17 Ocak 2018 Çarşamba

VENÜS KOVA BURCU’NDA


Güzeller güzeli, zarafet timsali, istiridyesinin içerisinde yaşayan ve son günlerde Oğlak burcunda oluşu ile epey ciddi bir ruh halinde olan Venüs kabuğundan çıkarak; özgürlük ihtiyacı, nefes alma dürtüsü ile 18 Ocak 2018  saat 04.44 itibariyle Kova Burcu’na geçiyor. Ve 11 Şubat’a kadar burada seyahatine devam edecek.

Üzerindeki toprağı atan Venüs, Kova ile beraber ellerini yeniliğin heyecanına uzatacak. Ve bu çekim onu kendi yolunda gitmeye sürükleyecek. İlişkilerde, dış görünüşümüzde, yaşam alanımızda farklılıklar arayacak, kalıplarımızı yıkacak ve özgürlüğe doğru koşacağız. İstiridyesinden nihayet dış dünyaya gözlerini açan Venüs, ben duygusunu bırakıp, biz duygusu ile hayata karışacak.

İlişkilerde kısıtlanmaktan boğulacak, nefes almak için kalabalık gruplara karışacağız. Kolektif olarak yapılan her aktivite ayrı bir haz verirken, böylece işlerimiz daha verimli olacak, ruhumuzu daha dinç hissedeceğiz. Kim bilir, belki Venüs aşkı o grubun içinden birinde gizleyecek.


Mevcut ilişkimizde farklılıklar yaratmak isteyecek, rutini hayatımızın her alanında geride bırakacağız. Bizi baskılayan kelepçeleri kırıp atmak isteyecek, kuş gibi hafiflemek için kanatlarımızı Uranüs’e açacağız. Gelenekler, otorite, kalıplar sıkıcı; at gözlükleriyle bakan insanlar yorucu; sıradan her şey boğucu gelecektir.

Bu dönem ‘asla’ dememenin gerekliğini anlayacağız. Asla dediğiniz kişilere kalbiniz çarpabilir, asla dediğiniz saç modelini kestirebilir, asla dediğiniz şarkıları dinleyebiliriz. Bu ‘asla’ dediğimiz kişide bizi neyin çektiğine baktığımızda; onun farklı, zeki, egosuz olduğunu fark edebiliriz. Yani biraz sapyoseksüel olacağız. Etrafımızda Vega yıldızının çekiciliğini arayacağız. Zihinsel temasın getirdiği ilişki ile bambaşka bir dünyaya çekileceğiz. Fakat o dünyada Kova ve bağlılığın hiç birbirine göre olmadığını unutmayacağız.

Venüs’ün dilberi size özgürlüğü fısıldadığında uyanın! Çerçevelerin dışına çıkın, çerçeve siz olun. Saçınızı rengarenk boyayın, hayatınızı da. Farklı olan ne varsa deneyin, içinizde kalan ne varsa yapın. Herkes istediğini düşünsün, söylesin, onlar bununla meşgulken siz ruhunuzu mutluluk ile besleyin. Aynaya baktığınızda mutlu olun, sevdiğiniz kişiye baktığınızda mutlu olun, çalışma hayatınızda yarattığınız farklılıklar ile mutlu olun. İlginizi çeken ne varsa deneyin, tadın bu hayatta. Sevdiğiniz her şey bir ışıktır. Işığa giden bu yolda yaptığınız her şey sizi biraz daha özgürleştirir. Önemli olan çizgileri taşırmak değil, doğru renkleri kullanmaktır. Hayatınız bu dönemde kendi kurallarınız ile rengarenk olsun.

Oğuzhan Ceyhan Astroloji Ekolü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder