11 Aralık 2020 Cuma

14 ARALIK 2020 GÜNEŞ TUTULMASI - BÜYÜK FARK EDİŞ!


Merhaba yeryüzü sakinleri,

14 Aralık 2020 tarihinde 4 Güney Saros numaralı bir Tam Güneş Tutulması yaşıyor olacağız. Bu tutulma yaşama daha iyimser bakabilmemizi, daha umutlu başlangıçlar yapabilmemizi sağlayacaktır. Ancak her başlangıç öncesi bir bitiş yaşarız. Öncesinde bakış açımızı değiştirmemiz gereken olay ve durumlar karşımıza çıkabilir.

Tutulma anında Ay ve Merkür sınır dışı hareket ediyor olacaklar. Dolayısıyla başlangıçlar, duygularımız, içgüdülerimiz, iletişim şeklimiz konusunda beklenmedik durumlar olabilir ve yeryüzünde de; halk, iletişim, medya, eğitim gibi konularda beklenmedik gündemler yaşayabiliriz.

Tutulma; 16 Aralık, 21 Aralık, 3 Ocak, 20 Şubat, 13 Mart, 12 Nisan, 14 Haziran tarihlerinde tetiklenecektir.

Bu tutulma adeta Merkür Retro'ymuş gibi etki yaparak bizleri geçmişe götürebilir. Burada; düşünce, yargı, fikir, olay ve kişilerle yüzleştirerek arınmamızı sağlayabilir. Bir döngünün içinde yaşıyormuş gibi hissettiren bu süreçte sınavımız; yargılamamak, düşünce kalıplarına hapsolmamak, artık bize ait olmayanı geride bırakmaya gönüllü olabilmektir. Yüzleşme döneminde kimileri fikirleri konusunda kibirli ve değişime kapalı halde olabilir. Bu durumda yaşam kişileri yargıları ile yüzleşmeleri için kendileri ile başbaşa bırakacaktır. Bu süreçte sevgi ve sabrı seçen, kendi değerlerini ve sınırlarını koruyabilen kişiler 21 Aralık'taki özel süreçte adımlarını daha sağlam atabileceklerdir. Fazla tevazuda bulunarak başkalarının sınırlarınızı aşmasına izin vermek veya tam tersine öfkeyi seçerek hareket etmek, düşüncelerimizi diretmek de kendimize karşı da karma yaratmaktır.

Merkür'ün bu denli etkili olduğu bu süreçte zihnimizden geçenleri yaşamımıza çekebilme potansiyelimiz de oldukça yüksektir. Olumlu düşünmek olumluyu çağıracaktır. Bu süreçte önce kendimize dürüst olabilmeliyiz.

Aynı zamanda tutulma ile beraber manevi anlamda yol gösterici insanlarla karşılaşabilir, bilgi, ilaç, enerji yolu ile iyileştirme, el uzatma etkileri gözlemleyebiliriz. 

İlişkiler konusunda geçmiş bağları veya fikirleri kopartmaya gönüllü olmak, doğru iletişim kurabilmek önemli olacaktır. Yine bu süreçte özellikle 3 Ocak civarı bazılarımız kadersel karşılaşmalar, ruh eşi buluşmaları yaşayabiliriz.

Yeryüzünde; din, fanatizm, ırkçılık gibi konularla ilgili önemli sınavlar verebiliriz. Güney Amerika, Arjantin, Pasifik civarlarından görünen tutulma ile burada önemli etkiler, doğal afetler söz konusu olabilir. Bu tutulma atlar ve ordu gücü ile ilişkilendirilir.

Yükseleni Canopus yıldızı olan tutulma ile mücadeleyle gelen zafer söz konusudur. Davalarda destek sürecidir, kötülüğü iyiye, hastalığı şifaya çevirir. Bu yıldız Güney Yarımkürede daha çok etkilidir. Ancak Neptün etkisi aşı konusunda manipülasyon durumlarına da açık olduğumuzu ve sisli birtakım durumların söz konusu olabileceğinin altını çizmektedir.

Tutulma haritası çanak tipi haritadır. İlerleyen süreçte gezegenler birbirine yaklaştıkça liderlerin yaptırımları çok daha sert olabilir. Empati duygusu giderek azalırken acımasız tutumlar gözlemleyebiliriz. 

ABD içinde karışıklıklar, skandallar ve isyanlar ön plana çıkabilir.

Türkiye'nin 6. evinde gerçekleşen tutulma ile; sağlıkçılar, işçiler, medya, tutuklamalar, yeni yasalar, uzaktan eğitim konularında önemli temalar önümüze çıkacaktır. Aynı zamanda ülkemizin 8. evindeki önemli sürece ilerlerken, Güneş'imize göre de haritayı incelediğimizde ekonomi konusunda kısıtlı büyüme dönemi, dış borçlar, vergiler, yaptırımlar ön plana çıkmaktadır. Yine Sarin yıldızı etkisi ile sondaj çalışmaları ile ilgili gelişmeleri gözlemleyebiliriz. Ülkemizde ve Dünya'da kuraklık, kıtlık süreci ve üretim konuları ön plana çıkabilir. 

Adım adım Satürn Jupiter devrimlerine hazırlanırken, 1981 - 82, 1991 - 92 jenarasyonları ön plana çıkabilir. 1226'dan beri ilk kez bu kadar yaklaşacak gezegenlerin etkileri için Mart - Temmuz arasında çıkardığınız derslerle hareket etmelisiniz. Açık fikirli olmak, ufkumuzu genişletmek, büyük pencereden bakabilmek, karşımıza çıkan kişi ve olayları kendimizi geliştirme fırsatı olarak görebilmek önemli olacaktır. 

Tutulma'nın Sabian Sembolü 'Evin kapısında mutluluk sembolü bir mavi kuş bekliyor.' Bu sembolün manası; hayata karşı iyimser bakabilmek ve umutla ilgilidir. Günlük yaşamdaki ipuçlarına odaklanmak bu dönemde gerçekten önemlidir. Mutluluğun ve sevginin aranan bir şey olmadığını, içimizde var olanı açığa çıkartmamız gerektiğini, bolluk ve bereketin bizimle olmasına izin vermemiz gerektiğini göstermektedir. Düşüncelerimizle ya blokajlar koyarız ya da sevgiye ve şifaya kapılarımızı açarız. 

Hayata ve kendimize inanmak en büyük anahtarımız olacaktır.

BURÇ & YÜKSELEN BURCA GÖRE ETKİLERİ

KOÇ: Merhaba sevgili Koç ve yükselen Koçlar! Tutulma etkisi ile ufkunuzun oldukça gelişeceği, hayata daha iyimser bakabileceğiniz, geleceğinize doğru umutlu başlangıçlar yapabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Uzaklardan haberler alabilirsiniz. Hukuksal davalarınız olumlu sonuçlanabilir. Eğitim ve yurt dışı konusunda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tüm güzel başlangıçlar için olumlu ve esnek bakabilmeli, değişime açık olmalısınız.

BOĞA: Merhaba sevgili Boğa ve yükselen Boğalar! Tutulma etkisi ile sezgilerinize güvenmeyi ve daha derin bakabilmeyi deneyimleyebilirsiniz. Yaşamınızda ortak kazançlar, krediler, alacaklarınızla ilgili önemli gelişmeler olabilir. Yine bu süreçte bir arınma, yüzleşme ve rahatlama yaşayabilirsiniz. Hastalıklarınız varsa cerrahi bir operasyonun ardından şifa bulabilirsiniz.

İKİZLER: Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler! Tutulma etkisi ile kendi gölge yanlarınızı karşınızdaki kişide aynalayarak yüzleşme yaşayabilirsiniz. Değişime açık olmak ve öfkede kalmak yerine olanı sevgiyle kabul edebilmek bu süreçte önemli olacaktır. İlişkiniz, evliliğiniz veya iş ortaklığınız konusunda umut dolu yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hukuksal konularda kazançlı çıkabilirsiniz. Oldukça sosyal olacağınız bir döneme başlıyorsunuz.

YENGEÇ: Merhaba sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler! Tutulma etkisi ile günlük yaşamınızı yeniden gözden geçirip düzenlemeler yapma gereği duyabilirsiniz. İşiniz, sağlığınız ve alışkanlıklarınız konusunda büyük pencereden bakmanız ve arınmanız gerekebilir. Şifa bulduğunuz bir dönemdir. Yeni projeler ve geleceğe dair düzenlemeler gündeminizde olacaktır. 

ASLAN: Merhaba sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar! Tutulma etkisi ile hayatınız daha canlı ve coşkulu bir hale gelebilir. Aşkla tekamül edebilir ve kendinizi daha fazla tanıyabilirsiniz. Sanat, ilham, yaratıcılık konuları sizinle olacaktır. Ayrıca çocuğunuzun eğitimi de bu süreçte oldukça fazla gündeminizde olabilir. Alışveriş ve ödemeler konusunda temkinli olmalı ve sahtekarlıklara da dikkat etmelisiniz. 

BAŞAK: Merhaba sevgili Başak ve yükselen Başaklar! Tutulma etkisi ile yaşam alanınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Ev, gayrımenkuller, evle ilgili projeleriniz konusunda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ancak temkinli hareket etmek çok önemli olacaktır. Ayrıca bu süreçte aileyle veya odanızda zaman geçirmek, dinlenmek için kendinize biraz izin vermek, ailenizle ilgili sorumluluklar almak gündeminizde olabilir.

TERAZİ: Merhaba sevgili Terazi ve yükselen Teraziler! Tutulma etkisi ile hakikati, aradığınız soruların geleceğe dair cevaplarını anda, tam da bulunduğunuz yerde keşfedeceksiniz. İletişim şeklinizi değiştiren bir süreç olabilir. Zihinsel projeler, yakın çevre ilişkileri, medya, alım satım konularında olumlu gelişmeler meydana gelebilir. Acele etmemeli ve süreci adım adım yönetmelisiniz. Yine bu dönemde çalıştığınız yerden biri ile kadersel tanışmalar yaşayabilirsiniz.

AKREP: Merhaba sevgili Akrep ve yükselen Akrepler! Tutulma etkisi ile kazançlarınız konusunda yeni fikir ve düşünceler üretebilirsiniz. Geleceğinize daha pozitif bakabilirsiniz. Oldukça ön plana çıktığınız bir süreç olacaktır. Eğitimler, uluslararası işler, akademik konularla ilgili kazançlar, umutlu haberler söz konusu olabilir. İlişkiler konusunda sevildiğiniz, isteklerinizi daha rahat hayata geçirebildiğiniz, kendinizi daha rahat açabildiğiniz bir dönemde olacaksınız.

YAY: Merhaba sevgili Yay ve yükselen Yaylar! Tutulma etkisi ile en önemli kadersel değişimleri sizler yaşayacaksınız. Kendinizi değerlendirdiğiniz, bakış açınızı önemli ölçüde değiştirdiğiniz bir dönem olabilir. Geçmişi geçmişte bırakmak, geleceğe umutla bakabilmek önem kazanıyor. Sağlığınız konusunda da şifalı bir dönemdesiniz. Adım adım hareket etmeli ve daha esnek bakabilmelisiniz.

OĞLAK: Merhaba sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar! Tutulma etkisi ile sezgileriniz oldukça kuvvetleniyor. Bilinçaltınızdan gelen mesajlar bu süreçte çok önemli olacaktır. Bu içgözlem sürecinde geçmişten gelen durum, duygu ve kişiler bakış açınızı önemli ölçüde değiştirebilir. Ruhunuzu şifa bulmak için dinlendirmeniz gerekebilir. Alım satım ve seyahatler konusunda bekledikleriniz yavaş yavaş gerçekleşecektir, temkinli ilerlemelisiniz. Arkadaş çevrenizden özel biri ile tanışabilirsiniz.

KOVA: Merhaba sevgili Kova ve yükselen Kovalar! Tutulma etkisi ile geleceğe daha umutlu bakabilecek ve hayalleriniz için yeni projeler üretebileceksiniz. Tüm bunlar için sağlıksız düşünce ve yargılarınızdan arınmanız gereken olaylar deneyimleyebilirsiniz. Ekip çalışmaları oldukça gündeminizde olabilir. Davetler, organizasyonlardan fırsatlar elde edebilirsiniz. Kazançlarınız konusunda değişime açık ve sabırlı olmalısınız.

BALIK: Merhaba sevgili Balık ve yükselen Balıklar! Tutulma etkisi ile kariyeriniz veya çalışmayan biri iseniz hedefleriniz hususunda oldukça umutlu başlangıçlar yapabilirsiniz. Saygınlık kazanacağınız bir süreçtesiniz. Yalnızca onay ihtiyacı ile hareket etmemelisiniz. Eğitim, seyahat alanlarından veya teknoloji yolu ile uzak yerlerden biri ile kadersel tanışmalar yaşayabilirsiniz. Hayatınıza dair oldukça önemli sorumluluklar gündeminizde olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder