1 Mart 2018 Perşembe

2 MART 2018 BAŞAK BURCUNDA YÜZLEŞME DOLUN-AY’I




Takvimler 2 Mart 2018’i, akrep ve yelkovan İstanbul saati ile 03.50’yi gösterdiğinde Güneş ve Ay karşı karşıya gelecek. Göklerde yüzleşme adına bir Dolunay meydana gelecek.

Gökyüzüne baktığımızda;

  • Ay, Başak burcunda ve 8. Evde (11derece),
  • Güneş, Balık burcunda ve 2. Evde (11 derece),
  • Güneş Neptün ile kavuşumda,
  • An’ın yükseleni Yay (29 derece akrepsel deka),
  • Venüs, Merkür,Şiron balık burcunda 3. evde stelyum halinde. Mars Yay, bu stelyuma kare açı yapıyor. Uranüs ise 60 derece yapıyor. Jüpiter ise 120 ile çok olumlu bir açı yapıyor.
  • Juno, Güneş ve Neptün de 2. Evde balık burcunda stelyum halinde.

Yeryüzüne baktığımızda;

Gecenin karanlığı aydınlatıyor gerçekleri. Ay; ıssız, suskun nehirlere vuruyor, şahlandırıyor. Yüzleşmekten kaçtığımız, yok saydığımız, dile getirmeyince geçer gider diye düşündüğümüz ne varsa sandıklardan, çekmecelerden dolup taşıyor bir bir. Dile geliyor, aynalara vuruyor. Sırlar, kördüğüm odaların kilidini açıyor. 

Sorumlulukların neydi? Neydi karman ve dharman? Kimler ödemedi gönül borcunu, ah veya banka borcunu? Krediler, faizler, alacaklar su yüzüne çıkıyor. Bütçenizi koruyun, ona ihtiyacınız olacak. Borçlarınızı kontrol edin. Alacaklarınızı alacak, vereceklerinizi vereceksiniz. Miraslar pay edilecek. Kardeşler, akrabalar, varisler payına düşeni alacaklar.
Hayatımızdan çıkması gerekenler çıkacak, onlara el sallarken ruhunuz hafifleyecek. Terazinin kefeleri yeniden tartılıyor, vicdan bu defa tartıdan boş geçemeyecek! Göz ardı edilemeyecek gün yüzüne çıkan detaylar. Hak eden hak edişini hem maddi hem manevi alacak. 

İlahi adalet sirenleri çalıyor. Her adımın takipte, derin al nefesi!

Tırmanamadığın her zirve, konduğun her basamak sarsılıyorsa dengede kal. Suçlama veya sineye çekme yerine dersini al. Sesini duyurmak için bağırdığında fark edeceksin ki cümlelerin hazır değil ve sesin boğuk. Hakkını versinler diye sessizce beklemek veya yakıp yıkmak yerine sana geçmişi hatırlatan o soğuk rüzgarı takip et. Nelere tanıklık etti hayatında kim bilir? Doğru adımlarla olman gereken yerde olacaksın. Kurban ya da kral-kraliçe değil, evrenin bütünleyici bi parçasısın.

Derin hülyalar, pembe gözlükler, aşk sandığımız acılar, nefret kustuğumuz hayat dersleri ve uyuştuğumuz mutluluk belki de zahiri. Duymak istediklerimiz dilsiz. Şimdi zihin kürsüde. Neden ve kim için hissediyorsun tüm bunları? Esas hissetmek istediğin ne? Günün aynası göklerde. Parlat gerçekleri!

İyileşmek, büyümek, sorumluluklarını almak zorundasın. Tüm ruhun ve bedeninde karıncalanan gerçekler geceleri uykunda bile bırakmayacak seni. Bir acil yapılacaklar listesi dönüp duracak etrafında. Rüyanın ellerine tutun, mesajlarını iyi oku. Çünkü bugün ‘yarın yaparız’daki yarının günü.

Her yanını sarıyor ay ışığı. Ay tamlanırken, sen de tamamlanmak zorundasın. Zaman zırhları kaldırmak için işliyor. Ay gerçeklerle doluyor. Gözlerini açabilirsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder