6 Ekim 2019 Pazar

BÜYÜME SANCISI - GÜNEŞ & SATÜRN & PLÜTO & KARMA


Güneş; benliğimiz, kimliğimiz, yaşam kaynağımız, kalbimiz, kim olduğumuzdur. 6 Ekim itibariyle gökyüzünde başlattığı enerji bizlere doğumu hatırlatır. 14 Ekim'e kadar benliğimiz yeniden doğuyor ancak doğumdan önce ölüm vardır. Benliğinde nelerden sıyrılacaksın? İçinde neyi öldüreceksin? Ve onu, neye dönüştüreceksin?

Satürn; karmayı temsil eder. Yaptıklarımızın bize hangi derslerle döneceği, ruhumuzun hangi deneyimlerle büyüyeceğidir. O bir öğretmendir. Elindekini alarak aldığı şey için çabalamanı ister. Yaşamımızda bazen babamız, bazen patronumuz, bazen bizden büyük kişilerdir. 6 - 14 Ekim arası sorumluluklarımız fazlalaşabilir, dersler ağırlaşabilir, otoriter konumlarla sorunlar yaşayabiliriz. Hayat kendini daha ciddiye aldırabilir. Biz sorumluluklardan kaçtıkça, otoriter konumlarla çatışabiliriz, egomuz, kim olduğumuz baskılanabilir. Hayatımızda çıkan engeller kendimiz olmayı engelleyebilir.

Plüto; onu uzunca anlatmaya gerek yok. Çürük olanı yıkar, yaşam derinden ve baştan başlar. Ölümdür. Doğum için. Güneş - Plüto karesi 14 Ekim'de başlayarak 14 gün boyunca etkisini sürdürecek. İçimizde ölen bir şeyler var. Şayet; karamsar enerjiye kapılmaz, kendimizde ve daha önemlisi bulunduğumuz ekipte, ailede, işimizde sorumluluklarımızı yerine getirirsek, güç savaşlarına ve baskı enerjisine girmezsek, ilişkilerimizi daha ciddiye alırsak, adımlarımızı sağlam atarsak, disiplinli ve sabırlı olursak güneş her zamankinden daha parlak doğacaktır.

Büyümenin sancısının, yerini yeniden doğuşun hafifliğine bırakması dileğiyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder