17 Mart 2018 Cumartesi

17 MART 2018 - BALIK BURCUNDA YENİAY'IN BURÇLARA ETKİSİ





Takvimler 17 Mart 2018'i, akrep ve yelkovan İstanbul saati ile 16.10'u gösterdiğinde göklerde Balık burcu enerjisi altında bir YENİAY meydana gelecek. Anın yükseleni ise Aslan. Güneş suya karışıyor, çözülüyor.


Su akıyor, yolunu buluyor.


KOÇ ve YÜKSELEN KOÇ


İnceldiği yerden kopuyor. Farkındalığınızın ışığıyla artık gözlerinizin önünde tüm heybetiyle parlayan gerçeklerden arınıyorsunuz. Yollar boyu sürüklenmiş, sırtınıza binmiş ve dimdik yokuşlar boyu sizi yormuş her yükten arınıyorsunuz. Kördüğümleri kesip atma gücü içinizde, bardağı taşıran son damla balık yeniayından ruhunuza damlıyor. Taşan sabrınız ile kapıları sert çarpmamaya özen gösterin. Fevri ve aniden köprüleri yakar yapınızla değil, sakin ve iyi düşünerek kesip atın prangalarınızı. Kendinizle başbaşa kalarak ruhunuzu ve zihninizi dinlendirin. Rüyalarınızın gönderdiği sembolleri takip edin.



BOĞA ve YÜKSELEN BOĞA

Herkes konuşuyor, herkes çook dertli, herkes sizden medet umuyor fakat sizin cevaplara ihtiyacınız var, sonuçlara. Herkes  konuşup dururken sizin sessiz çığlığınız fark edilmiyor sanki. Ruhunuzu, zihninizi, kalbinizi sömürüp duran insan kalabalığı... Size kendinizi değersiz hissettiren, sizi önemsemeyen bu yığın neden hayatınızda hala? Neden bir heyecanla atıldığınız işler, eğitimler, hobilerde kaybolup gitsin zaman? Arınma günleri bu günler. Ruhunuzu, yardım derneklerine katılarak, arkadaşlarınıza yardım ederek, birlik olarak şifalandırabilirsiniz. Eşiniz, sevdiğinizden destek görebilirsiniz. Gücünüzü toplayın şimdi.

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER

Hayatın size biçtiği statü yürüyen merdivenlere ters çıkmışçasına ayağınızın altından kayıp gidiyor gibi hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınız bir dağ ve siz sanki naif bir rüzgarsınız altında. İş yerinizde, hayatınızda herkes ne yapmanız gerektiğini söylerken, yaptıklarınızı görmezken, herkes her şeyi bilirken yavaş yavaş boğulduğunuz sular ciğerlerinize dolmaya başlamış olabilir. Ve öylece rahat sizi sadece izlediklerini düşünüyor olabilirsiniz. Sorumluluklarınızın suçunu başkalarına atmak ve onlardan medet ummak yerine bu hayattan neyi istediğinizi ve hangi merdivenlerin sizi yukarıya taşıyacağını yeniden gözden geçirin. Yeni iş fırsatları karşınıza çıkacaktır. Yeni planlar, yeni kariyer, yeni projeler için çok güzel günler önünüzde. Yeter ki kımıldayın, onu alın.

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇ

Yeniay ile yeniden bakıyorsunuz hayata ama bu defaki bambaşka. Kabuğuna çekildiğiniz 'Beni çok üzdüler' kılıfından sıyrılıp başınızı göğe kaldırmazsanız ay ışığından faydalanamazsınız. Hayata bakış açınızı değiştirecek, olgunlaşmanızı sağlayan acıların hepsi sizin işte şimdi yeni farkındalığa sahip olmanız içindi. Sızlandıkça kayıp gidecek hayat. Sıkı sıkı sarılın ona, güçlüsünüz. Vizyonunuz değişiyor, tekrar tekrar büyüyorsunuz. Planlarınız tepetaklak olduğunda endişe etmeyin, kabullenin ve böylece hayatın sizin için hazırladığı planlara hazır olun. Çok daha iyileri olacaktır. İdeallerinizin, hayallerinizin ay ışığı altında netleşmesine şahit olurken, yeni eğitim fırsatları, yeni yurt dışı planları, yabancılarla yapılacak yeni projeler karşınıza çıkabilir. İnternet, medya ile ilgili yeni işlere  başlayabilirsiniz. Yeter ki kabuğunuza çekilmeyin.

ASLAN ve YÜKSELEN ASLAN

İliklerine kadar değişiyorsun. Korktuğunuz, bağımlısı olduğunuz, kapalı kapılar ardında sır odalarına kilitlediğiniz, ertelediğiniz, içinize attığınız ne varsa dolup taşıyor, baraj kapakları açılmışçasına sizi birden sular altında bırakıyor. Söyleyemediğiniz ne varsa haykırın şimdi! İhmal ettiğiniz sağlık sorunlarınızı gözden geçirin. Hayatınızda sizi geriye çeken, sinirlerinizi bozan, size kötü enerjisini yollayan, sizi sömüren ve içten içe sizin gibi olmak isteyen insanlara mesafenizi koyun. Borçlarınızı kapatın. Maddi hiçbir sorunu taşımayın yeniaya. Gizli sırlar, gizli ilişkiler, şevhetine kapıldığınız ne varsa onu bırakın ardınızda. Işığınızı çalan bu ağlara dolanmış ilişkiler yüreğinizi nasıl ısıtabilir ki? Izdırabın peşine düşün. Izdırabın ellerinden tutun. Korkularınız şimdi tam karşınızda, kabullenin ve yüzleşin. Tertemiz olacak hayatınız, ızdırabın temizliği ile. Kendinizi ay ışığına teslim ettiğinizde kainatın bir ucunda yeniden dirileceksiniz. En iyileşmemiş yerleriniz birleşiyor şimdi. Zırhlanıyor.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAK

Ellerinizde aidiyet bağlarının ipleri, kökleriniz müthiş bir güçle sarsılıyor. Adımlarınız boşluklarda kaybolmuş gibi. Evliliğiniz, aidiyet hissettiğiniz insanlar, ortaklık kurduğunuz kişilerle olan ilişkileriniz ay ışığıyla etrafa saçılmış binbir parça. Her parça kalbinize batıyor. Size zarar veren bağları koparıp atma zamanları. Size iyi gelen bağlar ise daha da güçlenecek, değişecek, büyüyecek. Feda ettikleriniz bu bağları sürdürmeye değdi mi? Sabrınız felaketiniz mi oldu? Şimdi bunları gözden geçirin. Ay dönüştürüyor hayat yollarınızı. Parçalarınız yeni parçalarla buluştuğunda, kavuştuğunda, şimdi eksilecek parçalarınıza şükürler edeceksiniz. Aidiyet hissi beslediğiniz eşiniz, sevdiğiniz, iş ortaklarınız size ihtiyaç duyabilir. Onların seslerini duyun. Kalbinizinkini de.

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİ


Bedeninizin sinyallerine kulaklarınızı tıkamamanız gereken bir dönemdesiniz. Sağlık sorunlarınızı ihmal etmeyin. Kalbiniz, ruhunuz, zihniniz yorgun düşmüş olabilir. Sağlıklı yaşam düzenine geçerek kendinizi korumalısınız. İşinizdeki küçük değişimler sizi mutlu edecek. Ufak çabalarla normalden daha hızlı kilo verebileceksiniz. Günlük rutininiz, alışkanlıklarınız bir anda değişebilir. Ellerinizden kayıp giderken planlarınız, paniğe kapılıp üstüne gitmeyin. Bırakın değişsin düzen. Zaten bu süreçte içinde boğulduğunuz monoton rutinin ipleri boynunuzda, çırpındıkça boğuluyorsunuz. Sakin ve usulca beklediğinizde ve de ondan gerçekten kurtulmaya karar verdiğinizde kördüğüm olmuş alışkanlıklarınızın bir çırpıda yok oluverdiğini göreceksiniz.



AKREP ve YÜKSELEN AKREP


Hissizlik mi daha zor, sevgisizlik mi? Yeniay ışığı kalbinize dolarken onun sevgisiz ve ilgisiz kaldığını fark edebilirsiniz. Peşinde sürüklendiğiniz, körüklendiğiniz, sevdiğiniz kişiden yeterli karşılığı bulamayabilirsiniz. Hobileriniz ile ilgili atıldığınız maceralar, hevesle beklediğiniz haberler boş bir balon gibi ellerinizden uçup gidebilir. Tüm bunlara üzülerek zamanınızı yitirmeyin. Çok daha güzel bir ilişki, çok daha renkli ilgi alanları sizi bulacaktır. Kendiniz olun, kendinizin farkında olun. Hayatınızın gidişatının iplerini başkalarının hislerine bağladığınız an artık onlar gibi olur, onların yolunda savrulursunuz. Neyi istiyorsanız onu ayağa kalkın ve siz alın! Bu dönemde şayet bebek sahibi olmak istiyorsanız müjdeli haberlerle karşılaşabilirsiniz. Eğer çocuğunuz varsa onunla ilgili yeni gelişmeler meydana gelebilir. Ona biraz daha ilgi göstermelisiniz. Hayatınızdan akıp giden ne varsa, kaybettim değil öğrendim, büyüdüm ve kurtuldum diyeceksiniz.

YAY ve YÜKSELEN YAY

Aile, soy köklerinize  dokunduğunuzda hissettiğiniz güven ve güç size huzur verse de ailenizde, evinizde yeni gelişmeler, yeni bir düzen meydana gelebilir. Düzen değişirken panik yapmak yerine yeniay ışığına teslim olun. Yeni düzen sizi de mutlu edecektir. Şayet ailenizde, evinizde sizi yoran, sıkan sorunlar varsa onlardan kurtulmak için gökyüzü size destek olacak, rüzgarıyla resmen sizi çözüme itecektir. Gayrımenkul ile ilgili konular, ev değiştirme, evinizin içerisinde oluşacak yapı sorunlarıyla uğraşma sizi bunaltabilir. Ailenizle, evinizle gereğinden fazla ilgilenmeniz gerekecek bu süreç sonunda rahatlayacak ve huzura kavuşacaksınız.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAK

Yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız, iş arkadaşlarınız, öğrenci iseniz sınıf arkadaşlarınız sizden destek bekleyebilir ve onların sorunları sanki sorumluluğunuzmuşçasına size ağır gelebilir. Aranızda iletişim sorunları yaşanabilir. Bu kadar gürültü arasında kendi sesinizi duyamıyor olabilirsiniz. Siz onlara destek oldukça onlara yetmeyebilir. Bu durumda üzülerek sırtınızda bir de kendinizi taşımayın. Kendinizle de ilgilenin. Yanlış anlaşılmaları düzeltin fakat kendinizi yıpratmayın. Sabırlı ve objektif olun. Küçük seyahatlere çıkmanız gerekebilir ve bu seyahatler ruhunuza iyi gelebilir.


KOVA ve YÜKSELEN KOVA


Sahip olduğunuz değerlerin anahtarı çalınmış, dört bir yana saçılmış, yitip gidiyor gibi hissedebilirsiniz. Maddi, manevi sizi siz yapan her şey sisler ardında uzaklaşırken onları oraya kendinizin ittiğinizi fark edebilirsiniz. Bu durumda paniğe kapılmadan neden ve sonuçlarını gözden geçirin. Ne istediğinize karar verip harekete geçtiğinizde yeniay enerjisi ile iş yerinizdeki değişimler ile geliriniz yükselebilir. Yetenekleriniz ve tecrübeleriniz ışıldayabilir. Borçlarınızı ödeyin, alacaklarınızı ihmal etmeden isteyin. Üstünüzde biriken sorumluluklarınız altında dengeniz bozulup debelenirken, onları paylaşmak için harekete geçin. Kendi değerinizi fark edin.


BALIK ve YÜKSELEN BALIK



Benliğin sana neyi anlatıyor? Bir masalın ucundan tutmuş bedenini, ruhunu parçalara ayırıyor gibisin. Bir kurban, bir çaresiz, bir yapayalnız, hüzünlüsün. Öyle sanıyorsun. Kendini bu konuma sokuyorsun. Küskünlükler, bin yıl öncesinin kızgınlıkları kafanın tasını kızıştırıyor, dönüp duruyor. Acıların kadını/ erkeği, küskün, kıskanç, kinli hissederken, kendinizi didikleyip, yıpratmayın. Suçlamayın kendinizi ve çevrenizi. Yeniay ışığı ruhunuza dokunmak için doğuyor. Bırakın kalbinize değsin. Bırakın değişsin hayatınız. Kendinizi karamsar duyguların bataklığına gömmek yerine güzel duyguların kervanlarına katılın. Gerçeklik bulvarına ulaştığınızda göreceksiniz ki kafanızda kurduğunuz dünyaymış sizi buhranlara sürükleyen. Olmayacak ve asla olmayanları kabullenip, olması mümkün güzellikleri de kaçırmamak adına silkinin ve affederek, büyütmeyerek, unutarak, gülümseyerek, umut ederek hafifleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder