18 Şubat 2024 Pazar

19- 25 ŞUBAT HAFTASI - DOLUNAY HAFTASI!


PAZARTESİ: İyi ki doğdunuz sevgili Balıklar! Güneşin Balık burcuna geçmesiyle, yeryüzündeki enerjiler yumuşuyor, 21 Marttan bugüne süren bir döngüyü tamamlamaya hazırlanıyoruz. Önümüzdeki 1 ay kapanışlarla, yeni başlangıçlara hazırlık sürecinde olacağız.

Bugün gökyüzünde oldukça şanslı, manevi, yumuşak, duygusal ve destekleyici etkilerdeyiz. Zamanı verimli ve akıcı kullanabilir, olgun kişilerden destekler görebiliriz. Doktor randevuları, terapiler, meditasyon ve şifa çalışmaları, aile dizilimleri için 2 gün boyunca harika zamanlardayız. Gündemimizde; aile, ev, çocuk ve ilişkilerimizi iyileştirmek olabilir. Duygusal olarak sıcaklık ve güvene ihtiyaç duyabiliriz. Bugün içinizde tuttuğunuz her şeyin akmasına izin vererek haftaya hafif başlamaya ne dersiniz?

SALI: Bazen içimizdeki çocuk bizden duyulmayı ve görülmeyi bekler. Ruhsal ve duygusal ihtiyaçlarımızı göz ardı ettikçe yaşamımızdaki kişi ve olaylar tarafından tetikleniriz. Bugün yumuşak karnımıza dokunan olaylar yaşayabilir, şifaya ihtiyaç duyduğumuz yerleri daha çok görebiliriz. Kendimizi her halimizle kabul edebilmek, günün ana teması olacaktır. Aile, ev, çocuk ve ilişkilerimiz gündemimizde olabilir. Midemiz hassas olabileceğinden duygularımızı yeme içme ihtiyacı ile bastırmak isteyebiliriz. Farkındalık, şifamız olacaktır.

ÇARŞAMBA: Tatlı tatlı, bilinçaltımızın aktığı, işaretlerle dolu rüyalarla güne başlıyoruz. Ancak uyanmakta ve enerjimizi toplamakta zorlanabiliriz. Daha duygusal ve içe dönük hissedebiliriz. 16:40'a dek dinlenme ihtiyacımız artarken, işlerimiz sonuçsuz kalabilir. Fakat 16:40 itibariyle enerjimiz, yaratıcılığımız yükselecek, görünür olmak, aksiyon almak isteyeceğiz. Özellikle gece saatlerine dek Ekim tutulmaları tetiklenirken, 28 Ekim tarihi etrafında başlayan konular yeniden gündemimize gelebilir. Bireysel ve kolektif anlamda gergin bir akşam geçirebiliriz. Sakin ve kendimizle kalmak iyi gelecektir.

PERŞEMBE: Venüs ve Mars kavuşurken... Heyecanlı, deli dolu, tutkulu aşklar zamanı! Eril ve dişil, akıl ve kalp tek noktada buluşuyor. Özgün ve özgür enerjimiz açığa çıkıyor. Gün boyu; müzik, dans, yaratıcılık enerjileri, topraklanma çalışmaları ruhumuza iyi gelecektir. İlişkilerde yeni şeyler denemek, rutinleri kırmak aramızdaki bağı besleyecektir. Öte yandan özgürlüğümüzün kısıtlanmasını istemeyerek, aşkta ve sosyal çevremizde sert ve aşırı tepkiler vermemeye dikkat etmeliyiz. Dekorasyon, sanat, estetik, kuaför, yatırım, alışveriş, taşınma konuları için bugünü tercih etmemeliyiz.

CUMA: Hayata bakış açımız yenileniyor, Merkür yepyeni yolculuğuna başlıyor! 9 Mart'a dek; sezgilerimiz yüksek olacak, duygularımız kararlarımızı etkileyebilecek. Hayata daha manevi ve bütünsel bakacak, haberci rüyalar göreceğiz. Bu süreçte; dalgın, unutkan olabilir, konsantrasyon sorunları yaşayabiliriz. Ancak ilham ve yaratım enerjisi yüksek olurken, içe dönerek bu enerjiyi değerlendirebiliriz. Bugün gün boyu dinlenme ihtiyacımız yoğun olurken, işlerimiz askıda kalabilir. Bugünü meditasyon, sanat ve ruhsal çalışmalarla değerlendirebiliriz.

CUMARTESİ: Dolunay Günü! Kaosa düzen getiren, belirsizlikleri netleştiren, sınırlarımızı yeniden çizen, beklentileri yenileyen, hayalle gerçeği, detayla bütünü birleştiren bir sürece başlıyoruz. Bir şeyler değişti, bir şeyler sonlandı, bir şeyler belki düşündüğümüz gibi olmadı. Sorun değil. Şimdi önümüzü görerek net planlar çizme, olan ve olmayanda yaşama güvenme vakti. Bugün gün boyu ruhsal ve zihinsel dalgalanmalar yaşayabilir, zaman ve sorumluluk baskısı hissedebiliriz. Gün boyu kendimize ve diğerlerine anlayışla yaklaşmak, birbirimizin yaşamını kolaylaştırmak, akışı da kolaylaştıracaktır. Kendimizi akşamın şifalı ve manevi akışına bırakalım.

PAZAR: İçsel ihtiyacımızın; düzenleme, toparlama, temizlik, kişisel bakım ve kişisel gelişime dair olduğu, detayları önemsediğimiz bir gündeyiz. Tam bir pazar enerjisi! Gün boyu yeni haftaya hazırlanmak için cilt ve saç bakımı yapabilir, evimizi eski eşyalardan, ruhumuzu haftanın yoğun enerjilerinden arındırabiliriz. Bugünü hafif geçirmeye, hafif beslenmeye dikkat edelim ve alışveriş dürtümüzü dizginleyelim. Aynı zamanda; yeni yerlere gitmek, yeni şeyler denemek, birbirimizi abartılı jestlerle şımartmak ilişkilerimizi besleyecek ve enerjimizi güzelleştirecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder