24 Mart 2024 Pazar

25 MART AY TUTULMASI - EŞ ve DEĞER



Büyük yüzleşmeler, değişimler ve ilahi adalet eşliğinde... Yılın ilk tutulmasını yaşıyoruz! Hayattan hakkımızı alacağımız, bizi kendimizden alıkoyandan geçerek, kendimizi bulacağımız bir döngüye başlıyoruz. Ay'ın gecenin tüm karanlığını aydınlattığı gibi... Ay tutulması; tüm gerçekleri, göremediklerimizi, dengenin bozulduğu her alanı aydınlatıyor. Deneyim alanımız; özümüzü koruyarak ilişkiler kurmaktan geçiyor. 

Seni sana anlatan, seni sana hatırlatan, kendinden ne kadar uzaklaştığını, ne kadar kendin olduğunu gösteren en büyük ayna; ilişkilerindir. Kendine ve diğerlerine nasıl yaklaşıyorsan, diğerlerinden eksikliğini ve fazlalığını gösteren davranışlarla karşılık bulursun. Kendini ne kadar unutursan, o kadar unutularak, hatırlatılırsın. Kendinle ilişkin tam ve bütün olduğunda, kaderindeki tüm güzelliklere açılır yolun. Ve ancak kendi yolunu bulduğunda, gerçek yol arkadaşlarınla karşılaşırsın. Herkesin aynan olduğu bu yerde, en iyi versiyonuna ulaşmadan, senin için en doğru olanla buluşamazsın. 

Yaşamındaki herkesin ve her şeyin seni özüne yaklaştırdığını hatırladığında... Sana iyi gelmeyen, sana haksızlık eden, seni kendine getirenlere de teşekkür etmeyi öğrenirsin. Çünkü bazı kişilerle ruh anlaşmamız, bize neye değer olmadığımızı göstermeleri üzerinedir. Dersi öğrendiğimiz, ait olmadığımız yerlerde kalmaya ısrar ettikçe; çatışmalar, zorluklar daha da şiddetlenir. Bu, yaşamın adeta 'sen buraya ait değilsin, seni bekleyen kaderine ilerle' deme şeklidir. 

Direnç gösterdikçe; kendi yolumuzdaki güzellikleri, ruhumuze eş olanla buluşmayı erteleriz. Dengeyi bozduğumuz her yerde, dengimiz olanları kaybederiz. Ve bize değer olmayanda kalmaya direttikçe, yaşama 'ben buna değerim' diyerek, haksızlıkları ve değersizlikleri çekmeye devam ederiz.

Bu süreçte; kendin olarak parlıyor, kendinle zaman geçirmekten keyif alıyor, kendin için en güzelini seçiyor, potansiyelini göstermekten, hayallerine ilerlemekten, kendin olmaktan çekinmiyorsan, en güzel hak edişleri almaya hazır ol! Kendinle ilişkin güzelleştikçe, yolundaki güzellikleri çekeceksin. Gerçek ve sağlam bağlarla bağlı bir ilişkideysen; ilişkin daha da güzelleşecek, aşk, evlilik, çocuk gibi güzel gündemler yaşayacaksın. İlişkilerin şifa bulacak. Aşkla ürettiğin bir işteysen, hakkından azına razı değilsen, bolluk bereketle dolacaksın.

Şayet; boşluklar, yalnızlık korkusu, bağımlılıklar için ilişkiler kuruyorsan, kendinle başbaşa kalmaktan korkuyor ve kendi merkezinden çıkıyorsan, diğerlerinin onayı için fedakarlıklar yapıyor, kendi yolunu ve hayallerini unutuyorsan, bir başkası seni sevsin diye bir başkası gibi oluyorsan... En çok fedakarlık yaptığın yerden incinmeye hazır ol. Bizdeki her şeyi bir diğerine verdiğimizde, almayı unuttuğumuzda, onu yetersiz hissettirir, uzaklaştırır, en büyük hayal kırıklığını da oradan yaşarız. Ve eğer dürüst olmadığımız, haksızlıklar yaptığımız, aldattığımız yerler varsa, bu tutulma ile gerçekler açığa çıkarken, bir bedel ödeyebiliriz.

Bu tutulma adeta ellerimizden tutarak, bizi her şeyin mümkün olduğu bir dünyaya taşıyor! Yeter ki ilerlemeye gönüllü ol! Tutulmada Aldeberan yükselirken, tutulma hattı 'Süper Galaktik Merkez'de gerçekleşiyor. Ve tutulmanın Sabian Sembolü; ''Düşüncelerini somut yaratıma dönüştüren insan'' Belki de hayallerimizin, niyetlerimizin, eylemlerimizin en çok gerçeğe dönüşebileceği zamanlardayız. Öyleyse benimle aşağıdaki Theta çalışmasına davetlisin!

Dünyada; İlişkiler, evlilikler, boşanmalar, sanat dünyası, sinema, fenomenler, moda, müzik dünyası, ünlüler, ünlü ve tanınmış kişilerin vefatları, spor dünyası, futbolcular gündemde. Aynı zamanda; adalet, yargı, avukatlar, tutuklanmalar, aflar duyabiliriz. Siyasi dünyada iç karışıklıklar, lider değişimleri, ülkelerin kaderlerine etki edecek seçimler yaşanabilir. Liderlerin sağlık sorunlarını duyabiliriz. Ekonomik anlamda yaşanacak sarsıcı değişimler özellikle 21 Nisan sonrası yeni bir yapılanmaya gidebilir. Küçük işletmelerde daralmalar, kapanmalar yaşanabilir. Ani yağışlar, su taşkınları olabilir. Savaş adımları şiddetlenebilir.

Sağlık; Böbrek sorunları, içimize atılan öfke ile ilgilidir. Bel sorunları, aldığımız fazla sorumluluktan gelir. Bu süreçte; bel, böbrek, baş bölgemiz, idrar yollarımız, sırtımız daha hassas olabilir, tutulabilir. 

Bu süreçte; 2006, 2013, 2016 yıllarında yaşadığımız döngülerin benzerlerini yaşayabiliriz.


THETA HEALİNG;

-Kendim olmanın, kendim olarak sevilmemin, kendim olabildiğim ilişkiler yaşamamın ve kabul görmemin güvenli ve mümkün olduğunu biliyorum.

-Kendi potansiyellerimi yaşamamın, yeteneklerimi ortaya çıkartmamın, kendi merkezimde olmamın güvenli ve mümkün olduğunu biliyorum.

-Çocukluğumda veya karmik geçmişimde bana hissettirilmemiş, 'onay, sevgi, kabul görme, bağlılık, yeterlilik' duygularını diğerlerinden almaya çalışmaktan, 'yalnızlık, yetersizlik, terk edilme' korkuları ile bağ kurmaktan özgürleşiyorum.

-Dış dünyadan beklediğim her şeyi kendime verebilmemin güvenli ve mümkün olduğunu biliyorum.

-Geçmişte kurduğum tüm bağlara ve geçmişte yaşadıklarıma kızmaktan, öfkelenmekten, suçluluk duymaktan özgürleşiyorum. Onların beni kendi yoluma yönlendirdiğini görüyorum. Yolumdaki potansiyel güzellikleri ve mucizeleri yaşamanın güvenli ve mümkün olduğunu biliyorum.

-Dengeli, uyumlu, alma verme dengesinin kurulu olduğu, sevgi, aşk ve huzur dolu, özgür ve kendim hissettiğim ilişkiler kurmanın & evlilik yaşamanın, ruhuma eş olanla buluşmamın mümkün ve güvenli olduğunu biliyorum.

-Aşkla yapacağım bir işte olmanın, üretken olmanın, emeklerimin karşılığını almamın, bolluk ve bereketin, adil bir dünyada yaşamanın mümkün ve güvenli olduğunu biliyorum.

-Baharla gelen tutulma enerjisiyle; canlanmaya, bana yol açacak başlangıçlara, değere, aşka, ihtişama, sevgiye, mucizelere açığım.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder