21 Şubat 2020 Cuma

23 ŞUBAT 2020 YENİAY'I - HAYALLERİN GERÇEK OLABİLİR!




Herkese merhabalar,

23 Şubat 2020'de, gökyüzünde Ay ve Güneş birleşerek Yeniay'ı meydana getirecekler. Bu Yeniay o kadar güçlü ki; içinde Fomalhaut gibi bir kraliyet yıldızını ve Algol sabit yıldızını barındırıyor. Olmazları olduracak bir döneme başlıyoruz!


Yeniaylar, başlangıç enerjisidir fakat bu Yeniay'da Merkür retro olduğu için başlangıç yapmadan önce şöyle bir gözden geçirme sürecindeyiz. Hava elementi olmadığı için ise en büyük yardımcımız; sezgilerimiz. Hayallerimiz için adım atacak ve bizlere engel olan ne varsa yaşamımızdan çıkaracağız.

17 Şubat'tan beri şunu yaşıyoruz; hayat hızla akıp giderken, birden filmin ağır çekimde geriye doğru sarıldığını düşünün. O filmin içerisinde; çocukluk anılarınız, travmalarınız, eski ilişkileriniz, eski arkadaşlarınız, korkularınız ve bastırdığınız gölge yanlarınız saklı. Hepsini yeniden seyrediyor ve yüzleşiyoruz. Gözden kaçırdıklarımızı fark edip aydınlanıyoruz. Bazen de kaçırdığımız fırsatları yeniden değerlendirmemiz için hayat tekrar önümüze sunuyor.


Bu dönemde; ağlamak, kurban psikolojisine girmek, mağduru oynamak, alkol almak, uyuyarak yaşamdan kaçmak hiçbir işimize yaramıyor. Hayat bizden; zihnimizi dinlendirmemizi, sessiz kalarak fark etmeye devam etmemizi, gerçekçi ve somut adımlar atarak davranış ve duygularımızın sorumluluğunu almamızı istiyor. 

Esas olgunluk; vazgeçebilmekte ve bırakabilmekte gizli.

1 - 7 aksında gerçekleşen Yeniay ile geçmişte yaşadığımız ve hala bırakamadığımız konuları, hayatımızdaki insanlar bize aynalıyor, korkularımızı belki de gölge yönlerimizi bizlere göstermeye çalışıyor. 

Gölgenizden utanmayın. Gölgemizi, karanlığımızı ne kadar baskılarsak onu o kadar besleriz. O yanımız illa kötücül olmak zorunda değil. Örneğin; çok iyi niyetli biriyseniz belki de onu insanlara öğretmeye geldiniz?  Düşünün; aileniz, toplum, sevgiliniz, çevreniz ayıpladı diye hangi yanlarınızı ortaya koymaktan çekindiniz? O yanınızı keşfettiğinizde ve onu göstermekten çekinmediğinizde, onun da sizin için bir armağan olduğunu fark edeceksiniz. 

Gelelim Yeniay'ın diğer yaşatacaklarına... Yeniay enerjisi Balık temasında gerçekleşiyor. En çok balık burçları olmak üzere hepimizi etkileyecek. Balık, zodyağın son burcudur. İçinde her şeyi sınırsızca barındırır. O bilinmezdir. Bilinmez, herkes için korkutucudur. Ölüm de bu yüzden bizlere korkunç gelir. Bugüne kadar olan bir yıllık döngüde pek çok şeyi deneyimledik. Artık bireysel ve toplum olarak her şeyi bilmeye, düzeltmeye, planlamaya insan aklının yetmediğini, bildiklerimizin sadece okyanusta bir damla olduğunu, akışın bize en doğrusunu getireceğini, yaşamın planlarına güvenmeyi deneyimleyeceğiz. Zihnimiz rahatlayacak ve aslında kalbimizle görebilmeyi, ruhumuzu fark etmeyi, mantıktan çok; vicdanı, merhameti ve sevgiyi hatırlayacağız.

Aşk, ilişkiler ve denge evinde meydana gelen Yeniay ile bazılarımız bu dönemde ruh eşini bulacak, bazılarımız ilişkilerini ve iş ortaklıklarını gözden geçirecek, bazılarımız ilişkilerinde mucizelerle karşılaşacak, bazılarımız da az önce bahsettiğim gibi ilişkiler vasıtası ile kendi gölge yanlarını tanıyacak ve dengeye kavuşacak. Aşkın değerini bilenler mükafatını alırken, bilmeyen kalpler için ise karma zamanı olabilir. Sunduğunuz sevginin ve iyi niyetin sınırsızlığına, karşı tarafın kalbi kör olmuşsa, sitem etmek faydasız. Miadı dolmuş ve size bir şey katmayan ilişkiler son bulacak. Evren o değeri artık kendinize vermenizi ve vazgeçebilmenin bilgeliğine kavuşmanızı sağlayacak. Aşk ve sevginin değerini bilenler için ise kadersel buluşmalar söz konusu olabilir. Buradaki aşk, Venüs'ün getirdiği dünyevi zevkler ve flört enerjisi ile ilgili değil. Neptün'ün getirdiği; kendini ona adama, kendini o kişinin gözlerinde bulma, içinde ego ve taktik barındırmadan sevme, o kişinin yaratılışını sevme ve spiritüel sevgi ile ilgili. Yeter ki, ayaklarımız yere sağlam bassın. Yeter ki, akışı zorlamayalım ve evrenin planlarına güvenelim.

Ne güzel bir mesajdır ki; Yeniay'a Oğlak enerjisi destek oluyor. Yani; hayallerin için somut adımlar at diyor. Hayallerini hayata geçirmekten çekinme. Yaşamda ilerleyeceğin yol için sana semboller, rüyalar ve işaretler göndereceğim. Adım attığın her şey sağlam ve kalıcı olacak. Yeter ki iste, yeter ki korkma. Hayal kurmak sınırsız, evrenin sana verebilecekleri sınırsız. Eline kağıt ve kalem alarak dileklerini yaz. Hatta yanına da mavi bir mum yak. Her gece yatmadan önce; hayallerin ve isteklerin için, hayatta gitmen gereken yolu görmek için niyet et. Her sabah uyandığında gördüğün rüyaları yaz. Evrenin ilahi dokunuşunun olduğu bu dönemi mutlaka değerlendir. Aradığın tüm cevaplar için içe dönme vakti. Göreceksin ki, asla yalnız değilsin ve yaşadığın hiçbir şey boşuna değil. 

TOPLUMDA;

Ortadoğu bambaşka olaylarla gündemde olmaya devam ederken yaşanan süreçlere belirsizlik hakim olacaktır. Aynı zamanda yeryüzünde merhameti sorguladığımız bir dönem olabilir. Sağlık sektörü, ilaç, alkoller, intihar ve zehirlenmeler de oldukça gündemde olacaktır. Bazı büyük ortaklıkların bitişine, evliliklerin bitişine şahit olabileceğimiz gibi yeni ortaklık ve evlilikleri de çokça duyacağız. Eşlerin ailesi ve özellikle kardeşleri ile ilgili problemler günyüzüne çıkabilir.


SAĞLIK;

Su ve sudan gelecek problemler, ayak bölgesinde sorunlar, enfeksiyonlar, zehirlenmeler söz konusu olabilir. Bu dönemde meydana gelen sağlık sorunları bastırdığımız psikolojik durum ve travmalarımızın açığa çıkmasından kaynaklanabilir. Su enerjisi ile buluşmak yani; deniz, göl kenarında olmak, spiritüel konularla ilgilenmek ve inancınıza göre ibadet etmek iyi gelecektir.

YÜKSELEN BURCA GÖRE;

KOÇ:

Yeniay ile 14 gün boyunca; derin fark edişler yaşayacaksınız. Sezgileriniz artacak ve rüyalarınız yol gösterici olacaktır. Hayattan uzaklaşarak içe dönmek iyi gelecektir. Yüzleşmeler, kadersel konular, sizden gizlenenler ve kendinizden gizledikleriniz, hastalıklar ve şifa, spiritüel konular ve inançlarınız gündeminizde olacaktır.

BOĞA:

Yeniay ile 14 gün boyunca; hedeflerinize giden yolda size engel yaratanlar, arkadaş çevreniz, yardım ve destekte bulunduğunuz topluluklar gündemde olacaktır. Hedefleriniz için yeni eğitimler alabilir, yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Yeni yolculuklara çıkmak veya yer değiştirmek söz konusu olabilir. Yardım ettikçe yardım bulacaksınız.

İKİZLER:

Yeniay ile 14 gün boyunca; kendinizin en iyi halini sorgulamaya başlıyorsunuz. Toplumdaki saygınlığınız, mevkiniz, kariyer hedefleriniz, evlilik hayatınız, babanız ve otoriter konumlar ile sorumluluklarınız gündemde olacaktır. Bir ebeveynseniz daha çok ilgi ve şefkat göstermeniz gerekebilir.

YENGEÇ:

Yeniay ile 14 gün boyunca; hayatı algılayış şekliniz değişiyor ve daha geniş bakmayı deneyimliyorsunuz. Hayatınıza renk katmak isteyebilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacak ve derinleşeceksiniz. Yaşamdan öğrendikleriniz, eğitim ve kurslar, seyahat planlarınız, uzak ülkeler, medya, internet ve macera duygunuz gündemde olacaktır. 

ASLAN:

Yeniay ile 14 gün boyunca; size maddi ve manevi anlamda destek olan kişiler, durumlar, keskin fark edişler, ruhsal dönüşüm, yaşamınızdan size engel olan şeyleri çıkartabilmek, bankalar, borçlar, hukuksal konular ve ortak gelirler gündemde olacaktır. Bu dönemde bir sağlık sorununuzu şifalandırmak için ameliyat geçirebilirsiniz. Duygularınızı keskin ve krizli biçimde dışarıya vurmadan önce altında yatan sebepleri fark etmeye çalışmalısınız.

BAŞAK:

Yeniay ile 14 gün boyunca; ikili ilişkiler, denge ve akışa bırakmak gündeminizde olacak. Yeniay temasında anlattıklarımı keskin biçimde yaşıyorsunuz. Eski ilişkileri gözden geçirmek, yeni ilişkinizdeki sorunları halletmek için güzel bir dönemdesiniz. Ayrıca iş ortaklarınız varsa onlar da gündemde olabilir.

TERAZİ:

Yeniay ile 14 gün boyunca; hayat düzeninizi, iş hayatınızı ve alışkanlıklarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Sağlık sorunlarınızı halledebilirsiniz. Evinizde kalabalık misafirler ağırlayabilirsiniz. Ayrıca daha önce başvurduğunuz bir iş yerinden haberler alabilirsiniz.

AKREP:

Yeniay ile 14 gün boyunca; eski ilişkileriniz gündeme gelebilir. Sorunları halletmek isteyebilir veya ders alıp almadığına bakabilirsiniz. Aynı zamanda yepyeni biri yaşamınıza girebilir. Yaratıcılık gerektiren işler yapmak için harika bir dönemdesiniz. Yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarınız da gündeminizde olacaktır. 

YAY:

Yeniay ile 14 gün boyunca; çocukluk korku ve travmalarınızla yüzleşebileceğiniz gibi çocukluktan tanıdığınız kişilerle karşılaşabilirsiniz. eviniz, ev dekorasyonu, aileniz gündemde olacaktır. Eski eşyalardan kurtulmak için harika bir dönemdesiniz. Bazılarınız evlilik kararı alabilirsiniz.

OĞLAK:

Yeniay ile 14 gün boyunca; hayata bakış açınız, iletişim, sosyal medya, alım - satım konuları oldukça gündemde olacaktır. İmzalamanız gereken şeyleri iyi okuduğunuzdan emin olmalısınız. Kardeşleriniz de bu dönemde gündeminizde olacaktır. Ayrıca iş veya eğitim için seyahatlere çıkmanız gerekebilir.

KOVA:

Yeniay ile 14 gün boyunca; kazançlarınızı gözden geçirebilir, yeni kazanç yöntemleri bulabilirsiniz. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir şeyi satın alabilirsiniz. Dolandırılmadığınıza emin olmak için çok dikkat edin. Ayrıca özdeğerinize sahip çıkmak ve sınırlarınızı korumak adına deneyimler yaşayabilirsiniz.

BALIK:

Yeniay ile 14 gün boyunca; anlattığım Yeniay temalarını belirgin biçimde yaşayacaksınız. Geçmişteki temalar tekrar ederken gözden geçirme ve şifalanma döneminde olacaksınız. Aynı zamanda imajınızı değiştirebilirsiniz. Hayata bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Sezgilerinize ve hayatın size göstermek istediklerine odaklanın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder