9 Mayıs 2021 Pazar

11 MAYIS 2021 YENİAY'I - KÖKLERİNDEKİ GÜÇ!



Merhaba yeryüzü sakinleri,

11 Mayıs 2021 tarihinde, 22.00'da (tr) Ay ve Güneş'in ışığının gökyüzünde buluşmasıyla bir Yeniay evresine geçeceğiz. Yeniay, 14 gün boyunca yaşamlarımızda etkilerini hissettirmeye devam edecek.

Bu süreçte içgüdüsel olarak ihtiyacımız ve isteklerimiz; yenilenmek, kararlı olmak, köklenmek, ait hissetmek, sahip olmak, güvende hissetmek, somut sonuçlar/ kanıtlar görmek, hayatın keyfini çıkartmak, huzur bulmak, kendi değerlerimizi kararlı biçimde oluşturmak ve korumak olacaktır. 

Yeryüzünde; finans, doğa, üretim, sanat, yaratıcılık, aşk, emlak, kozmetik, gıda, toprak konuları ön plana çıkabilir.

SÜPRİZ ve KALICI FİNANSAL DEĞERLER

Bulunduğumuz alana, işe, aşka ait hissedebilmek, güvende hissetmenin ilk basamağıdır. Şayet aidiyet hissetmediğimiz yerlerde isek, bu yeniay bizi huzursuz edebilir ve özgürleşme isteğimizi körükleyebilir. Boşlukta ve huzursuz hisseden ruhumuz, huzuru bulmak adına kalıcı ve ani kararlar verebilir.

Bu süreçte; ani ve sürpriz finansal kazançlar elde etme fırsatı yakalayabiliriz.  Bu kazançlar ise güçlü ve söz sahibi insanların desteği ile gelebilir. Ani ortaklıklar kurabilir veya işbirliklerimizde kalıcı değişimler yaşayabiliriz. Ve gelen sürpriz durum her ne olursa olsun, işin hem iyi hem kötü taraflarını görerek ilerlememiz bu evrede çok daha kolay olacaktır.

Yatırımlarımız bu dönem oldukça güzel kazançlar getirebilir. Özellikle madenlere yatırım yapanlar kazanç sağlayabilir. Beklediğiniz toplu paralar varsa bu dönem elinize geçebilir.

AŞK

Kalbimizin varlığını hatırlamaya, güvende hissetmeye özlem duyan ruhumuz bu evrede aşkla beslenebilir. Yaşamda bir eşimiz, partnerimiz olsun veya olmasın, hayata duyduğumuz aşkı, aidiyeti, kendimize ve yaratılışa duyduğumuz sevgiyi bu günlerde yeniden hatırlama ve yaşama yeniden bağlanma, güven duyma fırsatına erişebiliriz. Aşkın özlediğimiz o sıcak ve samimi doğasına yeniden çağrılabiliriz.

Bu dönemde, özellikle sosyal medya ile, ani başlayan aşklar; kalıcı, sağlam ve güven dolu ilerleyebilir. Değişimlere kendisini kapatan, hayatındaki düzeni bozmak istemeyen kişiler bu evrede kurallarını yıkabilirler. Yine eşi / partneri olan kişiler, ilişkilerinin sağlamlığını sorgulayabilirler. Ani evlilik teklifleri söz konusu olabilir.

Ruh, güvende hissetmek ve önünü görmek isterken konu ister aşk ister mali değerler olsun; bu evrede adım adım gitmeli, istikrarlı ve kararlı hareket edebilmeliyiz. (Almuten mars, mars günü, mars saati gerçekleşen yeniay) Bu aşamada sınavımız; yoğun ve değişken duygusal tepkiler vermemek, yapıcı olmak, gemileri yakmamak, huzuru sağlayabilmek olacaktır.

EKTİĞİMİZ TOHUMLAR

-Tohumu gömdün, bekle! Sürekli açıp bakma tohumu çürütürsün-

Ait ve güvende hissetmek, yaşamdan zevk almak adına bugüne kadar ne yaptın? Hangi tohumun filizini bekliyorsun? 

Yoksa bir tohum ekmedin mi? 

Yılın ikinci yarısına doğru uzanan evrede, ne çok deneyimden geçtik. Bu deneyimlerde çaba harcayan, hayata küsmeyen, yine de adım atmaktan vazgeçmeyenler, şimdi güvende hissetmenin ve dünyevi değerlerin - somut sonuçların tadını çıkartacaktır.

Şayet; hayata hiçbir bağlılık hissetmiyorsanız, sadece günü kurtarıyor ve yaşamdan zevk almıyorsanız, ilk fırsatta başka diyarlara göç etmek istiyorsanız, bu yeniay sizi epey düşündürecektir. Adım attığınız her bir yol, ektiğiniz her bir tohum, yaşama olan bağlığınızı ve aşkı yeniden hatırlamanıza vesile olacaktır. Kalıcı kararlar alınabilir, kalıcı imzalar atabilir, önemli görüşmeler yapabilir, önemli yatırımlara başlayabilirsiniz.

Güç, aşk, para ne istiyorsunuz? Şimdi harekete geçme zamanı! Bastığımız toprağı hissetmenin, ektiğimiz ürünlerden tadını çıkartarak beslenmenin zamanı!

ÜLKEMİZ ve TOPLUM

Ülkemizin lilithi üzerinde ve 11. evde gerçekleşen yeniay ile... Ülkemizde ekonomi konusu epey gündem olabilir. Meclis içinde beklenmedik değişimler, tartışmalar çıkabilir. Toplum kurum ve kuruluşları, sosyal dernek ve kulüpler gündeme gelebilir. İletişim, sosyal medya, ulaşım, eğitim ile ilgili açıklamalar olabilir. Kadın ve kadın hakları ile ilgili beklenmedik gelişmeler ve kararlar söz konusu olabilir. Üretim, besin, çiftçiler, gayrimenkul sektörü gündeme gelebilir. Gayrimenkul alım satımı için güzel bir dönemdir.

Toplumda beklenmedik isyanlar, ayaklanmalar söz konusu olabilir. Doğayla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Ancak bu gelişmeler insan yapımı ekim, dikim gibi durumlarla ilgilidir. Yine insan eliyle çıkan orman yangınları duyabiliriz.

SAĞLIK

Bu süreçte; boyun, boğaz, kulaklar, mide ve hormon rahatsızlıkları tetiklenebilir. Aidiyet duygusunu güçlendirmek, söyleyeceklerimizi ve öfkemizi içimizde biriktirmemek, güvende hissetme ihtiyacı ile çok yemek yememek bu aşamada önemlidir.

YENİAY'I EN GÜZEL ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMEK İÇİN

-Çok istediğiniz başlangıçları yapın veya kararlar alın. Bu kararları merkür retrosu gölgesinin başlayacağı 16 Mayıs sonrasına bırakmamaya çalışın.

-Ani vazgeçişlerden, ani tepkilerden uzak durmaya çalışın ve en kötü kararın bile kararsızlıktan iyi olduğunu unutmayın.

-Rehavete kapılmak gelen fırsatları değerlendirmemizi engelleyebilir, dikkatli olun.

-Doğada zaman geçirmek, toprağa dokunmak hatta bir tohum ekmek ruhumuza çok iyi gelecektir.

-Kendinize ait değerler oluşturun ve var olan değerlerinize sahip çıkın. 

-Bedeninizin, hissetmenin, beslenmenin, hayatın size sunduklarının şükrünü yeniden hatırlayın.

SABİAN SEMBOL: 'BEYAZ GÜVERCİN BULANIK SULAR ÜZERİNDE UÇUYOR'

Belirsizlikler hissettiğimiz alanlarda, güvenli zeminler bulabilmek adına bazen büyük resme bakabilmek, olayları objektif olarak değerlendirebilmek gerekir. Bunun için de anahtarımız; manevi farkındalığımızı geliştirmekten, barışı ve huzuru sağlamaktan, yaşamın bize gönderdiği mesajları okuyabilmekten geçer. Endişelere kapılmamalı ve umudun hep var olduğunu hatırlamalı, önce hayata güvenmeliyiz.

BURÇLARA GÖRE

KOÇ: Yeniay ile; kendi değerlerinizi oluşturmanız ve sahip çıkmanız önemli olacaktır. Size ait mali ve manevi değerlerde sınırlarınızı çizmelisiniz. Kazançlarınız konusunda yenilenme fırsatı elde edebilirsiniz. Önemli görüşmeler, imzalar söz konusu olabilir. Mutlaka; sosyal medya, iletişim, yayıncılık, satış veya finansal fikirler konusunda harekete geçin!

BOĞA: Yeniay ile; yenilenme fırsatlarını en çok sizler hissediyor olacaksınız. Ruhunuza baharı getiren bu evrede bolluk bereket fırsatları elde edebilir, güvende hissetmeyi hatırlayabilir ve geleceğe daha umutlu bakabilirsiniz. Kendinizi ortaya koyma fırsatları elde edebilirsiniz. Hayattan ne istiyorsanız bu evrede mutlaka harekete geçin, kalıplarınızı kırın. Sağlık ve güzellik konusunda ise şifa bulabilir, yenilenebilirsiniz. Estetik operasyonlar için haritanız destekliyorsa olumlu bir evredesiniz.

İKİZLER: Yeniay ile; yeni başlangıçları hayata geçirmek yerine içe dönerek planlamak isteyebilirsiniz. Bu aşamada yenilenme düşüncelerinizle ilgili ketum olmak size fayda sağlayacaktır. Bilinçaltınızın yenilendiği bu evrede rüyalar yol gösterici olabilir. Kapalı alanlarda çalışanlar için iş yerleri yenilenebilir. Sizi huzursuz edenden özgürleştiğiniz bu evrede, maneviyatınızı güçlendiriyorsunuz. Karmik olarak yeni insanlarla tanışabilir ve onlar sayesinde önemli aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönem harcamalarınıza dikkat etmeli ve dolandırılmalara karşı temkinli olmalısınız.

YENGEÇ: Yeniay ile; hayal ve umutlarınızla ilgili geleceğe daha sağlam ve kararlı bakabilme fırsatları elde edebilirsiniz. Güçlü çevrelere girebilir veya sosyal çevreniz sayesinde önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Arkadaş çevreniz veya uzaklardan tanıdığınız biri ile yeni bir aşk doğabilir. Bu dönem baş ve mide ağrıları yaşayabilirsiniz. Enerjinizi mutlaka hareket ederek, sporla atmaya çalışın.

ASLAN: Yeniay ile; statü ve saygınlığınızın önemli olduğu bu evrede, kendinizi göstermek ve yükselmek adına önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Güçlü insanlardan destek alabilirsiniz. Kararlı olmak ve hedefe yönelmek bu evrede oldukça kazançlı olacaktır. İşbirliğine ve yeniliklere açık olmalı, mali konularda mutlaka yenilenmelisiniz. Ailenize de manevi anlamda bu dönem destek olmanız gerekebilir. İlişkiniz konusunda ise bu dönem birlikte çok sosyal olabilirsiniz veya ilişkiniz yoksa sosyal ortamlardan yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Bazılarınız bu dönem ani evlilik teklifleri alırken, bazılarınız da bebek sahibi olabilirsiniz.

BAŞAK: Yeniay ile; ufkunuzu genişletmek, fiziksel veya zihinsel anlamda özgürleşmek, yenilenmek ihtiyacında olacaksınız. Yeni bir eğitime, uluslararası işe, yayıncılık veya ticaret faaliyetine başlayabilirsiniz. İş için seyahatler planlayabilirsiniz. Sosyal medya aracılığıyla sizden farklı düşünen veya kültüre sahip olan insanlarla tanışabilirsiniz. Ait olduğunuz alan çok uzaklarda gibi hissettiren bu evrede, uzaklaşma fırsatını daha çok internet aracılığıyla bulabilirsiniz. Uzak mesafe ilişkileri gündeminizde olabilir.

TERAZİ: Yeniay ile; uzun zamandır beklediğiniz mali konular sonuçlanabilir, elinize ani paralar geçebilir. Bu finansal durum eşiniz veya ailenizle de ilgili olabilir ve onlardan destek görebilirsiniz. Ortak kazançlar sağlamak, gayrimenkul alım satımı, krediler için de uygun bir dönemdir. Bu süreçte bazılarınızın hukuksal davaları sonuçlanabilir. Aşkta ise oldukça olumlu bir dönemdesiniz. Birbirinize zihinsel anlamda bir şeyler katmak bu aşamada çok önemli ve ilişkiyi besleyici olacaktır.

AKREP: Yeniay ile; diğer insanlarla olan ilişkilerinizi gözden geçirerek değer duygunuzu güçlendirdiğiniz bir evredesiniz. Bu süreçte sağlam ve kalıcı sürpriz bir ilişkiye başlayabilir, evliliğinizde yenilenmeler yaşayabilir, evlilik teklifi alabilirsiniz. Mali konularda ise işbirliği ile hareket etmek oldukça yararlı olacaktır. Aile veya ortaklıklardan önemli kazançlar elde edebilirsiniz. 

YAY: Yeniay ile; hayat rutininizi gözden geçirdiğiniz, pek çok şeyi geride bıraktığınız, önemli bir yenilenme yaşadığınız evredesiniz. İş hayatınızın düzeni değişebilir veya iş arayanlarınız kalıcı bir iş bulabilirsiniz. Alışkanlıklarınızı ve sağlığınızı gözden geçirebilir, şifa bulabilirsiniz. Hayatınızda bu dönem en önemli şey, başlattığınız konularda istikrarlı olabilmek ve yeniliklere açık olabilmektir. İkili ilişkiler konusunda şanslı ve iletişimi yoğun bir dönemdesiniz.

OĞLAK: Yeniay ile; öz değerinizi güçlendirdiğiniz ve kendinizi hayatınızın merkezine almayı deneyimlediğiniz bir evredesiniz. Yaratıcı alanları ortaya çıkartmak, hayattan keyif almak adına adımlar atabilirsiniz. Hobilerinizden kazanç elde edebilirsiniz. Çocuklarınız ve partnerinizle ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. Bazılarınız ise ani ama uzun soluklu, güven dolu aşklara başlayabilirsiniz. Canlandığınız, huzurlu bir evredesiniz.

KOVA: Yeniay ile; hayatınızın temelinde yenilenmeler yaşadığınız, aidiyetinizi ve konforu sorguladığınız, ailenizle ilişkilerinizi güçlendirdiğiniz bir evredesiniz. Ailenizin hayatında kalıcı değişimler olabileceği gibi, gündeminizde varsa sizler de yaşam alanlarınızı yenileyebilir, dekore edebilir hatta taşınabilirsiniz. Güven duygunuzu gözden geçirebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı ve bahçe işleri gündeminize gelebilir. Evde zaman geçirme isteği, dinlenme isteği ağır basabilir. Ancak bu dönem hangi konuda adım atıp sabırla ilerlerseniz kalıcı kazançlar elde edebileceğinizi unutmayın, üretim enerjisinde olun.

BALIK: Yeniay ile; hayata bakış açınızı yenilediğiniz bir evredesiniz. İletişim, alım satım, sosyal medya, ulaşım alanları gündeminizde olabilir. Bu süreçte doğru bilgiye ulaşmak ve duyduklarınız konusunda araştırmalar yapmak önemli olacaktır. Şayet teknolojik bir cihaz alacaksanız ayın son günlerine bırakmamalısınız, merkürün retro gölgesini deneyimliyor olacağız. Bu dönem kararsızlıklarda sezgilerinize kulak vermelisiniz. Yakın çevre ilişkilerinizi güçlendirdiğiniz bu dönem yine yakın çevre sayesinde kazançlar elde edebilirsiniz. Eğitimlerle ilgili başlangıçlar yapmak da bu süreçte çok faydalı olacaktır. 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder