alabilirsiniz, güzel yerlere tatile gidebilirsiniz. Varsa eğitim yaşamınızla ilgili mutlu edici gelişmeler söz konusu olabilir. İlişkiniz yoksa uzakta yaşayan birisi ile tanışabilirsiniz. 22 Ağustos Dolunay'ı ile yıl boyunca yaşadıklarınızla alakalı güçlü bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. 24 Temmuz etrafında olan olaylar aydınlanabilir. Kendinizle ilgili önemli bir karar alabilirsiniz.

BALIK: Bu ayın gündemi; kendi hayatınızın düzenini, sağlığınızı ve özel hayatınızı gözden geçirmek olacaktır. Ayın ilk günlerinde bu konularla alakalı önemli yüzleşmeler ve beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Hayatınızı yeniden yoluna koyma isteğiniz baskın olabilir. 8 Ağustos'tan itibaren iş ve günlük yaşamınızla alakalı yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 11 Ağustos sonrası hayata bakış açınız mali durumunuza yönelik olacaktır. Ortak kazançları değerlendirerek, borç alacak dengesi kurabilirsiniz. İlişkilerinizi mantıksal biçimde değerlendirebilirsiniz. Güçlü yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. 16 Ağustos itibariyle mali anlamda şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. 22 Ağustos Dolunay'ı ile kadersel önemli bir döngü yaşamınızda kapanırken, Temmuz ayında yaşadıklarınızla alakalı aydınlanabilir, kendinizle ilgili önemli bir farkındalığa uyanabilirsiniz. İlişkilerle ilgili karmik hak edişler yaşayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder