20 Mayıs 2018 Pazar

VENÜS YENGEÇ BURCUNDA





Evrenin güzeller güzeli gezegeni, sevgi lisanımızı, aşkı, estetiği, zarafeti, değerli taşları temsil eden Venüs, İkizler burcundaki seyahatini 19 Mayıs 2018 itibariyle tamamlayarak Yengeç burcuna geçti. Burada 14 Haziran'a kadar kalacak. Başta Yengeç burçları olmak üzere tüm burçları etkileyecek. Haritamızda 12 burcun hepsi mevcuttur ve Yengeç hangi evimize yerleşti ise (aşk, iş, aile, maddi değerler vs) o evde etkisini gösterecektir. 

Bu dönemde tüm burçların sevgi dili; şefkatli, korumacı, güvene dayalı, fedakar, anaç olacaktır. Annemize daha düşkün olabilir veya ebeveyn isek çocuklarımızın üstüne daha çok düşebiliriz.

Bu dönemde maddi değerlerimizi koruma konusunda daha katı olabilir ve kendimizi finansal güvence altına almak için birikim ve yatırım yapabiliriz.

Venüs Yengeç sürecinde dışarıda gezmektense evde vakit geçirmek daha çok ilgimizi çeker. Evimizde film izlemek, kitap okumak, ev dekorasyonu ile ilgilenmek, keyif yapmak bize çok çekici gelecektir.

Bu dönemde başlayan ilişkiler; anaç, sevgi dolu, merhametli, güvene dayalı fakat aşırı sahiplenmekten gelen kıskançlık duygusu ile dolu olabilir. Kadınlar kendilerini sevgililikten ziyade bir anda karşı tarafa annelik ederken bulabilirler. Erkekler kız arkadaşlarını, eşlerini durmadan anneleri ile kıyaslayabilirler. Şu lafları sık sık duyabilirsiniz; 'Annem olsa şöyle pişirirdi, annem olsa hastayken bana şöyle bakardı .. ' Erkekler de bu dönemde başlayan ilişkilerinde kadınların aşırı sahiplenici ve anaç tavırlarından bunalabilirler. Fakat bu dönemde başlayan ilişkiler güvene dayalı, duygusal, merhametli, şefkatli olacağından kendinizi tatlı, romantik bir ilişki içerisinde bulabilirsiniz. İlişkinin temeli sağlam olacaktır. Her iki taraf da birbirinin üzerine titreyecek, anlayışlı, duyarlı olacak ve birbirine düşkün olacaktır. 


Bu dönemde ciddi bir ilişkiniz var ise sevdiğinizin ailesi ile tanışmak için çok uygundur. Evlilik teklifi edebilir veya ona olan bağlılığınızı gösteren davranışlarda bulunabilirsiniz. Şayet evli iseniz ve çocuk sahibi olmak istiyorsanız 14 Haziran'a kadar olan süreç destekleyici olacaktır.

Milli değerlerimize daha bağlı, sosyal sorumluluğumuz daha yüksek, çevremize karşı daha duyarlı hissedeceğiz. 

Evren aşırılığı sevmez. Dengede sevgi, koruma, şefkat, anlayış ve güven ile her şeyi aşkla yaptığınız, kalbinizin sesini mantığınızı yok saymadan dinlediğiniz bir Venüs süreci diliyorum herkese :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder