14 Haziran 2018 Perşembe

VENÜS ASLAN BURCUNDA - (14 HAZİRAN - 10 TEMMUZ)


Göklerin güzeller güzeli, zarafet, aşk ve değerli taşların gezegeni, sevgi lisanımız VENÜS enerjisini 10 Temmuz'a kadar Aslan burcundan alıyor.

Hepimiz bu dönemde daha yaratıcı, daha sevgi dolu, hayat dolu hissedeceğiz. Eğlence, sanat ve hobiler, çocuklarla zaman geçirmek daha çok ilgimizi çekecek ve hayattan daha çok keyif alacağız. 

Fakat Yeniay'ın da etkisi ile lükse para harcamalara, gereksiz harcamalara dikkat etmeliyiz. Bu dönem yapacağımız harcamalar genellikle sağlık sorunları ile ilgili ve güzellik sektörü için olacaktır.

Özellikle tam da bayram gelmişken şekeri fazla tüketmemeye çok dikkat edelim. Bu dönemde kalp ve dolaşım problemleri sıkça yaşanabilir. Kalp rahatsızlığınız varsa mutlaka kontrol ettiriniz.

Bu dönemde başlayan ilişkiler bizi enerjisi ile içine çekerken, ciddi olmayacağını bilmelisiniz. Yeniay yazımda bahsettiğim Mars- Güney ay düğümü kavuşumda iken tanıştığınız insanlara kalbinizin kapılarını açarken bir daha düşünün.


Bu dönem ikili ilişkilerde yapılmaması gerekenler; ben merkezcilik, ego patlamaları, ben bilirimcilik, bencillik, fazla övgü bekleme gibi sorunlardır. Olumlu olarak ise sevdiğimizi mutlu etmek için hediyeler alabilir, sanatsal çalışmalar yapabilir, yaratıcılığımızla güzel süprizler yapabiliriz.

Bu dönemde iş ve sağlık sorunları için seyahatlere çıkmamız gerekebilir.

Aslan ve Yükselen Aslanlar bu dönemde etraflarına olduklarından daha çekici gelecektir. Kendilerini daha neşeli ve şanslı hissedeceklerdir.

En çok Aslan, Akrep, Kova ve Boğa burçları bu seyahatten etkilenecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder