30 Aralık 2023 Cumartesi

1- 7 OCAK HAFTASI - YENİ YIL, YEPYENİ KARARLAR!



1 OCAK PAZARTESİ:
Hoşgeldin 2024! Yeni yılın ilk gününe, haftanın ilk gününü enerjisiyle başlıyoruz. Üstelik Ay; düzenin, istikrarın, organize olmanın burcu Başak enerjisinde ilerliyor. Bugünden itibaren yaşamlarımızı düzenleyebilir, yepyeni yıla yepyeni karar ve planlarla başlayabiliriz. Ancak Merkür durağan olduğundan, planlarımızı ancak 11 Ocak Yeniayı sonrası başlatabiliriz. Bugün ilişkilerimiz ve sosyal yaşamımızda fazla iyimser ve aceleci olduğumuz konularda gerçekçi olmamız gereken durumlar yaşayabiliriz. Fazla risk alan, spontane, dobra ve düşüncesiz hallerimiz ilişkileri zorlayabilir. Kendimizi veya diğerini fazla eleştirmek, soğukluk yaratabilir. Aşk, sevgiyle yeşerir, saygıyla yücelir. Unutmayalım.

2 OCAK SALI: Merkür retrodan çıkmaya hazırlanıyor! Bugün Merkür retrosunun son gününde, duraağn enerjideyiz. Dolayısıyla zihnimiz ve zaman durmuş gibi hissedebiliriz. Sonsuza kadar yankılanmasını istediğimiz cümleleri söyleyebilir, bağlarımızı keskin biçimde kesebiliriz. Ancak bugün söylenenlerin dönüşü olmayacağını unutmayalım. Gün boyunca farklı fikir ve projeler üretebilir, duyguların derinliklerine inebilir, gizli saklı olanı açığa çıkartabilir, yaratıcı ve ilham dolu olabiliriz. Ancak genel anlamda yanlış anlaşılmalara açık olan bugün fevri çıkışlar yapmamaya dikkat etmeliyiz. Temkinli, sakin hareket etmeli, bedenimizi korumalı, spor ve seyahatlerde dikkatli olmalıyız. Toplumda; spora dair uluslararası konularda kriz tırmanabilir.

3 OCAK ÇARŞAMBA: Merkür retrosu bitti! Bugünden itibaren yaşamlarımız hız kazanırken, planlarımızı hayata geçirebiliriz. Yeni, istikrarlı, kalıcı başlangıçlar için ise 11 Ocak sonrası harika olacaktır. Bugün içsel ihtiyacımız; ilişkiler kurmak, sosyalleşmek, romantik anlar yaratmak, uyum, denge, nezaket, sanat ve inceliğe dair olacaktır. Özellikle öğlen saatlerinde ilişkilerimizde ve işimizde tekrar eden kısır döngüleri görebilir, geleceğe dair konularda ani olaylar yaşayarak kadersel önemli farkındalıklar edinebiliriz. Aynı zamanda; kuaför, estetik, bakım, alışveriş ve dekorasyon içinaşırılıklara kaçmadan 13:00 sonrasında bugünü değerlendirebiliriz. 

4 OCAK PERŞEMBE: Eril enerjimiz, eylemde bulunacağımız gündemler değişiyor! Mars Oğlak burcuna geçiyor! Bugünden itibaren gelecek planlarımızda, ilişkilerimizde, başlattığımız konularda; daha istikarlı, gerçekçi, disiplinli, temkinli ve güvenli hareket edeceğiz.

Ay, Güney Ay Düğümü, Şiron ve Hadesle buluşurken... Bugün hayatımızda değişmesi gereken davranışlarımızı görebiliriz. Onay alma çabamıza etki eden korkularımızı fark edebiliriz. Yalnızlık korkusu ile tutunduklarımızı bırakabiliriz. Bazı ilişkilerde bitişler ve karmik gündemler yaşayabiliriz. Bugün uyumlanmak için özümüzden vermek yerine sadece kendimiz olmayı seçelim.

5 OCAK CUMA: Sevgi ve tatlı dil, her şeyin ilacı, her şeyi ehlileştirendir... Bugün yaşayabileceğimiz her şeyde tatlı dilli, uzlaşmacı ve sakin olmak sorunlarımızı çözerken, ilişkilerimizi iyileştirecektir. 15:40'a dek ruhsal anlamda gergin hissedebileceğimizden ve işlerimiz akmayabileceğinden, teslimiyette kalmalı, fevri ve sert çıkışlardan kaçınmalıyız. 15:40 itibariyle zamanı doğru yönetebilir, işlerimizi kolaylıkla tamamlayabiliriz. Spora gidebilir, ruhsal çalışmalar ve terapilere katılabiliriz. İlişkilerimizde tutku enerjisi yükselirken, evde zaman geçirme ve birbirimizin derinliklerini anlama ihtiyacında olacağız.

6 OCAK CUMARTESİ: Duygularımızın yükseldiği, iki uçta hissedebileceğimiz, yoğun etkilerle güne başlıyoruz. Bugün günlük yaşamımızda kendimizin diğer yönlerini ve onay çabamızı görebilir, yaşamımızdaki insanların penceresinden kendimize yeniden bakabiliriz. Gün boyunca; aşırı tepkiler, aşırı yeme, alışveriş dürtüsünden, kontrolcülük ve kıskançlıklardan kaçınmalıyız. İlişkilerimizde bu enerjiyi tutkuya, bağlılığa, derinliğe dönüştürebiliriz. Aynı zamanda kemik, diş, cilt problemleri, baş ağrısı ve migrene dikkat etmeli, kendimize iyi gelmeyi seçmeli, sağlıklı ve hafif bir gün geçirmeliyiz. Ruhsal çalışmalar, terapiler, dertleşerek iyileşmek için güzel bir gündeyiz.

7 OCAK PAZAR: Tatlı, duygusal, teslimiyette, akışta bir güne başlıyoruz... Gece saatlerindeki sert etkilerin ardından günün enerjisi rahat akıyor olacak. Bugün gün boyu; derin, tutkulu, romantik hissedebiliriz. Sevdiklerimize içimizi açabilir, hislerimizi anlatabilir, birbirimizi ruhsal olarak hissedebiliriz. Yaratıcı ve ilham dolu bu akışı sanatsal alanlarda değerlendirebiliriz. Kendimizle güzel anlar yaratabilir, kişisel bakımla ilgilenebiliriz. Rahatlayarak yeni haftaya yepyeni ve taze enerjilerle başladığımız bir gün olsun. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder