8 Aralık 2020 Salı

2021 YILI ve BURÇ YORUMLARI


KOÇ: Mutlu yıllar! Son 1,5 senedir kariyer ve ev alanında gerçekleşen süreçler sizi epey yordu. Hayatınızın temeline indiniz aynı zamanda saygınlık ve kariyerinizi inşaa ettiniz. Kendinizi göstermekte tıkanıklıklar yaşamış olabilirsiniz. Bu yıl ise; hayalleriniz, projeleriniz, arkadaşlıklarınız, eşitlik ve toplum konuları ön plana çıkıyor. Sosyal çevrenizde özgün yanlarınızı gösterin ve orjinal fikirlerinizi hayata geçirin. Bu konularda hem şans elde edebilir hem oldukça şaşırtıcı olaylar yaşayabilir hem de disiplin kazanabilirsiniz. Bu yıl gerçek dostlarınızı gördüğünüz, yeni sağlam dostluklar da kurduğunuz bir yıl olacaktır. Teknoloji her zamankinden daha çok yaşamınızda olacaktır. Tutulmalarla; bakış açınız genişleyecek, daha çok sorgulayacak, daha hareketli olacaksınız. Yakın çevre, eğitim, seyahatler, ticaret konuları ön plana çıkabilir. Merkür retroları ile; Şubat ayında sosyal çevre ve projeler, Haziran ayında iletişim, eğitim, yakın çevre, kardeşler, Ekim ayında ise ilişkiler gündeminizde olabilir. Mayıs ve Temmuz arası bilinçaltı, ruhsal konular, birlik bilinci ve inziva ön plana çıkıyor. İlişkiler için Nisan ayı çok daha iyi görünmektedir. Maddi konuları ise 19 Aralık sonrasına bırakmayın. Sevgiler!

BOĞA: Mutlu yıllar! Son 1,5 senedir hayata bakış açınız, eğitimler, taşınmalar, iletişim sizi epey yordu. Ancak disiplinli olduysanız da önemli ölçüde kazançlı çıkmış olabilirsiniz. Bu yıl ise; kariyer, saygınlık, en iyi haliniz, otorite ön plana çıkıyor. Bu konularda hem şans elde edebilir hem oldukça şaşırtıcı olaylar yaşayabilir hem de disiplin kazanabilirsiniz. Değişime ne kadar açık olursanız o kadar güzel ve devrim niteliğinde bir yıl geçirebilirsiniz. Uranüs sizi geçtiğimiz yıl çok değiştirdi. Enerjiyi isyan değil özgürlük için kullanmalısınız. Tutulmalarla; maddi konular, manevi değerleriniz bu yıl ön plana çıkıyor. Aynı zamanda destek almak ve destek verebilmek de bu yıl epey önemli olacaktır. Merkür retroları ile; Şubat ayında kariyer ve hedefler, Haziran ayında bütçe planlamaları, Ekim ayında ise yaşam düzeni ve sağlık gündeminizde olabilir. Mayıs ve Temmuz arası sosyal çevreden gelecek fırsatlar ve bakış açınızın değişmesi ön plana çıkıyor. İlişkiler için Nisan - Mayıs ile Eylül ayı çok daha iyi görünmektedir. 19 Kasım tutulması ise yaşamınızda kadersel önemli tamamlanmaları getirebilir. Maddi konuları ise 19 Aralık sonrasına bırakmayın ve bu tarihten sonra sağlığınızı daha çok koruyun. Sevgiler!

İKİZLER: Mutlu yıllar! Son 1,5 senedir kayıplar, dönüşümler, maddi konular, eş veya aile kazancı sizi epey yordu. Bu yıl ise; eğitimler, ufkunuzu genişletme konuları, uzak yerler ve haberler, ticaret, seyahatler ön plana çıkıyor. Bu konularda hem şans elde edebilir hem oldukça şaşırtıcı olaylar yaşayabilir hem de disiplin kazanabilirsiniz. Bu yıl oldukça önemli değişimler yaşayacaksınız. Tutulmalarla; kimliğiniz, sağlığınız, imajınız, kişiliğiniz, yaşamınızdaki kadersel değişimler, ilişkileriniz bu yıl ön plana çıkıyor. Merkür retroları ile; Şubat ayında hayata bakış açınız, seyahat ve eğitimler, Haziran ayında kendinizi nasıl ifade ettiğiniz, Ekim ayında ise ilişkiler, özgüven, sanat ve çocuklar söz konusu olabilir. Mayıs ve Temmuz arası kariyer fırsatları ön plana çıkıyor. İlişkiler için Haziran baskın olmak üzere yıl boyu deneyimler yaşayacaksınız. Maddi konuları ise 19 Aralık sonrasına bırakmayın. Sevgiler!

YENGEÇ: Mutlu yıllar! Son 1,5 senedir insan ilişkileri, başkalarında kendinizi aynalama ve tanıma dönemleri, duygular ve mantık arasında denge kurmak, evlilik ve aşk sizi epey yordu. Şimdi ilişkilerde kalıcılık sınavlarını ve sorumlulukları geride bırakıyorsunuz. Bu yıl ise; ruhsal dönüşümler, maddi konular, alacaklar, eş ve aile kazancı, ortak kazançlar, bankalar, psikolojik ve ruhsal konuları araştırma, derinleşme ön plana çıkıyor. Bu konularda hem şans elde edebilir hem oldukça şaşırtıcı olaylar yaşayabilir hem de disiplin kazanabilirsiniz. Tutulmalarla; hayat düzeniniz, iş düzeniniz, sağlığınız, spor ve diyet, evrenin planlarına teslim olabilmek, kaos ve düzen arasında denge kurmak bu yıl ön plana çıkıyor. Bir sağlık sorununuzdan özellikle üst bacak, karaciğer gibi alanlarda cerrahi operasyonla kurtulabilirsiniz. Merkür retroları ile; Şubat ayında bütçe planları, arınma, derinleşme, sezgiler Haziran ayında inziva, dinlenme, gizli saklı konuları fark etme, sezgiler, Ekim ayında ise aile, ev, hayatınızın temeli, konfor alanınız gündeminizde olabilir. Mayıs ve Temmuz arası geleceğe dair fırsatlar, eğitim, seyahatler, uluslararası bağlantılar ön plana çıkıyor. İlişkiler için Eylül ayı ve sonrası güzel gelişmeler olabilir. Maddi konuları ise 19 Aralık sonrasına bırakmayın, ilişkinizi gözden geçirdiğiniz bir dönem olabilir. Sevgiler!

ASLAN: Mutlu yıllar! Son 1,5 senedir iş düzeni, sağlık, angarya işler, iş arkadaşları, spor ve beslenme konuları, kapalı kalma durumları sizi epey yordu. Bu yıl ise; ilişkiler aracılığıyla kendinizi tanıma, evlilik, iş ortaklıkları, hukuksal konular ön plana çıkıyor. Bu konularda hem şans elde edebilir hem oldukça şaşırtıcı olaylar yaşayabilir hem de disiplin kazanabilirsiniz. Anahtar; isyan etmemek ve bireyselliği, özgünlüğü korumaktır. Tutulmalarla; aşk, eğlence, sanat, çocuklar, sosyal çevreniz, hayalleriniz bu yıl ön plana çıkıyor. Merkür retroları ile; Şubat ayında ilişkiniz, evliliğiniz, açık düşmanlarınız, ortaklarınız, Haziran ayında sosyal çevreniz, projeleriniz, hayalleriniz, Ekim ayında ise iletişim, yakın çevre, teknoloji konuları, hayata bakış açınız, eğitimler gündemde olabilir. Mayıs ve Temmuz arası ortak kazançlarda bolluk, eş kazancı veya aile kazancı artışı, sezgiler ve ruhsal konular ön plana çıkıyor. İlişkiler için yıl boyu sorumluluk alma ile ilgili deneyimler, keyifli zamanlar yaşayacaksınız. Özellikle Haziran ayı ve Aralık ayında olumlu gelişmeler olabilir. Maddi konuları ise 19 Aralık sonrasına bırakmayın. Bu tarihten sonra hem ilişki hem kariyerinizi gözden geçirebilirsiniz. Sevgiler!

BAŞAK: Mutlu yıllar! Son 1,5 senedir özgüveninizi koruma, aşk konusunda veya çocuk konusunda sorumluluklar, hayatın eğlenceli yanlarının kısıtlanması, sosyal çevreniz sizi epey yordu. Bu yıl ise; hayat düzeni, sağlık, beslenme, iş düzeni, biraz kendinize dinlenmek için izin verme durumları ön plana çıkıyor. Bu konularda hem şans elde edebilir hem oldukça şaşırtıcı olaylar yaşayabilir hem de disiplin kazanabilirsiniz. Tutulmalarla; hayatınızın temelini oluşturmak, saygınlık ve statü elde etmek, taşınma veya aile kurma konuları, ebeveynleriniz bu yıl ön plana çıkıyor. Merkür retroları ile; Şubat ayında iş, sağlık konularını yeniden değerlendirme ve düzenleme, Haziran ayında saygınlık, kariyer ve otoriter konumlarla iletişim, Ekim ayında ise maddi manevi değerleriniz, bütçe planlamaları gündeminizde olabilir. Mayıs ve Temmuz arası evlilik, iş ortaklıkları hukuk gibi konularda olumlu gelişmeler ön plana çıkıyor. İlişkiler için Eylül sonu ve 19 Aralık öncesi olumlu deneyimler yaşayabilirsiniz. Maddi konular ve aşkla ilgili değerlendirme süreci ise 19 Aralık sonrası olacaktır. Sevgiler!

TERAZİ: Mutlu yıllar! Son 1,5 senedir aile, ev, kariyer, taşınma, hayatınızın temelinde olan değişimler ve saygınlık elde etme süreci sizi epey yordu. Bu yıl ise; aşk, çocuk sorumluluğu, yaratıcı faaliyetler, spor ön plana çıkıyor. Bu konularda hem şans elde edebilir hem oldukça şaşırtıcı olaylar yaşayabilir hem de disiplin kazanabilirsiniz. Tutulmalarla; iletişim, ticaret, yakın çevre, kardeşler, uzak yolculuklar, bakış açınız bu yıl ön plana çıkıyor. Merkür retroları ile; Şubat ayında aşk, sanat, spor ve özüven Haziran ayında geleceğinize yönelik değerlendirmeler ve eğitim, ticaret konuları, Ekim ayında ise kendinizi nasıl ifade ettiğiniz ve sağlığınız gündeminizde olabilir. Mayıs ve Temmuz arası iş fırsatları, sağlığınızı şifalandırma, günlük hayatın yoğunlaşması ön plana çıkıyor. İlişkiler için Şubat, Mart ve Ağustos, Eylül ayları daha olumlu deneyimler yaşayacaksınız. Maddi konuları ise 19 Aralık sonrasına bırakmayın. Sağlığınıza bu süreçte daha çok özen gösterin. Sevgiler!

AKREP: Mutlu yıllar! Son 1,5 senedir maddi konular, iletişim, yakın çevre, teknoloji, eğitim ve seyahatler sizi epey yordu. Bu yıl ise; aile, ev ve ebeveyn sorumlulukları, yaşamınızın temelinde değişimler yapma konuları ön plana çıkıyor. Bu konularda hem şans elde edebilir hem oldukça şaşırtıcı olaylar yaşayabilir hem de disiplin kazanabilirsiniz. Tutulmalarla; maddi konular, bütçe planlamaları, disiplin, ortak kazançlar, banka ve krediler bu yıl ön plana çıkıyor. Merkür retroları ile; Şubat ayında aile, ev ve yaşam alanınız, Haziran ayında maddi manevi destek alma, sezgiler, ortak kazançlar ve borçlar, Ekim ayında ise inzivada olma durumları, şifa, ruhsal konular, sırlar, kadersel kişiler gündeminizde olabilir. Mayıs ve Temmuz arası aşk, şans, çocuklar, sanat konuları ön plana çıkıyor. İlişkiler için bu süreçte oldukça olumlu deneyimler yaşayacaksınız. Maddi konuları ve önemli görüşmeleri ise 19 Aralık sonrasına bırakmayın. Sevgiler!

YAY: Mutlu yıllar! Son 1,5 senedir maddi kazanç elde etme, değerlerinizi koruma, sabırla çalışma durumları sizi epey yordu. Bu yıl ise; eğitimler, iletişim, sosyal medya, teknoloji, seyahatler, yakın çevre ve kardeş ilişkileri ön plana çıkıyor. Bu konularda hem şans elde edebilir hem oldukça şaşırtıcı olaylar yaşayabilir hem de disiplin kazanabilirsiniz. Tutulmalarla; kimliğiniz, sağlığınız, evlilik ve insan ilişkileri, mizacınız bu yıl ön plana çıkıyor. Oldukça kadersel değişimler yaşayabilirsiniz. Merkür retroları ile; Şubat ayında iletişim, seyahat, kendinizi ifade etme, teknoloji, Haziran ayında ikili ilişkiler ve ortaklıklar, Ekim ayında ise sosyal çevreniz ve geleceğe dair projeleriniz gündemde olabilir. Mayıs ve Temmuz arası ev, taşınma, aileyle ilgili güzel gelişmeler ön plana çıkıyor. İlişkiler için Nisan ve Aralık aylarında oldukça olumlu deneyimler yaşayabilirsiniz. Maddi konuları ise 19 Aralık sonrasına bırakmayın. Sevgiler!

OĞLAK: Mutlu yıllar! Son 1,5 senedir olgunlaşma, sabır ve disiplin deneyimleri, sağlığınız ve kimliğinizi ifade etme konuları sizi epey yordu. Bu yıl ise; maddi kazançlar, değerlerinizi koruma, kalıcı değerler elde etme durumları ön plana çıkıyor. Bu konularda hem şans elde edebilir hem oldukça şaşırtıcı olaylar yaşayabilir hem de disiplin kazanabilirsiniz. Tutulmalarla; iş ve sağlık düzeniniz, dinlenme ihtiyacı, derinleşme ve sezgileriniz bu yıl ön plana çıkıyor. Merkür retroları ile; Şubat ayında bütçe planlamaları ve kazançlar, Haziran ayında iş ve sağlık düzeniniz, çok yönlü olma konuları, Ekim ayında ise kariyeriniz ve hedeflerinizi değerlendirme söz konusu olabilir. Mayıs ve Temmuz arası yakın çevre, eğitim ve teknoloji yoluyla gelen fırsatlar ön plana çıkıyor. İlişkiler için Nisan, Mayıs ayında şaşırtıcı deneyimler yaşayabilirsiniz ve Temmuz ayında olumlu gelişmeler olabilir. Maddi konuları ise 19 Aralık sonrasına bırakmayın ve bu süreçte sağlığınıza dikkat edin. Sevgiler!

KOVA: Mutlu yıllar! Son 1,5 senedir içinize kapanma durumları, ruhsal gelişim süreci, zaman zaman karamsar olmak ve bilinçaltınız, kadersel karşılaşmalarınız sizi epey yordu. Bu yıl ise; kimliğiniz, kendinizi ve özgüveninizi geliştirme deneyimleri, özgürleşme ve bireyselleşme, özgün yanlarınızı gösterme konuları, topluma rehberlik ediş süreciniz ön plana çıkıyor. Bu konularda hem şans elde edebilir hem oldukça şaşırtıcı olaylar yaşayabilir hem de disiplin kazanabilirsiniz. Tutulmalarla; aşk, çocuklar, sanat, spor, sosyal çevreniz, hayalleriniz ve toplumsal konular bu yıl ön plana çıkıyor. Merkür retroları ile; Şubat ayında kendinizi ifade ediş şekliniz, Haziran ayında aşk, sanat ve varsa çocuklarınız, Ekim ayında ise uzaklardan alınacak haberler, eğitimi gözden geçirme süreci, geleceğe dair değerlendirmeler söz konusu olabilir. Mayıs ve Temmuz arası maddi anlamda önemli fırsatlar ön plana çıkıyor. İlişkiler için Ocak, Şubat ve Ağustos aylarında önemli deneyimler yaşayacaksınız ve bu konularda bakış açınızı değiştireceksiniz. Önemli konuları ise 19 Aralık sonrasına bırakmayın. Sevgiler!

BALIK: Mutlu yıllar! Son 1,5 senedir sosyal çevreniz, ekip arkadaşlarınız, hayalleriniz, projeleriniz sizi epey yordu. Bu yıl ise; dinlenme süreci, ruhsal gelişim, şifa konuları ve kadersel karşılaşmalar ön plana çıkıyor. Bu konularda hem şans elde edebilir hem oldukça şaşırtıcı olaylar yaşayabilir hem de disiplin kazanabilirsiniz. Tutulmalarla; aileniz, hayatınızın temeli, kariyeriniz, saygınlığınız bu yıl ön plana çıkıyor. Merkür retroları ile; Şubat ayında kolektiften alacağınız haberler, inziva, sırlar, karmik kişiler, Haziran ayında aileniz, eviniz ve ebeveynleriniz, Ekim ayında ise ortak kazançlar, arınma ve bırakma süreçleri, bankalar ve borçlarla ilgilenmek söz konusu olabilir. Mayıs ve Temmuz arası kendinizle ilgili şans ve fırsatlar ön plana çıkıyor. Özellikle Şubat'ın son 10 gününde doğduysanız önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. İlişkiler için Mart, Temmuz ve Eylül aylarında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konuları ve kariyerinizle ilgili gelişmeleri ise 19 Aralık sonrasına bırakmayın. Sevgiler!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder