13 Ocak 2024 Cumartesi

15- 21 OCAK HAFTASI - DÖNÜŞÜM VE YAPILANMA HAFTASI



PAZARTESİ: Haftaya akıcı, destekleyici, güzel etkilerle başlıyoruz. Bugün yaşamımızda olana kabul vererek, akışa güvenerek ilerlediğimiz takdirde birçok işimizi kolaylıkla tamamlayabilir, zamanı doğru yönetebiliriz. Yeni başlangıçlar, görüşmeler, anlaşmalar, buluşmalar için uygun bir gündeyiz. Gün boyunca koşulsuz sevgide, duygusal ve ilham dolu hissedebilir, romantik süprizlerle karşılaşabiliriz. Zaman zaman memnuniyetsiz hallerimizi yönetmemiz gerekebilir. Manevi ve ruhsal çalışmalar yapmak, terapiler, yardımlaşmalar için güzel bir gündeyiz.

SALI: Tatlı, hareketli, mesajlarla dolu rüyalardan uyandığımız bir güne başlıyoruz. Gün boyunca yaşamımız da oldukça hareketli olacak, motive, canlı ve enerjik hissedeceğiz. Bugün; kişisel gelişimimize odaklanabilir, istek ve planlarımızı sıraya koyarak günü verimli geçirebiliriz. Ancak; aceleci, dürtüsel, gergin ve fevri çıkışlarda olmamak sözel ve fiziksel olarak bizi koruyacaktır. Yanlış anlaşılmalara açık bir gündeyiz. Gün boyu sporda ve trafikte de temkinli olmalıyız. Kolektifte de; yangın, patlama, kaza, savaş haberlerine açık bir gündeyiz.

ÇARŞAMBA: Yaşamımızda kadersel kapıların açılacağı, bizi bize anlatan, kendimizi yaralarımızla da kabul edip sevebilmeyi öğreten, iyileştiren etkilerin olduğu bir gündeyiz. Bugün kendimize güvenerek ve inanarak ilerlediğimiz her konuda başarıyı yakalayabiliriz. Diğerlerini, kendileri olabilmeleri için teşvik edebiliriz. Bozulan dengeleri görüp iyileştirebilir, birbirimize dertleşip şifa olarak, ruhlarımıza iyi gelebiliriz. Terapiler için uygun bir gündeyiz. Gün boyunca ilişkilerde yaralarımızı sarabilir, romantik, tutkulu zamanlar geçirebiliriz.

PERŞEMBE: Bu gece ve sabah saatleri, bizi yenilenmeye ve iyileşmeye davet ediyor. Korkularımızı, bastırdıklarımızı, yok saydıklarımızı görerek arınmaya ve yavaşlamaya çağrılıyoruz. Öğleden sonra ihtiyacımız; güven, konfor, huzur olurken; bunun için ilişkiler ve iş alanında gerekli planlamaları yapabiliriz.

11:11 sonrası; tüm başlangıçlar, sorumluluklar, görüşmeler, seyahat, eğitim, imza gibi konular için sağlam ve kalıcı etkilerle destekleniyoruz. Beklediğimiz başvuruları, sonuçları alabilir, tüm günü akıcı ve verimli geçirebiliriz. Akşam saatlerini keyifli sofralarda, keyifli sohbetlerle geçirebiliriz.

CUMA: Şanslı, destekleyici, enerjik etkilerle güne başlıyoruz. Bugün; istek ve ihtiyaçlarımız için harekete geçebilir, spor yapabilir, seyahate çıkabilir, iş, eğitim gibi konularda adımlar atabiliriz. Görülmesini ve duyulmasını istediğimiz her alanda şansla desteklenerek etki yaratabilir, önemli paylaşımlarımızı yapabiliriz. Özgün ve yaratıcı yanlarımızı açığa çıkartmak fark yaratmamızı sağlayacaktır. İlişkilerde ise akışta olmak, yüksek beklentilere kapılmamak bizi hayal kırıklıklarından koruyacaktır. Gerçekçi olmadığımız konuları fark edebiliriz.

CUMARTESİ: 16 yıllık karmik döngüleri kapatan, benliğimizi yenileyen ve dönüştüren etkilerdeyiz. Bugün Güneş Plüto son derecede kavuşarak yaşamımızda sağlam olmayan her şeyi kalıcı bir şekilde sonlandırıyor. İçimizdeki aydınlığa ulaşmak için karanlıklarımızı görmeye çağrılıyoruz. Güvenliğimizi sağlayacak konularda adımlar atmak için destekleniyoruz. İçsel ihtiyacımız huzur ve keyif iken, 17:00 itibariyle iletişim dolu yoğun bir akışa girebiliriz.

Bugün ve yarın kolektif alanda da sert etkilerle karşılaşabilir, bir düzene nokta koyabiliriz. Liderler, toprak, yer altı, iş dünyası, skandallar, mafyalar, gücü elinde tutan kişiler, enerji kaynakları, sınır güvenliği gündeme gelebilir. 

PAZAR: Plütonun 2044 yılına dek uzanan yeni yolculuğuna başlıyoruz. İçimizde ve dünyada, devrimler zamanı! Bugün içsel ihtiyacımız; analamak, anlaşılmak, öğrenmek, merak etmek olurken; sosyalleşmek, yazılar yazmak, seyahatlere çıkmak için uygun bir gündeyiz. Ancak sabah saatlerinde zaman yavaş akabilir, tüm bunları öğleden sonra daha rahat gerçekleştirebiliriz. Konuşarak birbirimize iyi gelebileceğimiz, tatlı ve keyifli bir gündeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder