3 Haziran 2019 Pazartesi

3 HAZİRAN 2019 YENİAY'I - HAK EDİŞLERİNLE PARLA


Takvimler 3 Haziran 2019'u, akrep ve yelkovan 13.01'i gösterdiğinde göklerde Ay ve Güneş kavuşarak Yeniay'ı meydana getirecek. Yeniay'lar başlangıç enerjisidir. Ancak başlangıçlar için Ay biraz görünür olmalıdır bu nedenle atacağınız yepyeni adımları bir gün sonrasında atmalısınız. En çok; İkizler, Yay, Başak ve Balık burcuna sahip olanları, bu burçlarda stelyumu olanları etkileyecek olan Yeniay'ın esasen herkesi etkileyen temalarına bakalım.

Gökyüzündeki ne ise;

*Ay ve Güneş haritanın 10. evinde, 12 33' derecede, İkizler burcunda. Anın yükseleni Başak, yöneticisi Merkür ise 27 derece İkizler burcunda stelyuma eşlik ediyor.

*Anın almuteni Merkür.

*Neptün, hem Yeniay'a hem de Jupiter'e kare açı göndererek t-kare açı kalıbını oluşturuyor.

*Hava elementi oldukça baskınken, ateş elementi eksikliği bulunuyor.

*Kuzey ay düğümü Wasat, Güney ay düğümü Dheneb yıldızından etki almakta.


Yeryüzündeki de odur;

Karmaya inanır mısınız? Nedir karma? Bir bumerang gibi tüm davranışlarımızın, sözcüklerimizin, hatta düşüncelerimizin bize dönüşüdür,  ruhumuzun aynasıdır. O nedenle her yaptığımızdan yalnızca kendimiz sorumluyuz, insan ne yaparsa sadece kendine yapar.

Anın yöneticisi Merkür, kaderle anlaşmamızı imzalıyor.

Bir Güneş sisteminin içinde yaşasak da, Güneş bugünlerde efendisi Sirius yıldızına doğru hızla yaklaşmakta. (5 - 6 - 7 Temmuz) Sirius günlerinde ise bir yıllık kader yazılır, bir yıllık kaderin sembolikleri o gün belirgin olur. Büyük Köpektakımyıldızı'nda bulunan bu yıldızın geçen yıl Sirius B ile bağlantılı sembolü  patileri kesilen siyah köpek yavrusunu hatırlayın ve ardından bu olayların dinmeyişini, vicdansızlıkla yüzleştiğimiz sert yazı. İşte 30 Mayıs'taki Aldeberandan Temmuzdaki Sirius yıldızı etkisine uzanan bu kutsal günlerde yaptıklarımızın yansımasını bir ayna gibi yaşamlarımızda çok derin hissedeceğiz. Üstelik Temmuz ayında yaşanacak sert Güneş ve Ay tutulmalarını da tetikleyecek. Hak ettiğinizi almaya hazır olun ve yaşadıklarınızın karmanın dönüşü olduğunu unutmayın, sızlanmak yerine adil ve dürüstçe sorgulayın.

İşin özü, Yeniay diyor ki; eline, beline, diline sahip ol!

Ve yaz mevsiminin perdeleri açılıyor. Daha canlı, daha aktif hissettiğimiz bugünlerde iletişim kurma isteğimiz artıyor. Ancak aklımız biraz dalgın, kafamız karmaşık olabilir. Arkamızdan konuşulanlar ve bizim yaptığımız dedikodular da bugünlerde ortaya çıkabilir, dil yarası çok keskindir, dikkatli olalım.

Ve bir yolculuk başlıyor, deneyimlerin yolculuğu. Kimimiz bir tatile çıkıyoruz, kimimiz bir bilginin peşinden gidiyor, kimimiz de gerçek sevginin peşinden. Aşk, finans ve keşfe dair her konuda şanslıyken, kalıcı değerlerin ruhumuzu sardığı bugünlerde sahte bulutların etrafımızı çevrelemediğine emin olmak zorundayız. Ayaklarımız zemine her daim sağlam basmalı ve mantığımıza uymayan her adımda düşünüp, hayatın bize getirdiğini sorgulamalıyız. Maddi, manevi değerler konusunda aldanmalara oldukça açığız.

Gündemde olacak konular; iletişim, yazarlık, yolculuklar, eğitimler, bilgiyle ruhu besleme, yakın çevre, kardeşler, sosyal medya, reklamcılık, ticaret, araba alım satımı, yapıcı konuşmalarla dargınlıkların bitişi gibi konulardır. Daha önce çözüm bulamadığımız konulara pratik çözümler üretebiliriz. Herhangi bir konuda abartıya kaçmak, sabit fikirli olmak veya kendimizi kandırmak bizlere zarar olarak dönecektir. 

Planladığımız ancak bir türlü harekete geçemediğimiz projelere başlamanın, söylemek istediğimiz fakat ifade etmekten çekindiğimiz şeyleri söylemenin, içimize atmak zorunda kaldıklarımızı anlatmanın tam zamanı. Acele etmeden, hırs ve egoya kapılmadan, mantığı elden bırakmadan, sağduyulu ve adım adım hareket etmek, temkinli olup her detayı düşünmek, yüzeysel kalmamak kalıcı başlangıçları getirecektir.


Ay büyüyecek hilalden dolunay'a. Zamanın çarkı işleyecek. Kiminin zihnini parlatacak, sözcükleri ona şifa olacak, dürüstlüğü ve ahlakı ay ışığı gibi kalbine dolacak; kimininse yalanlarla elde ettiği zaferler, kendini kandırdığı aldatmacalar, diliyle kırdığı kalpler, kurnazlık sandığı prangalar eninde sonunda ayağına dolanacak. Ay büyüyecek, peki yaptıklarımızın etkisi yaşamımızda neleri büyütecek, kim bilir.

Işık parlar sessizce, sen de hak edişlerinle parla, abartısız, saf ve sade.

Toplumda;

*Milliyetçi duygularımızı oldukça kabartacak bu Yeniay, aidiyetimizi korumak adına harekete geçebileceğimizi, belki de bam telimize basılacak söylemleri gösterebilir.
*Beklenmedik çıkışlar yaşanabileceği gibi bu çıkışların sonucu da tahmin edilemeyen bir yere varabilir.
*Daha önce alınmış bir takım kararlar günyüzüne çıkabilir.
*Halkı manipüle edici, kışkırtıcı, gerçekliği olmayan gündemler yaratılabilir.
*Sözcüklerimize dikkat etmemizin oldukça önemli olduğu bu günlerde bazı liderler yanlış anlaşılabilir veya söyleyeceklerini yanlış telafuz edebilir.
*Çocuklarımıza yine ve yine çok dikkat etmeliyiz, yalnız bırakmamalıyız. Acı haberler duyabiliriz.
*Acele ve dikkatsizlikten kaynaklı trafik kazaları yaşayabiliriz.
*Teşhis edilemeyen hastalıklar, bağımlılıklar, ilaç kullanımı ve zehirlenmelerle ilgili sorunlar yaşayabiliriz.
*Sinir sistemi, diş ve kemikler, el ve kollara, akciğer hastalıklarına dikkat etmeliyiz.
*Büyük orman yangınları ve bireysel olarak yangın tehlikesine çok açığız.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder