21 Nisan 2020 Salı

23 NİSAN 2020 YENİAY'I - HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK!

Herkese merhabalar,

Takvimler 23 Nisan 2020'yi gösterdiğinde gökyüzünde Ay ve Güneş kavuşarak Yeniay'ı meydana getirecekler. Yeniay'ın anlatacağım etkileri 14 gün boyunca sürecek.

Yeniay'ın ışığı bu defa çok daha sert ve gözlerimizi alıyor. Bu defa ona başımızı çevirmek hiç mümkün olmayacak. Bu süreç, tüm yaşananların her şeyin eskisi gibi olmaması için yaşandığını bizlere anlatır nitelikte. Yeninin hepimizin hayrına olduğunu göstermeye çalışırken bizler değişime direndikçe düzenimizi bozan ani olaylar yaşayacağız. Bize ait olduğunu sandığımız beşeri değerlerin aslında hiçbir zaman bizim olmadığını deneyimleyeceğiz. 3 derece Boğa burcunda gerçekleşen Yeniayda Ay, yücelim derecesinde olduğu için yaşatacakları konular baskın olacak.

Kasım ayında bu dönem başlattığımız konular neticelenirken, bu 14 günlük süreç esasen 2021'in başlangıcını bizlere gösteriyor olacak.

Öncelikle Hava Çağı'na doğru ilerlerken yaşananların, hepimizin eşit olduğunu değil ne kadar da eşit olmadığımızı ayrıca gelişmişlik ve medeniyet sandığımız her şeyin ne kadar da yetersiz olduğunu bizlere gösterdi. Üstelik Hava Çağı dönemine henüz geçmedik elbette, bu bir Sıfır Yılı. İkinci adım 2023, üçüncü adım ise 2164 yılında gelecektir.

Yeniay'ın 14 günlük bireysel etkilerine baktığımızda kendimize şunu sormalıyız; birey olabildik mi? Öncelikle kendimize saygı duymayı, kendi içsel özgürlüğümüzü korumayı, geçmişte yaşanmış ve bilinçaltımızda kalmış olan acılardan ne kadar özgürleşebildiğimizi kendimize sormalıyız.

Bugüne dek bize ve ruhumuza hizmet etmemesine rağmen düzenimizi değiştirmediğmniz, saplanıp kaldığımız, ısrarcı olduğumuz konularda elinizi taşın altına koyma vakti geldi. Satürn ve Mars kendinizi özgürleştirmeniz için çaba harcıyor. Kendi zihin hapishanemizden çıktığımızda ve bizi esir edenin düşüncelerimiz olduğunu fark ettiğimizde çemberi kırarak azad olacağız. İlişkilerimizde ruhumuzun derinlerindeki yarayı dönüştürecek, güvende olmak isteyecek ve kararlar alacağız.

Ve hayat şunu sordurtacak; bir birey olarak bu topluma katkım veya zararım ne?

Koç yükselirken ve yöneticisi Mars Algol derecesinde hareket ederken Venüs retrosunun etkilerini de iyiden iyiye hissetmeye başlayacağız. Venüs bizlere salgını başlattığından beri nefs terbiyesi veriyor. Para ve ilişkiler ciddi sınavlardan geçiyor. Dokunmak, çok yemek, para harcamak bizlere zarar olarak dönüyor. Bu dönemde güvende olma ihtiyacı ile fazla yemek yememeye ve alışverişi abartmamaya dikkat etmeliyiz.

Yaşamımızda ani gelişen olaylara karşı öfkemizi kontrol altına almamız, yaşanan her şeyin iyiliğimiz için olduğunu ve aslında aylardır bizlere bir şeyler anlatmaya çalışıp artık buna mecbur kaldığını kabule geçmemiz gerekiyor.

Hem bireysel hem toplumsal olarak ani ve şok edici gelişmeler yaşatacak olan Yeniay; Altair, Sharatan, Mesarthim hatta Hamal yıldızlarının enerjisini yeryüzüne gönderiyor.

Toplumsal etkilere baktığımızda;

*Sharatan yıldızı yapılan yanlışların aniden ciddi bedellerini ödeten bir yıldızdır. Bireysel olarak da toplumsal olarak da ani kayıplara sebebiyet verir. Yeryüzünde; ekonomide sarsıcı olaylar, hayatlarımızda sarsıcı değişimler, bir liderin itibar kaybı, beklenmedik ayrılık ve bitişler, doğa olayları ve depremsellik demektir. Aniden derslerini öğretir ve gider. Jupiter 91 depreminde Sheratan yıldızı ile kavuşumdaydı.

*Ayrıca boyun ve boğaz bölgesine dikkat etmeliyiz. Sharatan ve Boğa yeniayı boğaz çakramızı işaret ediyor. Kendimizi doğru ifade edebilmek, içimizde tutmamak bu dönem çok daha önemli olacaktır.

*Ekonomik anlamda ülkemizde de kriz belirginleşirken, destek almak durumunda kalabiliriz. Yatırımlar ve harcamalar konusunda ekstra dikkatli olmamız gereken dönemdeyiz. 11. eve düşen Yeniay belediyeler, sosyal yardım dernekleri ile ilgili kısıtlamalar ayrıca toplumun özgürlüğünü kısıtlayacak ani ciddi ek yaptırımlar da getirebilir.

*Piyasada ciddi sert dalgalanmalar olabilir.


*Virüs genç kesimi de iyice etkisi altına alabilir. Gençler ve çocuklar da dikkatli olmalıdır.


*Virüs ABD'de daha da ciddileşirken, Afrikaya sıçradıktan sonra yönünü oraya doğru değiştirebilir.

*Dünya çapında isyanlar ve grevler söz konusu olabilir.

*Venüs Lucifer konumuna geçerken 1 Temmuza doğru virüs ülkemizde bitebilir ancak başka ülkelerde bu konum salgını tekrar tetikleyebilir.

*26 Nisan'dan sonra retroya geçen Plüto ile korkularımız azalabilir ama rehavete kapılmamak esas Mayıs ayında önemli olacaktır. Gereken şifa 7 Mayıs'tan sonra gelebilir, o zamana kadar ekstra dikkatli olmalıyız.

*Atlas kuyrukluyıldızının Dünyaya iyice yaklaşmasından sonra şayet tamamen parçalanmazsa, kadersel müdahale gelerek olayların seyri net olarak belirlenecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder