14 Nisan 2024 Pazar

15- 21 NİSAN HAFTASI - SÜRPRİZ YENİLİKLER!

PAZARTESİ: Haftaya duygusal, hareketli, enerjik ve dürtüsel etkilerle başlıyoruz... 

Bugün içsel ihtiyacımız duygusal olarak güvende hissetmek, şefkat ve anlayışla ilgili olabilir. Enerjimizi atmak için yürüyüş ve ağır olmayan sporları tercih edebiliriz. Zaman zaman kendi duygusal yaralarımızla yüzleşeceğimiz etkiler yaşayabiliriz. Farkında olmadan birbirimizin yaralarına dokunabiliriz. Hislerimizi ifade etmekte zorlanacağımız, yanlış anlaşılmalara açık etkilerde olduğumuzdan daha anlayışlı bir gün geçirmeliyiz. İşlerimiz ve paylaşımlarımızda şansla desteklendiğimiz bir gündeyiz. Öte yandan birkaç gün yaralanma, kesik, kaza ve yanıklara karşı temkinli olmalı, aceleci davranışlardan kaçınmalıyız.

SALI: Güçlü, enerjik, özgüvenli, neşeli ve yaratıcı etkilerle güne başlıyoruz... Bugün içsel ihtiyacımız; içimizdeki çocuğu şımartmak, kendimize ve sevdiklerimize ilgi vermek, ilgi görmek, kendi sahnemizde parlamak, görünür olmakla ilgili olabilir. Bugünü kişisel bakım, kuaför ve yaratıcı çalışmalar için değerlendirebiliriz. Gün içerisinde egosal tartışmalar içine girmekten kaçınmalı, mobbinglere dikkat etmeli, kendimizi, sınırlarımızı korumalıyız. 'Kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından rahatsızlık duymaz.'

ÇARŞAMBA: Kadersel etkilerle ve ilhamla dolu, tatlı, neşeli, aşk kokan bir güne başlıyoruz! Bugün hayatımıza maddi manevi bize destek olacak, yol açacak kişiler girebilir. Özellikle kadınlardan destek görebiliriz. İlişkilerimizde geleceğe dair güzel kararlar alabilir, romantik, neşeli zamanlar geçirebiliriz. Kuaför, bakım, sanat, dekorasyon, hobiler ve yaratıcılık gerektiren alanlarla ilgilenebiliriz. Sözlerimizle etki yaratabilir, konuşarak sorunlarımızı çözebilir, terapi ve doktor randevularını bugüne denk getirebiliriz. Gün boyu abartılı harcamalardan, riskli yatırımlardan, lüks tüketim ve fazla yeme dürtüsünden uzak durmalıyız. Beslenme bozukluğu olanlar dikkat!

PERŞEMBE: Gün boyu Aslan'lar gibi keyif yapmak isteyeceğimiz, neşeli, uyumlu etkilerdeyiz. İlişkilerimizde keyifli zamanlar geçirebilir, eğlenceli aktiviteler yapabiliriz. İşlerimizde yarım kalan sorumlulukları kolaylıkla tamamlayabilir, önemli kişilerden destek görebiliriz. Yaratıcı yeteneklerimiz ve liderlik özelliklerimiz bugün bize şans getirebilir. 15:00 sonrası dinlenme ihtiyacımız artarken, akşam saatlerinde daha mantıksal, detaycı hissedebilir, gelecek planları yapmak, kişisel bakımımız veya temizlikle ilgilenmek isteyebiliriz.

CUMA: İyi ki doğdunuz sevgili Boğa'lar! Güneş'in Boğa burcuna geçmesi ile İlkbahar enerjisini yaşamaya, canlanmaya başlıyoruz...

Bugün geçmişi daha çok anacağımız, geçmişten haberler alabileceğimiz, yarım kalan aşkların canlanabileceği veya ilişkimizde geçmiş sorunları çözebileceğimiz bir gündeyiz. Ancak dürtüsel ve aceleci davranmak önemli hatalara yol açabilir! Aynı zamanda mali konularda da dikkatli olmalıyız. Bugün eskiden sevdiğimiz bir hobimize de dönebiliriz. Attığımız adımların şans getireceği bugünü; eğitim, seyahat, spor, hukuk gibi konular ve işlerimizi büyütmek için değerlendirebiliriz. 

CUMARTESİ: Bugün gün boyu içsel ihtiyacımız; isteklerimiz için harekete geçmek, planlı, programlı ve mükemmeliyetçi olmak, yaşamımızda yenilikler yapmak olabilir. Daha özgür ve mantıksal hareket edebilir, işlerimize yaratıcılık ve vizyon katabiliriz. Attığımız adımlar yaşamımızda şans ve bolluk bereket yaratabilir. Ancak eleştirel ve aceleci tutumlardan kaçınmalıyız. Öte yandan; sağlıklı beslenme, spor ve detoks yapmak için uygun bir gündeyiz. Sosyalleşmek için doğal alanları ve parkları seçmek, bugünümüzün daha keyifli geçmesini sağlayacaktır.

PAZAR: Bilinçaltı rüyalarıyla dolu bir geceden sonra, merhaba pazar! Bugün konumuz özdeğer... Değerimizi yaşayamadığımız yerler, işler, ilişkiler bugün daha görünür olabilir. Benliğimize dair yaralarla daha çok yüzleşebilir, yeni kararlar alabiliriz. Dertleşerek birbirimize iyi gelebiliriz. Sağlam ve güçlü ilişkilerde bugün derinlik ve tutku hakim olacaktır. Öte yandan gün boyu kişisel ve mali planlarımızda beklenmedik gelişmeler olabilir, engellendiğimiz durumlarla, gerginlik ve krizlerle karşılaşabiliriz. Günü stabil geçirmek, risk almamak ve kalabalık alanlarda fazla bulunmamak önemli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder