4 Ekim 2020 Pazar

4 - 11 EKİM HAFTASI - BENİ ÖLDÜRMEYEN ŞEY BANA PARLAK FİKİRLER VERİR!


Merhaba yeryüzü sakinleri,

Yılın en çok konuşulan aylarından biri olan Ekim ayına merhaba. Aya Dolunay ile başladık ve Dolunay ile tamamlayacağız. O nedenle özel zamanlardayız. Peki elimizde bir pusulamız olsa daha kolay olmaz mıydı?

4 - 11 Ekim haftasına başlıyoruz.

Pazartesi; günü keyifli geçirmek, yemek, içmek, beş duyu organımızı beslemek önemli. Ancak en önemli olan şey maddi - manevi güvenliğimiz, ait hissettiğimiz yerde olmak. Sınırlarınızı çizmeyi unutmayın, inatçı ve sabit fikirli olmaktan kaçının. Günün en önemli kelimesi; huzur.

Salı ve çarşamba; Merkür - Uranüs karşıtlığı keskinleşiyor. Zihnimizde yanan dilimizde çarpan elektirik. Bu günler parlak fikirler üretmek ve hayata geçirmek için muazzamdır. Vizyon katma zamanı. Normal sıkıcıdır günleri. Ancak isyankarlık ve fevri konuşmalar kendimize zarar verebilir. Dünyada; teknoloji, bilim, internet, sosyal medya konuşulurken, sert gaflar duyabiliriz. Doğa olayları ve hava durumundaki tuhaflıklara dikkat.

Perşembe ve Cuma; Duygularımız, isteklerimiz, içgüdülerimiz sıradışı. Kadınlardan beklenmeyen davranışlar da olabilir. Mars ve Plüto dik açısı keskinleşiyor. Bireysel anlamda; kıskançlık, güç oyunları, manipülasyonlara dikkat edilmeli. Beklenmedik yıkıcı öfke ile karşılaşılabilir. Açının yönünü değiştirmek için kendi karanlığımızı kabul edip yüzleşmek, büyük gücü amaç doğrultusunda sakin adımlar atmaya harcamak gereklidir. Dünyada güç hırsı ile acımasızlıklar, taciz, hırsızlıklar, suç oranlarının artışı, ekonomide dalgalanmalar, volkan hareketleri, yer altı problemleri,  kriminal ve mafyatik olaylar, yangınlar olabilir. Estetik ve ameliyatlar için önerilmez.

Cumartesi ve Pazar; Haftanın son koşturmalı günü cumartesi fark ettiklerimiz için harekete geçmek ve kalıcı adımlar atmak söz konusu olabilir. Ancak pazar günü artık kendimizi dinlenmeye aldığımız, ailemizle sıcak vakitler geçirdiğimiz, sevdiğimizle romantik anlar geçirdiğimiz bir gün olabilir. Daha mutlu, yeniliklere açık, eğlenceli, yaratıcı, hobilerle ve oyunlarla geçen bir gün olabilir. Lüks harcamalara, alışveriş ve abartılı yeme içmeye dikkat etmeliyiz.

KOÇ: Bu hafta maddi anlamda tam da size yakıştığı gibi cesur girişimler yapmak isteyebilirsiniz. Bütçe planlamaları söz konusu. Stresten çok yememeye dikkat edin ve bol bol hareket etmeye çalışın. Çarşamba gününden sonra yeni fikirleriniz sizi heyecanlandırırken adım adım hareket etmek çok önemli. Fikirleriniz ve yaptıklarınız çevrenizdeki toplum tarafından görülecek ve ilgi çekici bir dönemde olacaksınız. Perşembe ve cuma günlerinde iş yerinizdeki çatışmalarda taraf olmayın ve sizi kaosa sürükleyenlerden uzak kalın. Hafta sonu keyifli ve eğlenceli günler geçirebilirsiniz. Çocuklarınız ve ilişkiniz sizi rahatlatacaktır. İyi haftalar!

BOĞA: Bu hafta içgüdüsel hareket etmek isteyebilirsiniz. Keyif, yaratıcılık ve güvence ihtiyacı ile adım atabilirsiniz. Ancak siz zemine sağlam basmak istedikçe çarşamba günü itibariyle beklenmedik konuşma ve olaylar olabilir. Değişime açık olmalı, sakin hareket etmelisiniz. İkili ilişkiler öenm kazanırken sert konuşmalara hazırlanmak yerine ilişkinizi canlanadıracak aktivitelere yönelin. Cuma gününden sonra bilinçaltınızdaki korkularla yüzleşebilir ve güç kazanabilirsiniz. Korkularını ve karanlığını görebilen kişi güçlü kişidir. Hafta sonu seyahatler, iletişim konuları gündemde olabilir. Stres ile fazla harcama yapmayın. Pazar gününü keyif ve dinlenmeye ayırın. İyi haftalar!

İKİZLER: Bu hafta geçtiğimiz günlerdeki yoğunluktan sonra bastıran dinlenme isteği olabilir veya siz hareket etmek istedikçe beden ve ruh sizden inziva talep edebilir. İş hayatında veya günlük yaşamda düzen değişimleri olabilir. Perşembe ve cuma günleri iş yerinde güç oyunları ve tartışmalardan olabildiğince uzak durun. İstekleriniz konusunda beklenmedik atılımlar yapabilirsiniz, sıradışı olan yerlere ve kişilere çekilebilirsiniz. Hafta sonu bol bol sosyalleşmek isteyebilirsiniz, maske takmayı unutmayın:) Duygusal konularda çevrenizi soğuk bulabilirsiniz. Maddi konulara ise hiç girmeyin. Pazar günü ise aşk dolu, enerji dolu bir gün. İyi haftalar!

YENGEÇ: Bu hafta arkadaşlarınızla görüşmek, zaman geçirme isteğiniz baskın olabilir. Ancak hafta genelinde kendinizle başbaşa olmak sizi pek çok etkiden koruyacaktır. Özellikle ikili ilişkilerde yoğun duygusal tepkiler vermekten kaçınmalısınız. İş ve aşk üstünüze geliyor gibi hissettirebilir. Bol bol yeni fikirlere, yeniliklere odaklanmalısınız. Perşembe ve cuma kıskançlık, güç çatışmaları olabilir, enerjinizi amaçlarınıza yöneltmelisiniz. Cumartesi günü sosyal medya, yakın çevre ve kardeşlerle zaman geçirmek iyi gelirken pazar gününü mutlaka inzivaya ayırın. İyi haftalar!

ASLAN: Bu hafta kariyer merdivenlerindesiniz. Plan, heyecan ve atılımlar için güçlü hissedebilirsiniz. Çarşamba günü beklenmedik haberler, konuşmalar, yepyeni fikirler ve görüşmeler olabilir. Perşembe ve cuma günleri ise bunlar için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Duygusal konularda modunuz çok değişken olabilir. İş arkadaşlarınız ve işleriniz hakkında mobbing, tartışma ve çatışma olursa haklıyken haksız duruma düşmemek için ani değil mantıklı kararlar vererek adımlar atın, sınırlarınızı koruyun. Hafta sonu ise yaşamınızı düzenlemek, sosyalleşmek, aktiviteler yapmak önem kazanıyor. İyi haftalar!

BAŞAK: Bu hafta eğitimler, iletişim trafiği, yol trafiği bolca olabilir. Sosyal çevrenizle beraber iş yapmak, organizasyonlar yapmak söz konusu olabilir. Heyecanla yeni şeyler üretmek isteyebilirsiniz. Ve bunu kimsenin beğenisine sunmadan yapmanız gerekiyor. Perşembe ve cuma günleri ilişkiniz veya çocuğunuzla davranışlarınız çatışabilir, gergin ortam olabilir. Bence beraber hobilerle, yaratıcı aktivitelerle zaman geçirmek harika olacaktır. Güç, kıskançlık, manipülasyon duygularından uzak durun, sakin kalmaya çalışın. Hafta sonu ise sizi bekleyen keyifli günleri kaçırmamış olursunuz. Lüks harcamalar yapmamaya dikkat. İyi haftalar!

TERAZİ: Bu hafta işe odaklısınız. Bütçemi planlayayım, alacaklarımı alayım, işlerimi halledeyim derken haftanın ortasında aklınıza yeni fikirler gelebilir. Ve bunlar size yeni kazançlar getirebilir. Yeter ki isyankar olmayın ve ani konuşmalar yapmayın. Girişimlerinizi yaparken mutlaka yenilikçi olun. Eşinizin işine ve kazancına destek olmanız gerekebilir. Tatlı dilinizi ihmal etmeyin Venüsyen ruhlar. Hafta sonu bol organizasyonlu, planlı olsa da pazar günü bedeninize dinlenmesi için izin verin. İyi haftalar!

AKREP: Bu hafta kalbinizin sesini duymaya çalışıyorsunuz. Aşk istiyorsunuz veya ilişkinizde yeni heyecanlar. Bu frekansı kendinize duyduğunuz aşka da yöneltmeyi unutmayın. Fikirleriniz sizi heyecanlandırsa da çevrenizi önce ısındırmanız gerekebilir. Hafta ortasında sert ve keskin konuşmalardan kaçınmalısınız. Trafikte de dikkatli olun. Sosyal medya, kardeşler, iş arkadaşları konusunda sakin cümleler kurun ama yenilikçi fikirlerden vazgeçmeyin. Hafta sonu dinlenmek, seyahat ve eğitim planlarını organize etmek, keyif yapmak için çok uygun. İyi haftalar!

YAY: Bu hafta kendi bedeninizi, sağlığınızı ekstra korumalısınız. Biraz inzivada kalmak isteyebilirsiniz, çok koşturdunuz dinlenmek hakkınız. Ancak konuşmanız ve halletmeniz gereken konular bir türlü olmuyorsa akışta kalın, zorlamayın. Perşembe ve cuma günleri aşk, çocuklarınız, yaratıcı faaliyetleriniz konusunda sabırsız olabilir, maddi anlamda baskı hissedebilirsiniz. Sakin kalıp, yürüyüşler yapmak, düşünmeye zaman ayırmak iyi gelecektir. Hafta sonu ise eğlenceli, keyifli, sevgi dolu geçebilir. Kendinizi ihmal etmeyin. İyi haftalar!

OĞLAK: Bu hafta ilgi alanınız ilişkiniz, çocuklarınız, yatırımlarınız, yaratıcı alanlarınız. Ancak hafta ortası işlerinizi düzene sokmanız ve hızla organize olmanız gerekebilir. Çarşamba gününden itibaren yenilik fikirlerinizi çevrenize ısındırmanız gerekebilir veya onay beklentisine girmeden kalbinizin sesini dinlemek daha doğru olabilir, yeter ki isyankar hareket etmeyin. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler, ev tadilatları, ev kazalarına dikkat. Sakin kalmakta yarar var. Huzuru yakalamaya çalışın. Hafta sonu zamanınızı sevdiklerinizle yeni yerler görmeye, zaman geçirmeye ayırın. İyi haftalar!

KOVA: Bu hafta güven içgüdüsü ile evde olmak, ailenizle olmak isteyebilirsiniz. İş hayatı her zamankinden daha stresli gelebilir. Yenilikçi fikirlerinizi hayata geçirmek isteseniz de çevrenizdekiler enerjinizi çalabilir. Bence projeleri hayata geçirmeden çok kişiyle paylaşmayın. Özellikle cuma günü iletişim konularına çok dikkat edin. Sosyal çevrenizde pek çok olumsuz konuşmaya şahit olabilirsiniz. Hafta sonunu kişisel gelişim, seyahat planları ile geçirmek isteyebilirsiniz. İyi haftalar!

BALIK: Bu haftaya oldukça hızlı başlıyorsunuz. Konuşma, anlaşma ve trafik yoğunluğu söz konusu. Çarşamba gününden itibaren farkındalık, uyanış, yenilenmiş bir zihinle adım atmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma ilişkilerinizde yoğun tepkiler çatışmalara sebep olabilir. Güç çatışmalarından uzak kalın. Hafta sonunu ailenizle geçirmek ruhunuza çok iyi gelecektir. Sohbetiniz bol olsun. İyi haftalar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder