2 Aralık 2017 Cumartesi

VENÜS YAY BURCU'NDA



 AŞK GEZEGENİ VENÜS ATEŞ BURCU YAY'DA

    Aşkı, sevgi dilimizi, değerlerimizi, güzelliği ve bunları nasıl sunduğumuzu temsil eden Venüs, Akrep burcundan çıkarak 1 Aralık tarihinde saat 12.15'te Yay burcuna geçti ve 25 Aralık'a kadar burada seyahat edecek. 
  Yay burcu bilginin derinine inmek isteyen, hareketli, maceraperest, özgürlükçü, neşeli, adil, keşifleri seven, eğlenceli bir burçtur. Venüs Yay'a  geçtiğinde ise büyük, pahalı, gösterişli şeyler beklemek yerine ufacık şeyler bile bizi çok mutlu eder. İlişkilerimizde daha iyimser yaklaşımlar sergileriz. İlişkilerde ego rafa kalkar. Bencillik ettiğimiz durumlar varsa veya karşı tarafın bu tutumundan şikayet ediyorsak orta yolu bularak daha keyifli diyaloglara girebilir ve keyifli zamanlar geçiririz. Bir yandan karşımızdakini sahiplenirken diğer yandan da kendi bağımsızlığımıza düşkün davranışlar sergileyebiliriz. Beraber seyahat etmek isteyebilir veya eğer yalnızsak seyahat ettiğiniz yerlerde birinden etkilenebiliriz.
    Fakat Venüs Yay burcunda iken gelen flört etme isteğinin bizi aynı anda birçok kişiyle konuşur hale getirmesine izin vermeyelim. Etrafımızdakilere de pembe gözlüklerle yaklaşırken bir anda onun hayatında da birçok kişiyle konuşuyor olabileceğini aklımızdan çıkartmayalım. Bağlanmayı sevmeyen Yay burcu, pembe gözlüklerimizi bir anda kırıp atabilir.

       MERKÜR YAY'DA RETRO !

   İletişim gezegeni Merkür'ün 23 Aralık tarihine kadar Yay burcunda retro harekette olacağını aklımızdan çıkartmamakta yarar var. Etkilendiğimiz kişilerle hele ki özgürlük ihtiyacının had safhada olduğu bu dönemde bir ilişkiye başlamak için uygun bir dönemde değiliz. Retro hareket sona erdiğinde kendinizi 'Ben napıyorum bu kişiyle?' derken bulabilirsiniz. İlişkilerde iletişim sorunları baş gösterebilir, taraflar birbirlerini anlamakta güçlük çekebilirler. Eski ilişkiler gündeme gelebilir. Saplantılı ve zorlayıcı davranışlardan uzak duralım. Birbirimizin özgürlük alanlarına müdahale etmeyelim. Hele ki ilişki kurmak için hiç acele etmeyelim.

    Aşk, sevgi, heyecan, cesaret, eğlence dolu günler bizi bekliyor. Yeni kişilerle; seyahatlerde, eğlence mekanlarında, spor salonlarında, farklı kültürlerle ilgili aktivitelerde, okullarda tanışabiliriz. Uzun, derin ve entellektüel sohbetler yapabiliriz. Yeter ki bunları yaparken Yay'ın umursamazlığına kapılıp paramızı etrafa saçmayalım.

  Sevgili Yay burçları etrafındaki insanları mıknatıs gibi kendine çekerken, Aslan, Kova ve İkizler'e de bu durum oldukça yarayacaktır.

Keyifli, sevgi dolu günler dilerim :)

Oğuzhan Ceyhan Astroloji Akademisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder