24 Kasım 2019 Pazar

26 KASIM 2019 YENİAY'I - HAYAT AKIŞINI DEĞİŞTİR!



Takvimler 26 Kasım 2019'u, akrep ve yelkovan İstanbul saati ile 18.04'ü gösterdiğinde, göklerde Ay ve Güneş kavuşacak ve Yeniay'ı meydana getirecekler. Yeniay 6. evde 4 derece Yay burcunda gerçekleşecek. Yeniaylar başlangıç enerjisidir, bu AY ciddi bir karmik - kadersel tamamlanış enerjisi ile yılı bitirmek ve yeni başlangıçlara hazırlanmak söz konusu. Üstelik çoğu gezegen yönettiği burç enerjisinde olduğu için bu Yeniay'ı 14 gün boyunca çok güçlü biçimde yaşamlarımızda deneyimleyeceğiz.

Yıl boyu hep güven arzusuyla, temkinli, adım adım hareket ettik hatta belki de korku ve kaygılar sebebiyle kendimizi durdurduk. İsteklerimiz hayal, hayatlarımız durağan, aynı döngü içerisinde kaldı. Şimdi ise o döngüyü yıkmak için önümüzde bir kapı açılıyor. Şans, bolluk, bereket, genişleme enerjisinin güçlü olduğu Jupiter, yılı tamamlayıp enerjisini değiştirirken; aşk, sevgi, değer duygumuzu yöneten Venüs ile kavuşacak. İki güçlü enerji birleştiğinde - ki bu enerji Yay'da olduğunda- bizden ufkumuzu genişletmemizi, pozitif enerjide olmamızı ve hayatın ilahi akışına, adaletine güvenmemizi ister. Şansın yanında olacağına inanan, güvenen, kibir ve tembelliğe kapılmayanlar bu yılın ödülünü iyicil alacaktır. Tabi yıl boyu etik ve ahlaklı davrandıysak. Deneyimlerimizi heybemize alıp onları yeni yıla taşıyacağız. Eğitim, yolculuklar, inançlarımız, hukuksal konular nihayete kavuşabilecek. Yıl boyu tıkanmış meseleler, yaşadığımız farkındalıkla çözülmeye başlayacak.

Merkür ise tam bugünlerde retrodan çıkmış bizleri zihinsel olarak dönüştürmüş ve planlar kurdurtmuşken artık onları hayata geçirebileceğiz. Son bir farkındalık ve arınma yaşatan Merkür yani iletişim ve zihinsel enerji, Mars'ın da aynı noktaya gelişi ile bize bu konularda adımlar attıracak. Yıl biterken; eksik bir şey kalmayacak ve yılın öğretmek istediğini alıp son noktayı koyacağız. Hatta bu yılın değil, belki 2016'dan beri sürüncemede kalmış hangi temalar varsa noktayı koyacağız. Uranüs karşıtlığı bu konularda bizlere fevrilik getirse de, sakin ve stratejik hareket etmekte fayda var. Gerilim ve tartışmadan uzak, isteklerimizi pozitif enerji ile hayata geçirmeliyiz.

Vee Yeniay anında Neptün S(durağan) konumda, Merkür ile olumlu açıda, hem de Ankaa yıldızı ile kavuşumda! Küllerimizden doğma enerjimizi burada net olarak görmekteyiz. Bir gezegen bir noktada duruyorsa, orayı daha çok vurguluyor demektir. 10. evde olan varlığı; toplumsal statümüz, saygınlığımız, en üst noktamız, zirvemizle ilgilidir. Maksimum noktamızdır. İşte o maksimum noktaya çıkabilmek için Merkür'ün ay boyu bize öğrettiklerine gözlerimizi açmalı, takıntılarımızdan, dürtülerimizden arınıp, kafamızdaki kalıpları değişime direnmeden dönüştürmeliyiz. Merkür'ün Satürn ile olan olumlu açısı, tüm bunları gerçekleştirdiğimiz takdirde olumlu dönüşümümüzün kalıcı olacağını göstermekte. 

Bu hafta kalbinizi tıpkı kuzey ay düğümünün iki yıldır işaret ettiği gibi, sevgiye açın. Gerçeklerden kopmadan yaşadıklarınızın içinde sizi koruyan ve hak edişiniz olan mesaja odaklanın. Çevrenize sevginizi sunun. Duygusal yaralarınıza, bam telinize aniden dokunacak olaylar yaşayabilirsiniz.

6. ev Yeniay'ı ile; hayat düzenimizi değiştirme gücünü kendimizde bulacak ve yaşam rutinimizi daha verimli, bize ruhsal doyum sağlayan hale getirmek isteyeceğiz. İşimizle ilgili güzel başlangıçlar yapabilir, iş seyahatlerine çıkabiliriz. Sağlık konusunda iyileşmeyen bir hastalığımıza çözüm bulabiliriz. 

Toplumda; zehirlenme vakaları, bazı dünya liderlerinin beklenmedik çıkışları, yangınlar, depremler, dini mekanlar, eğitimle ilgili konular, sporla ilgili başarılar, eski yasalar gündeme gelebilir. Bu yeniay; ülkelerin farkındalık geliştirip 2020'ye hazırlanması için son çıkıştır.

BURÇ ve YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE;

(Öncelikle yükseleninize göre okumalısınız.) 



KOÇ: Yeniay enerjisini; hayata bakış açınızı genişletecek olaylar şeklinde deneyimleyeceksiniz. Yükseköğrenim, uzak yolculuklar ve uluslararası bağlantılar, dil, inançlar, hukuk, aile büyükleri ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Geleceğinize yönelik adımlar atacaksınız.

BOĞA: Yeniay enerjisini; çarpıcı deneyimlerle yaşayabilir, büyük bir değişim geçirebilirsiniz. Uranüs sizleri Mayıs ayından beri değiştiriyor. Yeniay da eski kalıp ve takıntılarınızı bırakmanız için size yardım edecek. Ani hareket etmemeye, sakin kalmaya çalışın. Borç, krediler, alacaklarınız, eş kazancınız gibi konularda iyicil bir süreçtesiniz.

İKİZLER: Yeniay enerjisini; ilişkileriniz ve evlilik ile ilgili yaşayacaksınız. Sürüncemede kalmış konular varsa bu dönemde çözüme kavuşturmanız mümkün. Aynı zamanda ilişkinizde evlilik kararı alabilir veya evliliğe gidecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Hayatınıza girecek kişi sizi aynalayacak kişidir, ruhsal gelişiminize katkı sağlar. İş ortağınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ: Yeniay enerjisini; hayatınızı düzene sokmak için kullanabilirsiniz. İş düzeninizi sizi daha mutlu edecek hale getirebilir, bedeninizi daha sağlıklı hale getirebilir, zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Evinizi düzenleyebilir, fazlalıkları atabilirsiniz. Günlük rutininizi yenileyebilirsiniz. Evcil hayvanınızla daha çok ilgilenmeniz gerekebilir.

ASLAN: Yeniay enerjisini; kendinizi ortaya koyma ile ilgili deneyimliyorsunuz. Daha çok göz önünde olabileceğiniz, kendiniz olacağınız bir dönemdesiniz. Yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı kullanın. Yeni bir aşk veya ilişkinizde aşkın daha da romantik hale gelmesi, eğlence ve şans sizinle olacak. Bebek sahibi olmak için de değerlendirebilirsiniz.

BAŞAK: Yeniay enerjisini; hayatınızın duygusal temelinde yaşayacaksınız. Eviniz, aileniz, yaşam alanınız, doğduğunuz yerle ilgili konular gündemde olabilir. Geçmişten gelen sorunlarınız varsa çözülebilir. Ev, arsa alabilir, satabilirsiniz. Evinizi güzelleştirebilirsiniz.

TERAZİ: Yeniay enerjisini; iletişim alanında deneyimliyorsunuz. İletişim trafiğinin de, yol trafiğinin de artacağı bir dönem. Kısa seyahatler size iyi gelecektir. Yapacağınız konuşmaları, sunumları bu döneme denk getirebilirsiniz. Ticarette başarılar yakalayabilirsiniz. Sosyal medyada girişimler yapabilir, yayınlar yapabilirsiniz. Eğitimle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Aynı zamanda kardeşiniz ve yakın çevrenizle daha çok iletişimde olduğunuz bir dönem olacaktır.

AKREP: Yeniay enerjisini; sahip olduğunuz kaynaklarla ilgili yalayacaksınız. Kaynaklarınızın değerini bilmeniz gereken bu dönemde belki de gelirlerinizi arttırmak adına bir eğitime başlayabilirsiniz. Bir hobinizden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Kaynaklarınızı büyüteceksiniz.

YAY: Yeniay enerji Yay burcunda gerçekleşiyor. Yaşamınızda büyüme ve gelişme, şans ve dilekleriniz için adım atmanın tam zamanı. Her alanda size yarayacak bu yeniay enerjisi ile ilahi bir desteğin size yardım ettiğini fark edebilirsiniz. Dış görünüşünüzü yenilemek de size iyi gelecektir. Sağlığınız için faydalı olacaktır. Yenilenin, hayatınızın her alanını güzelleştirin, bu güzel enerjiyi kaçırmayın.

OĞLAK: Yeniay enerjisini; bilinçaltınızda deneyimliyorsunuz. Bilinçaltınızda hangi enerjiyi büyüttüğünüz bu dönemde çok önemli olacaktır. Rüyalarınız çoğalır, sezgileriniz artar, evrenin sembolleri belirginleşir, kulak vermelisiniz. Spiritüel ve ruhsal çalışmalar, inzivada olmak size iyi gelecektir. Çevrenize yardım ettikçe şifa ve şans sizi bulacaktır. Bilinçaltınızdaki korku ve kaygılardan kurtulacaksınız. Sizden gizlenen sırlar da bu dönemde açığa çıkabilir.

KOVA: Yeniay enerjisini; sosyal çevrenizle ilgili deneyimliyorsunuz. Arkadaş çevreniz ve katıldığınız organizasyonlar artıp daha sosyal olabilir ve arkadaş çevrenizden; iş, eğitim, aşk gibi konularda fırsatlar sağlayabilirsiniz. Gerçekleştirmek istediğiniz bir hayaliniz ve projeniz için büyük bir adım atabilirsiniz.

BALIK: Yeniay enerjisini; toplum önündeki imajınızla ilgili deneyimleyeceksiniz. İş ve kariyeriniz ile ilgili atılımlar yapabilirsiniz. Terfi ve zam gündeme gelebilir. Statü değişimine soyadı değişimi de dahildir, bazılarınız bu dönemde evlenebilir. Hayatta zirveye çıkmak için bu dönemde büyük bir şansa sahipsiniz, gücünüzü iyiye kullanın.

Sevgiyle...













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder