12 Mayıs 2019 Pazar

AY & ANNE


Ay; duygularımız, ruhumuzun karmik deposu, içgüdülerimiz ve annemizdir. Nasıl ki gün ışığını geceleri bize yansıtır Ay, annemiz de karanlıkta bizlere yolumuzu gösterir, ışık tutar. Ay burcumuz erken çocuklukta annemizi algılayış şeklimizdir. 

AY Burcunuz;

Koç: Annenizi daha eril algılarsınız. Güçlü, lider, öncü bir anneniz olduğunu düşünürsünüz. Çocuksu ama cesur bir anneniz vardır.

Boğa: Küçük yaşlarda Ay'ınıza sert açılar yoksa çok uzun süre anne sütü alırsınız. Annenizi güzel, huzurlu, besleyici olarak görür şefkatini hissedersiniz.

İkizler: Annenizin bilgi dolu olduğunu düşünür ve durmadan soru sorarsınız, çok meraklısınızdır. Anne çok meşgul ve sosyaldir. Onunla konuşmak size çok iyi gelir.

Yengeç: Çocukluğunuz hayatınızda en çok olmayı istediğiniz yerdir. Annenize bağımlılık geliştirebilirsiniz. Annenizi fedakar, sevecen, koruyucu ve güvenilir bir sığınak gibi görürsünüz.

Aslan: Annenizi güç veya başarı konusunda örnek almak isteyebilirsiniz. Onu çok güzel ve gösterişli olarak görürsünüz. Bir öncü gibi benimsersiniz. Ay gerilimli açılarda değilse uzun süre anne sütü almış olabilirsiniz.

Başak: Annenizi son derece becerikli, temiz, düzenli, pratik olarak görürsünüz. Onun kadar dikkatli ve özenli olmak istersiniz. Hayatı gözlemlersiniz.

Terazi: Annenizin güzelliğine hayran kalırsınız. Onun uyumlu yapısı sizin huzurla büyümenize yardımcı olur. Annenizi adil ve zarif olarak görürsünüz. 
Yalnız kalma korkunuz oluşabilir bu nedenle annenizden ileriki yaşlarda ayrılmanız zor olabilir.

Akrep: Annenizi duygularını uçlarda yaşayan biri olarak görürsünüz. Bir konuda mutlaka aşırılıkları vardır. Anne kuralcıdır. Onu güçlü ve derin biri olarak algılarsınız.

Yay: Annenizi iyimser, neşeli, pozitif olarak görürsünüz. Sizi hayata umutla bağlar. Güçlü yargıları olan ve inançlarına sıkı sıkıya bağlı bir anneniz olabilir. Maceracı ruhunuzla evden ayrılmanız daha kolay olacaktır.

Oğlak: Anneniz dışarıya karşı mesafeli yapı sergileyen biri olabilir. Hayat şartları nedeniyle yeterli manevi desteği alamamış olabilirsiniz. Son derece güvenilir ve olgun bir anneniz vardır.

Kova: Anneniz çok özgün bir kadın olabilir. Onu algılama şekliniz diğer çocuklardan farklı olacaktır. Anneniz özgür ve marjinal bir özelliğe sahip olabilir. Bu yapısından etkilenerek ileriki yaşlarda bireyselliğinizi koruyabilirsiniz.

Balık: Anneniz duygularını çok yoğun yaşar. Beraber hayaller kurabileceğiniz, size ilham veren bir anneniz olabilir. Son derece fedakar bir kadındır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder