28 Ekim 2023 Cumartesi

28 EKİM AY TUTULMASI




Hiçbir şey ve her şey olmayı öğrendiğin, kendi karanlığının, yıkıntıların, vazgeçişlerin arasından geçtiğin, gülüşlerinin, çığlıklarının, sessizliğinin yankılandığı o duvarlarda; nihayet anladığın, görebildiğin... Herkesi ve her şeyi hak ettiği, olması gereken yere koyduğun, ama en çok da kendini neye değer gördüğünü bulduğun... Bir devri geride bırakıyor, ruhun ve kalbin. Eskiden olsa fırtınalar kopartırım sanarken, şimdi o kapıyı sessizce gülümseyerek kapatıp çıkıyorsun. Sana rehber olanlara teşekkürle... Ruhun yeni yoluna hazır. Ve hiç olmadığı kadar, kendinden emin! Çünkü önünde açılan yeni kapıların; yaşadıklarının hediyelerini, yeninin güzelliklerini ve umudu taşıdığını artık biliyorsun.

Biliyorsun değil mi?

1,5 yıllık bir sürecin sonucunu göreceğimiz, 6 ay boyunca gündemimizde olacak, yaşamımızda iz bırakacak çok güçlü bir tutulma etkisine giriyoruz. Bir çiçek, zehirli topraklarda solar. Onu büyütmek için ait olduğu yerde yeşertmeye, köklerinin suyla arındırılmasına ihtiyaç vardır. Ve Akrep - Boğa hattı hayatta kalma içgüdümüzle bağlantılıdır.

Tutulma bizden; hayatta kalmak, dünyaya ait hissetmek, yaşamdan keyif almak, duygusal ve ruhsal anlamda beslenmek, doğru ilişkiler kurmak, işimizde daha yaratıcı, başarılı ve üretken olmak için neye ihtiyacımız olduğunu görmemizi istiyor. Ancak iç huzurumuz ve mutluluğumuz olduğunda, korku ve kaygıyla değil yaşama güvenerek baktığımızda desteklenir, başarıyı, aşkı, bolluğu, hayallerimizi yaşamımıza davet edebiliriz. Yaşadığımız her ne olursa olsun, kalbimizi güvenle sevgiye açabilir, hayata kuşkulu gözlerle bakmazsak bize ait olanın gelmesine izin verebiliriz.

İlişkilerde;

İçsel anlamda kendimizi besleyemediğimiz, kendimizde eksik bıraktığımız yerleri diğerlerinden talep ettiğimizde, korku ve kaygıyla bağ kurarız. Kontrol etmek, sahip olmak, gücümüzü kanıtlamak istedikçe karşımızdakini de kendimizi de tüketiriz. Tutulma özellikle yalnız kalma korkusuyla bağ kurulan toksik ilişkileri sonlandırıyor. Kendimizle baş başa kalmaktan da keyif alabileceğimizi göstererek iyileşmemizi istiyor. Bu tutulma ile birçok kişi değer görmediği ilişkileri sonlandırma gücü bulabilirse, ona değer olan gerçek bir ilişkiye başlayacak. Birçok kişi ise aniden evliliğe adım atacak. Ve yarı yolda kalan, aldatılan, haksızlığa uğrayanlar beklenmedik güzelliklerle bir karşılık alacaklar.

Bu tutulma ile iş ve emeklerimizde bu zamana dek sunduğumuz çabaların karşılığını alacağız. Kendimize güvenir ve kararlılıkla harekete geçersek; beklenmedik çözümler, uyanışlar, fikirlerle dolup taşacağız. Çözülmez sandıklarımızı çözeceğiz. Kendimize iyi geldikçe başarı ve bereketin bizi bulduğunu göreceğiz.

Dünyada; Hamal ve Sheratan Yıldızları etkisi ile aniden büyüyen olaylar yaşayabiliriz. Askeri hareketler daha geniş bir alana yayılabilir. İsyanlar, taşkınlıklar, fanatik kavgalar gündeme gelebilir. Başlayan ekonomik yeni dönem Nisan ayına doğru bir kırılım ve yeni bir sürece yol açabilir. Güvenliği sarsıcak bankalar, siber saldırılar, çalınmalarla ilgili olaylar yaşayabiliriz. Ev fiyatlarıyla ilgili kararlar alınırken, Şubat - Nisan arası alım fırsatları yakalayabiliriz. Gıda fiyatlarında büyük yeni zamlarla karşılaşabiliriz. Mafyatik olaylar, karanlık örgütleri duyabiliriz. Bu yıldızlar yağmur, toprak bağlantılı afetlere ve depremlere yol açabilir. Acrux Yıldızı ise Afrikayı gündeme getirebilir.

Sağlık anlamında; boyun boğaz bölgesi, rahim ve cinsel organlarla ilgili rahatsızlıklar yaşanabilir. Aynı zamanda bir müziğin veya şarkıcının güçlü çıkışına şahit olabiliriz. Tutulma 13-16 Aralık, 25 Ocak, 20 Şubat tarihleri etrafında belirgin etkiler gösterebilir.

Yaşamına neyi ve kimi alıyor, hangi ilişkiye, davranışa, kazanca razı oluyorsan, hayata 'ben buna değerim' mesajı verirsin. Kendini neye değer ve layık görüyorsan, hayatına onu çekersin. Kendine nasıl davrandığın, yaşamındakilerin sana sunduklarının aynasıdır. Sana değer olmayandan, senin olana kavuşmak üzere özgürleşiyorsun.

Karanlık ve aydınlık, bitiş ve başlangıçlar, yaşamında neyi doğuruyor?




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder