12 Mayıs 2019 Pazar

BETELGEUSE GÜNLERİ - SALT SEVGİYİ HİSSET




Evrenin öyle müthiş matematiği var ki, tam da anneler gününde Betelgeuse günlerinden geçiyoruz. Salt sevginin en güzelini bulduğumuz annelerimiz gibi karşılıksız sevgiyi sunmanın ilahi korumasını hissediyoruz.

Betelgeuse, gökyüzünde Orion (avcı) takımyıldızında bulunan en parlak yıldızlardan biridir. Yunan mitolojisinde Avcı Orion'un sol omzundadır, eski arap mitolojisinde 'gizemli kadın'dır, Hz. Meryem'in yıldızı, Fatima'nın eli, Eski Mısır'da İsis yıldızıdır.

Betelgeuse bu nedenle; soy devamıdır, zorlukların ardından bir yıldız gibi parlayacak ilahi destektir, bir kadından gelecek salt sevginin elidir.

İkizler burcunun 28 derecesinde bulunan bu yıldıza doğum haritasında sahip olan kişiler, kadersel olarak korunur, karmik hak edişleridir.

Mars 14 Mayıs'ta Betelgeuse'un enerjisini yeryüzüne yansıtacak. 12, 13, 14 Mayıs tarihleri bu nedenle önemli tarihlerdir. Yardım ve şans bulmak için öncelikle ruhumuzu temizlemeli, canlılara yardım etmeli, muhtaçlara, kadınlara destek olmalıyız. Evrenin desteğine inanmalı ve birlik bilincini içimizde bulmalıyız.

Dilek dileyelim, buğday ekelim, birikim yapalım, karşılıksız sevgimizi sunalım. Dişil enerji yeryüzünü aydınlatırken içimizdeki besleyici ve koruyucu yanı çevremize yansıtalım. En zor anımızda hayatımızdaki bir kadından kadersel destek bulacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder